tidjany-toure-1

Foto: Feyenoordtraining.nl

Nieuws

Ook Tidjany Touré meldt zich bij O21 na contractverlenging

Stan

Tidjany Touré (rechts op foto) is vandaag verschenen op de training van O21, zo blijkt uit foto's van Feyenoordtraining.nl. Het contract van de Franse buitenspeler liep deze zomer af, maar Feyenoord lijkt de optie voor verlenging gelicht te hebben. De 20-jarige Touré kwam vorig jaar over van Paris Saint Germain en deed het afgelopen jaar ervaring op tijdens een huurperiode bij FC Dordrecht. 

Bij Dordrecht liet Touré zien over een aardig potentieel te beschikken. In 15 wedstrijden voor De Schapekoppen was de vleugelaanvaller goed voor 6 doelpunten. Hij werd gehuurd van Feyenoord als vervanger van Aliou Baldé, die afgelopen winter naar het Zwitserse FC Lausanne verkaste en ook onder contract stond bij de Rotterdammers. Touré beleefde in februari een droomdebuut namens FC Dordrecht, toen hij als invaller twee keer scoorde tegen FC Eindhoven. 

Toen Feyenoord de aanvaller van PSG overnam sloot hij aan bij de Onder 21. Touré kreeg een contract van een jaar met een optie voor nog minstens twee jaar. Die optie voor verlenging lijkt te zijn gelicht door de landskampioen, gezien het feit dat de Franse buitenspeler zich vandaag meldde bij de ploeg van Melvin Boel. 

Delen

Reacties

Dus je verlengt een contract van een speler die verhuurd was aan een KKD ploeg en gaat terug naar o21. Wat heb ik hier gemist?
Vind het wel raar dat Feyenoord zelf niks zegt over de verlenging of transfer van Toure en Zaal..
Zaal is toch toegevoegd aan het team op de website of heb ik het mis?
Op dit moment is de selectie van o21 niet meer te zien. Maar meestal doen ze toch wel even een berichtje in plaats van alleen een selectieupdate ergens "verstopt" op de site..
Tweejarig contract optie zelfs en op transfermarkt staat nu ook tot 2025
Razendsnelle flankspeler meer doelgericht dan Slory. 1 vd 2 beter naar Excelsior
@ftm er waren toch al clubs uit eredivisie die hem wel zagen zitten (huur)?