Prijsvrij Concept

Conceptshirt met sponsor

Nieuws

Thuis- en uitshirts alleen te koop met Prijsvrij op de rug

Twan

Dinsdag maakte Feyenoord officieel bekend dat het met Prijsvrij Vakanties op de rug zal spelen. Vandaag wordt vanuit een reactie van de Feyenoord Webcare (@VraagFeyenoord) bekend dat het voor supporters alleen mogelijk is de shirts met rugsponsor aan te schaffen. 

@VraagFeyenoord reageerde vandaag op de vraag of de shirts ook zonder rugsponsor aan te schaffen zijn het volgende: "Goedemorgen, het is niet mogelijk om een uit of thuis shirt te kopen zonder rugsponsor." De naam van de sponsor, en de locatie bovenaan de rug is bij een deel van de supporters niet in goede aarde gevallen. 

Prijsvrij Vakanties is de eerste rugsponsor die Feyenoord heeft gehad. Feyenoord en Prijsvrij zijn samen tot een overeenkomst gekomen van minimaal twee jaar. Het lijkt erop dat de club en sponsor de intentie hebben om de samenwerking na de twee jaar langer door te zetten. 

 

Delen

Reacties

Goedemorgen,

Begrijpelijk dat de naam een vorm van schaamte met zich meebrengt bij supporters voor een topclub als Feyenoord.

Maar, uiteindelijk gaat het toch om de voorwaarden die er mee gepaard gaan en die dus goed zijn voor Feyenoord.
Ervan uitgaande dat Feyenoord de afweging heus wel heeft gemaakt dat de voorwaarden die aan de sponsordeal gekoppeld zitten wellicht (veel) beter en dus belangrijker zijn voor Feyenoord dan de wat onhandige naam die het met zich mee brengt.

Dus kiezen voor een stoere naam op de rug zodat we die 2 maanden dat iedereen het nu over Prijsvrij heeft kunnen ontwijken, om vervolgens in een later stadium te zeuren dat we bepaalde uitgaven NIET kunnen doen, omdat we een mindere/slechte sponsordeal hebben gesloten en dat alleen vanwege het willen ontwijken van een naam?

Of meer inkomsten die de club heel hard nodig heeft voor bijvoorbeeld (weder)opbouw/vernieuwing van faciliteiten, eigenaar worden van stadion, juiste spelers kunnen kopen voor sportieve successen voor de komende jaren, misschien hebben we nu zelfs al wel meer commerciële activiteiten voor Prijsvrij opgewekt dan verwacht was, wat misschien ook al gunstig is voor de lange termijn?

Ik kies voor het tweede en koop dus gewoon dat shirt met Prijsvrij achterop en ik loop er net zo trots mee rond als anders, kan mij het schelen.
Is natuurlijk wel van deze tijd een rugsponsor. Alleen is deze wel ongelukkig gekozen.
Als ik dat shirt zo bekijk is Danilo veel te goedkoop!!!!!!
Thuis shirt voor in de cl mag geen rugsponsor, is die wel te koop?
? Volgens mij staat er: alleen te koop MET prijsvrij
Als er staat er word geen shirt verkocht zonder prijsvrij erop.

Lijkt het mij vrij duidelijk.
Misschien geen aparte cl shirts in de fanshop.
Nu nog een leuke mouw en/of achterop de broek sponsor zien te vinden. Dat wordt kicken ;-)
Als ik zo de reacties lees verlangen er weer een aantal supporters terug naar vroegere tijden met dickie en gio.
Geen geld , knullige spelers, trainers die er weinig van bakten.
Kan me nog herinneren een uitwedstrijdje tegen Trencin, 's morgens ff heen vliegen, met 4-0 op je klote krijgen en weer lachend terug vliegen.
Goeie ouwe tijden
Ja want onder Gio pakten we natuurlijk geen prijzen ha ha.
Daarom staat z'n telefoon al 2 jaar roodgloeiend, iedereen wil hem al trainer hahaha
Nou rangers finale Europa cup maar ja blijf maar lekker klagen. Tot nu toe de beste trainer kwa prijzen. Dus hou maar gewoon je op over deze held
Een shirt met droomparken had ik al moeite mee maar dan kon nog net, voor mij geen shirt met prijsvrij, keek echt uit naar Castore maar ik koop wel een trainingspak en of trainingsshirt, er zijn grenzen
Gezeur om die rug sponsor. Veel grotere teams hebben dit en nergens word zo gezeken zoals bij Feyenoord. Meegaan met de tijd en extra inkomsten . Vind je het niks Kopp je het shirt simpelweg niet.
Men kan toch de shirts ook verkopen zonder Prijsvrij reclame, de Prijsvrij doet in mijn optiek afbreuk op het mooie Feyenoord shirt, ik en zoveel andere Feyenoord supporters gaan er niet meelopen want deze snappen precies de emotionele waarde van het prachtige Feyenoord shirt!
Zo werkt een sponsordeal natuurlijk niet hè. Prijsvrij koopt een plek op het shirt, mede omdat dan alle supporters ook met hun naam rondlopen. Het zou gek zijn als ze dan accepteren dat de supportersversie zonder sponsor verkrijgbaar is.
En jij loopt op alle Feyenoord sites te zeiken.
Gemiste kans dan gaat het over... Geen Prijsvrij shirt voor mij...
Domste beslissing in een weelde van goed beleid.
Deze gaat zowel punten als centen kosten.
Punten kosten? Ik snap dit even niet.
Dus jij denkt dat 80 euro van een paar zeikerds meer zijn dan een twee jaar deal.

