transfercheckgroen

Transfers

Transfercheck: Samuel Essende en Feyenoord?

FeyenoordTM

Feyenoord is dinsdagmiddag vanuit Portugal in verband gebracht met Samuel Essende. De 26-jarige spits van Vizela, wat uitkomt op het hoogste niveau, wordt door journalist Sébastien Denis gelinkt aan een overgang naar Rotterdam.

Borussia Mönchengladbach zou vanuit de Duitse Bundesliga eveneens tot de gegadigden behoren voor de vierde topscorer van de Portugese divisie. Er wordt geschreven dat 'beide ploegen in de race zijn' voor de Fransman.

Essende komt uit de jeugdopleiding van Paris-Saint Germain. Zijn route naar Portugal verliep via KAS Eupen, US Avranches, Pau FC en SM Caen. In Portugal staat hij dit seizoen op dertien goals uit vierentwintig optredens.

🎖️ • Het nieuws van Denis blijkt bij navraag totaal niet berust op waarheid. Er is nooit geïnformeerd naar de speler; ook is hij nooit aangeboden bij Feyenoord. Er loopt dus geen concrete toenadering voor de spits, die dan ook niet gevolgd wordt door de regerend landskampioen.

Delen

Reacties

Off topic: wat ben ik blij met Ons Aller Feyenoord, elke keer als ik lees over de ellende van 020, de schamele selectie, die nu opgeschoond moet worden. Bij ons staat het als een huis…
Waarom dit bericht plaatsen als je weet dat het niet waar is…..
Omdat wij bovenop het nieuws zitten en de fans op de juiste manier willen informeren, ook als iets niet klopt wat vanuit Zuid-Europa geroepen wordt.
Om juist te kunnen melden dat het niet waar is, om een gerucht uit de wereld te helpen
@FeyenoordTM bestaat er een kans dat tsoungui de opvolger van Hancko wordt bij vertrek of wordt hij momenteel nog te licht bevonden?
Kans bestaat, maar is nihil. Voor Tsoungui is zó veel belangstelling, dat hij bijna onhoudbaar is. Zie meer daarover in het laatste Squad Depth artikel.
Onhoudbaar? Een bod die hoog is voor de investering of meerdere miljoenen en dan kunnen we iets beters kopen voor dat geld?
Die journalisten houden er ook steeds meer schnabbels op na he...
Uiteindelijk gaat het maar om één ding: concreet 🎖️-nieuws
Journalisten moet je nooit serieus nemen, verzinnen alles bij elkaar om iets te kunnen schrijven.
Nee weet ik, je had het alleen als wens/ suggestie in een artikel geschreven, vandaar.
Is inderdaad ook een onzin vraag, Hato naar Feyenoord.