bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Van Gaal: "Justin keept op dit moment niet geweldig"

Dennis

Justin Bijlow zit volgens Louis van Gaal in een mindere periode bij Feyenoord. Dat zegt de bondscoach vanavond bij Humberto op RTL 4.

"Justin keept op dit moment niet geweldig. Dat weet hij zelf ook," aldus Van Gaal.

Dat Bijlow zelf had verwacht erbij te zitten en daarover teleurgesteld is, verrast de bondscoach niet. "Ja, zelfkritiek is meestal vreemd voor topvoetballers."

Volgens Van Gaal betekent het niet-selecteren overigens niet dat Bijlow sowieso niet meegaat naar het WK. "Het is nog geen ramp. Je moet leveren. Iedereen moet leveren."

Over het selecteren van Remko Pasveer zegt Van Gaal: "Dit is de laatste week dat ik kennis kan maken met Remko Pasveer. Die doet het goed. Die deed het verleden jaar ook goed, alleen hij kreeg een blessure. Toen kon ik hem niet selecteren. Nu kan ik hem nog een keer selecteren en hem leren kennen en mijn keuze weloverwogen kan maken."

Delen

Reacties

"Ja, zelfkritiek is meestal vreemd voor topvoetballers". Altijd weer de walgelijke behoefte om zich over de rug van anderen te profileren. Van Gaal is met afstand de grootste kwal in de voetballerij.
Als goed presteren zo'n belangrijk criterium is, wat doet een overal geflopte flapdrol als Danny blind dan bij het Nederlands elftal of de nog nergens als trainer-coach goed gefunctioneerd hebbende Edgar Davids?
Ouwehoer lvg. Vorige keer was Bijlow juist weer zo'n topsporter toen hij bedankte omdat hij niet helemaal fit was. Dat zag je ook niet vaak volgens lvg omdat ze altijd willen spelen.
Ps louis: Er zijn er wel meer die niet geweldig spelen. Selecteer je ook. Bijlow geef je geen steun de rug. Noppert speelde gisteren niet top. Dook over bal heen. BLIND drama oo Europees niveau. Benieuwd of Malacia speelt
Wijnsldum werd afgeserveerd, Berghuis is destijds te verstaan gegeven om naar Ajax te gaan omdat hij anders niet meer geselecteerd zou worden voor het WK, en nu Bijlow weer, het is duidelijk dat ook Danny Blind als ajax commissaris zijn rol als assistent misbruikt om Feyenoord en PSV dwars te zitten,Na het WK zit er een andere staf en is de rol van intrigant Blind uitgespeeld.
Laat t duidelijk zijn dat Bijlow momenteel niet in vorm is, maar t is ook niet zo dat ie erop los blunders. Dus daar heeft van Gaal gelijk in.

Maar waar ik meer aan irriteer is nu Bijlow niet in vorm/ scherp is gelijk buiten de selectie word gehouden, maar een Blind, Klaassen en nog een paar die al een heel seizoen niet lekker spelen mogen er bij blijven op basis van hun verleden👍 daarbij moeten alleen de spelers van Feyenoord zich ff een paar seizoenen bewijzen het aan te kunnen, en de rest word al geselecteerd naar 3/4 potjes leuk te voetballen.

Keek de laatste tijd zowiezo al weinig oranje, maar Qatar ken me op deze manier weer helemaal gestolen worden👍
Zijn spelvoortzettingen brengen zijn verdedigers continu in problemen en dat is niet nodig ! Hanteer meer de lange bal en nooit uitverdedigen door het midden. Voor de rest een goede keeper.
Die haal show moet maar eens afgelopen zijn wat een arrogante kwal met se 020 **** gevoel..
Meneer Bijlow moet een keer gaan leveren. Hij keept dramatisch.
Nou, ik vindt hem een prima keeper, maar hij liet gisteren ook weer zien, waarom hij nu in een mindere phase zit. En dus niet verkozen is.
Nou, ik vindt hem een prima keeper, maar hij liet gisteren ook weer zien, waarom hij nu in een mindere phase zit. En dus niet verkozen is.
Enige vorm van professionaliteit mist deze bondscoach ook wel he. In een talkshow gaan zitten en spelers af lopen zeiken.
Ik vind het jammer, maar eerlijk....ik snap het ergens wel. Hij keept zo veel minder goed als we van hem gewend zijn....
Hopelijk helpt dit hem het om te draaien.
Gewoon enige keeper onder de 25 die op niveau keept. Of hij de beste is op het moment mag je over discussiëren maar hem niet zien als een van de beste 4? Dan moet je wel azijn pissen om Bijlow niet te noemen.

Ook is die zelf kritiek opmerking zo *********** laag. Justin is juist ontzettend bewust van wat beter kan (gaf toch nog de aanvoerdersband op?). Louis heeft met zn Messias complex duidelijk nog nooit enkele interesse in Bijlow gehad.
Van Gaal moet maar eens een nieuwe bril kopen of nog een keer goed nadenken. Hij zat er bij Lazio bij 1 goal niet lekker bij maar voor de rest in 4/6 eredivisiewedstrijden (vandaag niet meegerekend) de 0 gehouden zonder al te grote fouten.
gisteren ook weer zeker bij twee goals minder ingrijpen. Normaal heerst hij in de 5 meter