80*20k*2= 320k

20k vind ik erg veel maar goed voor de sake of argument. Verliezen ze zogenaamd 320.000 euro in twee jaar tijd. Ik weet het niet zeker maar ik denk dat de deal in de miljoen was. 💸
ik reken zelf wat breder al is het altijd koffiedik kijken.
Als je kijkt wat prijsvrij betaalt tov wat ze brengen, vind ik dat niet echt een voordeel.

Iedereen was hyped om castore, nieuw shirt lijkt er mooi uit te zien en dan krijg je dit!
Bedoel je dat dat prijsbrekers deal niet een voordeel is? Want als het dat is dan zit echt ver naast want verdienen veel meer aan de sponsordeal dan aan een paar fans die de shirt niet mooi vinden.
Shirtverkoop
In de opbrengst uit merchandising, met shirtverkoop als voornaamste inkomstenbron, zit wel een verschil. Hier profiteren de Rotterdammers van hun grote en trouwe supportersschare, getuige de 14,6 miljoen euro opbrengst op dit gebied. PSV blijft ver achter met 4,7 miljoen. In Amsterdam levert de merchandising 21,2 miljoen op.. dit gaat om 2019. Laten we zeggen dat de helft van de supporters geen shirt koop dan loop je al 7 miljoen mis ten opzichte van de 2 miljoen die je van prijsvrij krijgt..
Merchandise inkomsten 14,6 is natuurlijk niet alleen shirts.

Ik heb voor de gein een aantal van 20duizend niet verkocht producten. Doe je dat keer 80 euro en dan keer 2 jaar kom je op een bedrag van 320 duizend euro. Echt
Er is de winst marge veel lage want ze verkocht wel de product voor 80 euro maar daar worden nog flinke kosten van afgetrokken. Deze flinke kosten heeft de sponsor deal natuurlijk niet.
Maar je weet dat feyenoord rond de 75.000 shirts per jaar verkoopt? Doe dat keer 20 euro, dat is het bedrag wat je ongeveer krijg van adidas op een shirt van 80 euro. Dat zijn alleen de shirts en niet de andere merchandise of extra’s zoals bedrukking. Dan verdien je alleen al op de shirts 1,5 miljoen..
Ja je gaat dus vanuit dat Feyenoord niks gaat verkopen? Ze zullen waarschijnlijk 10% minder verkopen omdat sommige individu niet mooi vinden. Maar de grootste deel gaat niet zo zitten zeuren. Plus het feit dat men niet eens hebt gezien hoe het uit gaat zien en al een gevormd mening heeft.
Maar op het CL shirt staan ze niet. Die zullen hard gaan.
Ok, Alie ik kom eraan.
Express. Niet gratis, wel prijsvrij. Met de naam die ik er op wil, ik betaal, ik bepaal.
Zijn die shirtjes niet na 1x wassen heel klein? Anders koop ik ze ook daar wel
Ik heb nog nooit bij Alie een shirt gekocht, of ik heb er geen actieve herinnering aan....
Maar ik heb gehoord van de moeder van de overbuurvrouw, dat het vriendje van de kleinzoon van haar werksters zus het wel eens doet.
De kleuren zijn iets lichter, zegt ze, maar de letters blijven zelfs zitten na het wassen ,dat dan weer wel.
En krimpvrij.nl
Wat levert dit op voor Feyenoord?
Prijsvrij + Europarcs sponsorgeld is minder dan alleen Europarcs sponsorgeld van vorig seizoen
Wat slecht onderhandeld dan ben je kampioen en krijg je zo weinig
Is samen evenveel. Maar had inderdaad betere deal moeten zijn.
Het is minder want de bedrukkingskosten komen op de rekening van Feyenoord. Dus een deel van de sponsordeal moet geïnvesteerd worden in de extra bedrukking, die niet door Castore gedaan wordt
Naar verluidt ca 2,5 - 3,5 miljoen per jaar?
Wat een stennis om niks, is dit weer. Ik ga met trots een nieuw shirt kopen; mét Prijsvrij op de rug. Wat mot ik met n spelersnaam?