slot-vitesse

VK Sportphoto

Nieuws

Van Eersel: ‘Positiewisselingen kunnen wapen worden’

Dennis

Feyenoord won vandaag met duidelijke cijfers van Vitesse. De Rotterdammers kwamen in de negentiende minuut op achterstand en hadden het in het eerste half uur moeilijk, maar herstelden zich daarna dubbel en dwars en liep ver bij Vitesse weg (2-5).

Volgens journalist Dennis van Eersel was het sleutelmoment de wissel van flank tussen Javairô Dilrosun en Patrik Wålemark, zo vertelt hij in de FC Rijnmond podcast. "Ik hou er altijd wel van als spelers in ploegen veel onderling wisselen van positie. Dan creëer je creativiteit en verrassende dingen. En het kwam ook nog eens vanuit de spelers zelf. Dit zou een wapen kunnen worden dit seizoen".

Szymański

Ook de wedstrijd van Sebastian Szymański wordt besproken. Het gaat misschien wat ver om te stellen dat er likkebaardend naar de Pool is gekeken. Maar genoten, dat heeft Van Eersel wel. "Als je in je eerste wedstrijd voor je nieuwe club meteen zo je stempel drukt, terwijl de ploeg een mindere fase in de wedstrijd beleeft, dan kun je alleen maar spreken van een veelbelovende start van een speler die Feyenoord dit seizoen nog veel kan gaan brengen."

Rasmussen

Naast alle positieve punten, zijn er ook verbeterpunten voor het spel van Feyenoord. Zo vind journalist Sinclair Bischop dat Jacob Rasmussen, die dit seizoen wordt gehuurd van Fiorentina, een matige wedstrijd afwerkte. "Ik vond hem aan de bal slecht en kwetsbaar. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er nog een vervanger komt voor Marcos Senesi. Als Rasmussen zo blijft presteren, zou je kunnen zeggen dat hij de back-up is voor de nieuwe centrale verdediger."

 

Delen

Reacties

Tja, er is een reden dat de heren van Rijnmond daar al jaren zitten. Als ze echt talent hadden gehad zaten ze nu bij de NOS.
Ik zie weinig talent bij de NOS, denk dat je wat Feyenoord commentaar beter bij Rijnmond terecht kan.
van Eersel..... de man die er werkelijk niets van begrijpt. Met al zijn onzinnige vragen op elke persconferentie.. Rijnmond moet net als vroeger lekker uit het stadion blijven.. Studentjes... 😏
Het is gewoon zo fijn dat we inmiddels op een punt komen waarop iedere positie gewoon dubbel bezet is met twee eredivisiewaardige spelers. Gewoon heel fijn dat we Idrissi en Toornstra nu gewoon kunnen brengen, vorig seizoen waren we verdoemd tot 20 minuten Alireza en Hendrix iedere week..