Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

Ook na dit weekend werpt 1908.nl een blik op de prestaties van de verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland. De bijdrages van deze spelers waren zeer pover te noemen. Veel van de huurlingen kampten met blessures of kwamen om andere redenen niet of nauwelijks in actie.

Aliou Baldé: FC Dordrecht - PEC Zwolle (3-0)

FC Dordrecht speelde net zoals de meeste Keuken Kampioen Divisie ploegen op vrijdagavond een wedstrijd. In het Matchoholic Stadium was het goed draaiende PEC Zwolle de tegenstander. Smaakmaker Baldé, die de afgelopen weken als vaker betrokken is geweest bij doelpunten, maakte al in de vijfde minuut de 1-0 voor Dordrecht. Baldé liet verder een goede indruk achter, waarna hij in de 63e minuut gewisseld zou worden. PEC Zwolle werd uiteindelijk met 3-0 verslagen door de Schapenkoppen

Lennard Hartjes: Roda JC Kerkrade - VVV Venlo (4-1)

Roda won vrijdagavond met 4-1 de streekderby in eigen huis tegen VVV Venlo. Lennard Hartjes kwam in de rust in de ploeg. Het was voor het eerst dit seizoen dat Hartjes op de bank moest beginnen, de eerdere wedstrijden kon hij nog rekenen op een basisplaats.

Denzel Hall & Naoufal Bannis: ADO Den Haag - FC Eindhoven (1-0)

De twee verhuurde Feyenoords Denzel Hall en Naoufal Bannis kwamen beiden niet in actie voor hun clubs. Denzel Hall maakte vorige week wel nog onderdeel uit van de selectie van de Hagenezen, maar was er dit weekend niet bij vanwege een lichte blessure. Bannis is nu al zeker drie weken uit de roulatie en miste daardoor ook de wedstrijd. Zonder de twee jeugdexponenten van Feyenoord wist ADO Den Haag met 1-0 een belangrijke overwinning op FC Eindhoven te boeken.

Thijs Jansen: TOP Oss - MVV Maastricht (0-1)

Jansen speelde met zijn ploeg TOP Oss tegen MVV Maastricht. De doelman kon niet voorkomen dat Oss een 0-1 nederlaag incasseerde. Desondanks is Jansen nog steeds de onbetwiste nummer ‘1’ in de goal van TOP Oss.

Cole Bassett: Vitesse - Fortuna Sittard (1-2)

Op zondagavond boekte Fortuna een belangrijke zege op Vitesse. Feyenoord-huurling Cole Bassett mocht na 88 minuten nog invallen, maar op dat moment stond de 1-2 einduitslag al op het scorebord.

Francesco Antonucci: FC Volendam - Ajax (2-4)

Antonucci was dit weekend nog steeds geblesseerd en kwam daardoor niet in actie.   De middenvelder heeft last van een blessure aan zijn lies, het is onduidelijk hoelang hij nog uit de roulatie ligt.

Marouan Azarkan: NEC Nijmegen - Excelsior (1-1)

Marouan Azarkan maakte dit weekend na blessureleed zijn rentree in de selectie van Excelsior. Helaas zat de wedstrijd er voor hem na één helft alweer op, na de rust mocht hij in de kleedkamer achterblijven. Na 90 minuten stond dezelfde stand in het Goffertstadion op het bord als toen Feyenoord vorige week op bezoek kwam, namelijk 1-1.

Christian Conteh: Dynamo Dresden - VfL Osnabrück (3-2)

Christian Conteh ligt al een aantal weken uit de roulatie bij zijn club Dynamo Dresden. Vanwege een enkelblessure miste hij dit weekend al zijn zesde wedstrijd op rij. Zonder Conteh won Dynamo Dresden met 3-2 van VfL Osbabrück.

Robert Bozenik: Boavista - Maritimo (1-1)

Bozenik begon in de thuiswedstrijd van Boavista tegen Maritimo niet in de basis. De Slowaak bleef de volle 90 minuten op de bank.