Trauner Filter

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner en Wålemark ontbreken tijdens eerste groepstraining

Stan

Gernot Trauner en Patrik Wålemark waren dinsdag niet van de partij tijdens de eerste groepstraining van Feyenoord richting het nieuwe seizoen. Beide spelers kampen met pijntjes. Ook aanwinst Ramiz Zerrouki en de spelers met interlandverplichtingen ontbraken op trainingscomplex 1908. Zo traint Slot met een groep van ongeveer 30 man inclusief een behoorlijk aantal jeugdspelers, weet Dennis van Eersel van Rijnmond Sport

De reden achter de afwezigheid van Trauner is niet volledig bekend. Aan het eind van vorig seizoen zat de Oostenrijker al niet meer bij de selectie van Slot vanwege knieklachten. Wålemark meldde zich dinsdag wel op het trainingscomplex om binnen individueel aan de slag te gaan. De Zweedse buitenspeler is nog herstellende van een operatie die hij onderging vanwege een spierblessure. 

Zaterdag, als Feyenoord het eerste oefenduel speelt tegen PEC Zwolle, zullen ook de internationals zich melden op 1908. Op de training van maandag is de selectie dan weer zo goed als compleet. Alleen Santiago Gimenez ontbreekt dan nog. De spits is op dit moment met Mexico actief op de CONCACAF Gold Cup, de Noord- en Midden-Amerikaanse variant van het EK. 

Delen

Reacties

Las net dat NAT PHILIPS van Liverpool in de belangstelling van Feyenoord staat.
Liverpool 10 miljoen Pond
Ik had deze speler eerder bij PSV verwacht.
Toch te bizar voor woorden dat de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al gaande zijn en Santi het afgelopen seizoen nog niet eens heeft afgerond. Ongelooflijk.
Dat krijg je met zoveel internationals, die tegenwoordig bij Feyenoord rondlopen
Eens ! Ik gun hem eerst een welverdiende vakantie. Weer fris het nieuwe seizoen in gaan