yv20221113yv20221113a1b03607

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: “Niet bang de budgetten op te rekken”

Moreno

 

Dennis Te Kloese staat dinsdag met een groot interview in het Algemeen Dagblad. De algemeen directeur van Feyenoord spreekt over de huidige selectie, het halen van nieuwe spelers en over trainer Arne Slot.

”We hebben echt een goed elftal”, vindt de algemeen directeur, die daar wel een kanttekening bij plaatst. “Voor de technische staf zou het wel lekker zijn als er meer opties waren. Dat je niet je hart vast moet houden als er eens iemand geblesseerd van het veld moet. Daar zijn wij mee bezig, uiteraard, maar dat is niet eenvoudig.”

Bekend is dat er in Rotterdam-Zuid niet zomaar met geld gesmeten kan worden, maar Te Kloese geeft aan financiële risico’s te durven nemen. “We zijn bij Feyenoord echt niet bang om de budgetten iets op te rekken. Om een beetje ondernemend dingen te doen. Maar er zitten grenzen aan. Het liefst hadden we de spelers al gehaald.”

De directeur, die ook in deze transferperiode de leiding heeft over het aankoopbeleid vanwege het ontbreken van een technische man in het Maasgebouw, wil geen overhaaste beslissingen nemen. “Kies je voor een snelle oplossing, dan zit je soms nog lang aan een speler vast die eigenlijk niet helemaal aan de wensen voldoet. Halen om het halen, dat zal niet gebeuren.”

Tot slot rept Te Kloese ook nog wat woorden over trainer Arne Slot. “We hebben in de zomer het contract van Arne Slot verlengd tot medio 2025. Arne is echt een fantastische trainer. Zijn visie en zijn ideeën passen heel goed bij Feyenoord. Wij hopen nog heel lang van hem te kunnen genieten. Nog langer vastleggen dan? Hij ligt al lang vast, hij heeft net bijgetekend. Zullen we eerst de inkt maar even laten opdrogen voor we het daar weer over gaan hebben?”

Delen

Reacties

Gelukkig durft deze man wel eens een risico te nemen als het nodig is. Tenminste niet zo autistisch als Martin van Geel
Het word tijd dat er weer een TD komt want te kloese is geen TD.
Hij snapt er niets van!!
Leg hem aan het Slot tot 2030, Slot en Feyenoord hebben dezelfde ambities en we moeten deze man ruim de tijd geven om Feyenoord structureel in de Europese top te laten opereren. Kan de inkt daarna nog jaren drogen!
Als Slot een prijs pakt is hij denk ik weg. ik hoop dat Feyenoord al een goed plan heeft voor hoe deze lijn kan worden doorgetrokken. Daarom is een technische manager ook hard nodig.
Wat een ***. Moest je geen clausule in het contract van Slot zetten.

@FTM staat er in het contract van Arne wat over Ajax (hogere afkoopsoms of überhaupt niet bespreekbaar)?
Heeft te kloese zelf al gezegd. Alleen in de zomer en buitenland met afkoopsom