timber jahanbakhsh

Nieuws

Timber kreeg in de rust een appje van broer Jurriën

Van de redactie

Quinten Timber was gisteren de grote man bij Feyenoord. De middenvelder was in de competitiekraker tegen AZ (1-0) continu dreigend met zijn afstandsschoten. Hij raakte al vroeg in de wedstrijd de paal en de lat trilde nog minuten na van zijn verwoestende uithaal in de tweede helft. Tussendoor was het wel raak. Vanaf de rand van het zestienmetergebied tekende hij voor de winnende treffer.

Na afloop prijsde wilde Timber niet te veel ingaan op zijn eigen spel, maar benadrukte vooral de teamprestatie. “Ik wil niet de andere spelers te kort doen. We hebben weinig kansen weggegeven en gestreden als team tegen een goede ploeg. Ik ben blij dat ik belangrijk heb kunnen zijn met een goal. Het was een dag voor het hele team”, aldus de uitblinker bij NOS.

Timber was blij dat deze wedstrijd, na de nederlagen tegen FC Twente en SS Lazio, wel tot een goed einde kon worden gebracht. “We hebben vaker wedstrijden gehad waarin we weinig weggaven. De laatste wedstrijden misschien iets meer dan normaal. We verliezen de vorige wedstrijd, dus je wilt je revancheren als topclub en dat hebben we gedaan tegen een hele goede ploeg.”

De middenvelder had na afloop contact met zijn tweelingbroer Jurriën, maar vertelde ook dat zij tussendoor al contact hadden. “Hij appte al in de rust, dat ik uit moest kijken met een gele kaart op zak. Dat wist ik al, dat ik wat rustiger aan moest doen in de tweede helft. Uiteindelijk is het goed afgelopen.” Zijn bij Arsenal spelende broer volgt Quinten op de voet. “Jurriën stuurt mij altijd een appje als coaching, wat ik beter kan doen. Dus dan kijk ik snel en leg ik de telefoon snel weer weg.”

Delen

Reacties

Man van de wedstrijd: Timber. Maar verlies Trauner niet uit het oog: Ongelofelijk wat deze man allemaal doet en de rust die van hem uitgaat. Bij ESPN werd terecht opgemerkt dat het heerlijk moet zijn zo'n man in je ploeg te hebben.
Ik ben benieuwd hoe de wedstrijd tegen PSV gaat verlopen, de andere teams kan Feyenoord vrij gemakkelijk hebben. De wedstrijd tegen Twente heeft echter aangetoond, dat geen enkele tegenstander mag worden onderschat.. Zelfs tegen 020 moet je alert zijn.....
Ronduit bizar dat die gasten tijdens de rust met hun telefoon bezig zijn...!
Dat je in de rust op je tel mag kijken joh, mag nog geen eens bij de amateurs. (kleine kanttekening, dan zit hij ook in een kluis achter de bar 😂)
Mooi wel dat hij zelfs bij een goede wedstrijd kleine dingetjes aanstipt dat hij oppast met z'n gele kaart enzo. Vond ook tof om te zien hoe bescheiden Q was bij z'n interviews terwijl hij echt met kop en schouders de man of the match was.