jansen-oss

Foto & tekst: Toposs.nl

Transfers

TOP Oss presenteert Thijs Jansen

FeyenoordTM

TOP Oss huurt doelman Thijs Jansen voor één seizoen van Feyenoord. Met deze aanwinst beschikt hoofdtrainer Kristof Aelbrecht nu over drie keepers. Jansen was bij Feyenoord één van de drie selectiekeepers, maar wist zijn debuut voor het eerste elftal van de Rotterdammers nog niet te maken.

Jansen heeft afgelopen seizoen wel 12 keer voor Feyenoord O21 onder lat gestaan. In deze twaalf wedstrijden wist de doelman zeven keer zijn doel schoon te houden. Ook was Jansen aanwezig bij tijdens de Europese campagne van de Rotterdammers. In de finale van de Conference League zat Jansen op de bank.

Klaas Wels over de komst van Thijs Jansen:

‘’Thijs wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord. Thijs kan zijn tijd bij TOP Oss gebruiken om een betere doelman te worden. Dit is goed voor Thijs zelf, maar natuurlijk ook voor TOP Oss en voor Feyenoord. Ik wil Thijs graag veel succes wensen met zijn tijd bij TOP Oss!’’

Delen

Reacties

Off topic: Hartjes nu officieel verhuurd aan RODA
Als hij daar ook als tweede of derde keeper staat, dan begrijp ik niet wat het uitlenen voor hem toe gaat voegen..
Precies dit, zal wel echt moeten gaan spelen
Hopen dat hij daar eerste keeper is en zich hierdoor kan ontwikkelen.
@ftm hoelaat wellenreuther? En welke dag wordt paixao gepresenteerd?
Kerel wat boeit het. Ze komen allebei en paixao kan de eerste wedstrijd toch niet meedoen. Wellenreuther wel en dat is toch het enige wat je hoeft te weten.