fey-forfey-vdsluijs

Feyenoord.nl

Vrouwen

Torny zet speelsters op scherp: "We moeten punten gaan pakken"

Karst

Feyenoord heeft de midweekse inhaalwedstrijd tegen Fortuna Sittard verloren. De ploeg van Jessica Torny speelde woensdagavond een goede wedstrijd, maar ging uiteindelijk toch met 2-1 onderuit. In gesprek met Feyenoord Media blikt Torny terug op het verloren duel.

"We hebben vandaag echt Feyenoord-DNA laten zien. We zaten goed in de duels en hebben veel strijd geleverd. We kwamen goed terug in de wedstrijd door 1-1 te scoren, maar het is zuur hoe we het daarna weggaven. Ik had het gevoel dat er meer te halen viel."

Feyenoord begon goed aan het inhaalduel, zo vindt ook Jessica Torny. "Tot de 1-0 van Fortuna Sittard leek er niks aan de hand, maar we kwamen wel op achterstand. Gelukkig scoren we voor rust terecht de 1-1, dan ga je met een lekker gevoel de kleedkamer in." De eerste helft was sterk. "Ze hebben een aantal hele goede spelers. We hebben die spelers in de eerste helft echt uit de wedstrijd gehaald. We zaten er bovenop en ze kregen geen centimeter ruimte. Ik heb in de rust herhaald dat we er kort op moesten blijven zitten."

Ondanks dat de Rotterdammers slechts één punt uit de laatste vijf wedstrijden hebben gehaald heeft Torny vertrouwen voor de wedstrijd tegen AZ. "We hebben momenten ook zelf laten zien dat wij ook goed kunnen voetballen. We moeten die stijgende lijn doorzetten richting AZ, want we moeten punten gaan pakken."

Delen

Reacties

Tijd voor witte zakdoekjes....Torny Bakt er geen reet van,, praatjes genoeg 👹
Echt Feyenoord-DNA en dan weer over strijd beginnen, het voetbal moet gewoon een stuk beter