pierre-van-hooijdonk

VK Sportphoto

Nieuws

Van Hooijdonk: "Ik begrijp Twente wel een beetje"

Van de redactie

Pierre van Hooijdonk begrijpt wel dat FC Twente niet meewerkt aan de overgang van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord.

“Ik moet eerlijk zeggen, ik begrijp Twente wel een beetje. Dat ze zeggen we doen het nu niet", zegt het Feyenoord-icoon bij Studio Voetbal.

"Ze staan er hartstikke goed voor. Ze zijn titelkandidaat nu", wijst Van Hooijdonk op de stand van de ranglijst. FC Twente staat vierde in de Eredivisie met vier punten achterstand op koploper Feyenoord. Met een verkoop van Zerrouki zou Twente kiezen voor geld in plaats van sportieve ambities. "Dan ga je de concurrent sterker maken, terwijl je zelf zwakker wordt”, aldus Van Hooijdonk.

Delen

Reacties

Van Hooydonck, Farizeeër.
Zelf overal.met ruzie vertrokken
PvH is een pessimistische onbenul als analist.

En door!
Opta geeft ze een letterlijk 0.2 kans op de titel tegenover een 30 kans van Feyenoord. Zelfs hun kans op nr 2 is minder dan 1.

Er is geen universum waar ze kampioen kunnen worden. Er is ook geen wereld waar Twente een serieuze concurrent is van de top 3. Laatste keer dat ze daar überhaupt geëindigd zijn was in 2014. En wie stond er toen nummer 2? Juist, Feyenoord.

Snap dat ze er niet van houden in onze schaduw staan maar dat is de realiteit van het NL voetbal. Ze waren relevant toen ze elke financiële regel broken die bestond, nu moeten ze eerst maar eens proberen AZ voor te blijven.
Twente titelkandidaat, laat me toch niet lachen. Normaal zou ik er heel wat voor hebben gehad als ze volgende week punten zouden pakken tegen ajaks. Nu zal ik een glimlach niet kunnen onderdrukken als ze met 4-0 worden weggespeeld. En eind januari zijn wij aan de beurt hen even op de juiste plek te zetten.
Voorlopig staan ze er gewoon bij, en laten ze iedergeval leuker voetbal zien dan de top 4.. ik zie ze zaterdag gewoon punten pakken tegen 020.
Echt een lamlul die van hooijdonk, na dat berghuis gedoe neem ik deze man echt niet meer serieus.
Dit is bullshit, voor een club als Twente moet je gewoon tevreden zijn met zulke bedragen.
Pierre goeie voetballer maar een waardeloze analist. Die man heeft nooit wat zinnigs te zeggen en op een of andere manier altijd vrij negatief naar Feyenoord toe.
Een mening leren accepteren is volwassen worden. Voor Twente is Zerouki enorm belangrijk.
Pierre ik snap het wel... maar begrijp het niet