img-8613

Foto & Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Tsoungui verlengt contract bij Feyenoord tot 2026

Ference

Antef Tsoungui heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 21-jarige verdediger zette maandagmiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar. Het vorige contract van Tsoungui liep tot de zomer van 2025.

Tsoungui kwam afgelopen zomer over van Brighton & Hove Albion en speelt het huidige seizoen op huurbasis voor samenwerkingspartner FC Dordrecht. Bij de huidige nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie is de Belgische centrale verdediger een van de sterkhouders en stond hij tot op heden 19 officiële wedstrijden binnen de lijnen.

‘De verhuurperiode van Antef bij FC Dordrecht verloopt volgens alle partijen naar volle tevredenheid,’ zegt Mark Ruijl, Head of Global Football van Feyenoord. ‘Met behulp van de technische staf is hij dagelijks bezig om zichzelf door te ontwikkelen naar een steeds hoger niveau. Wij willen Antef dan ook belonen voor zijn ontwikkeling en zijn content dat wij hem tevens langer aan ons kunnen binden.’

Ook Tsoungui zelf is erg blij met het verlengen van zijn verbintenis bij Feyenoord. ‘Er spreekt veel vertrouwen in uit dat de club zo kort na mijn eerste tekenmoment nu al mijn contract heeft willen verlengen. Ik werk iedere dag keihard om mijzelf te verbeteren en kijk met veel positieve gevoelens uit naar de komende jaren.’

Delen

Reacties

@FeyenoordTM wordt de contract van sebaoui ook verlengd heeft ook zo zelfde constructie en een contract tot 2025.
Ben benieuwd of deze jongen deze zomer gaat aansluiten bij het 1e of dat er nog een huurperiode aankomt
Misschien nog een jaartje bij een eredivisie club. En jaar later kan hij dan misschien aansluiten bij Feyenoord
Veel vertrouwen in deze jongen komt van de scouting en dat is weer goed te zien bij fc dordrecht.
Is het contract opgewaardeerd of heeft Feyenoord de optie gelicht?
Mooi, zij zien wat wij ook zien. Mooie speler voor de selectie volgend seizoen. Zeker mooie toekomst samen met Beelen. Een zeer wendbaar centrum.
@FeyenoordTM, dankjewel. Gaat hij komende zomer aansluiten bij het eerste of is dit gedaan om meer te kunnen cashen?
Er is veel belangstelling voor Tsoungui, wat nu nog veel onduidelijkheid schept. Met een nieuw contract iets meer zekerheid.
Hele talentvolle speler. Hij pakt wel veel te veel kaarten. Heeft al 2x rood gekregen en 5 of 6 keer geel ofzo. Moet dat wel afleveren. Maar ik zie op dit moment meer in hem dan bijvoorbeeld Hendriks and Kasanwirjo die ook verhuurd zijn.
Goeie spelert moet alleen wat minder kaarten pakken volgend seizoen
Zeker gelukkig is hij nog jong maar heeft veel potentie.
@FeyenoordTM heeft Feyenoord er nooit aan gedacht om deze jongen in de winter terug te halen aangezien we een verdediger zochten?