Series

Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

Met het WK voetbal in Qatar voor de deur kwamen de meeste verhuurde Feyenoorders dit weekend nog één keer in actie voorafgaand aan de lange winterstop. De clubs uit de Keuken Kampioen Divisie spelen ondanks het WK nog wel enkele weken door in de compititie. 

Marouan Azarkan: Feyenoord-Excelsior (5-1)

Marouan Azarkan speelde in de basis bij Excelsior tegen Feyenoord op de rechterflank. Hij leverde na vijf minuten al met een puike voorzet de assist af op Kenzo Goudmijn voor de 0-1 van Excelsior. Gelukkig voor Feyenoord wist Excelsior de wedstrijd uiteindelijk niet winnend af te sluiten. In de 77e minuut werd Azarkan onder luid aplaus van het publiek in de Kuip naar de kant gehaald. 

Aliou Baldé: Almere City FC-FC Dordrecht (2-1) 

Aliou Baldé begon dit weekend op de bank bij FC Dordrecht. Na 55 minuten mocht de snelle Senegalese buitenspeler in het veld komen voor Boubakar Camara. Baldé vertolkte een onopvallende rol tijdens zijn invalbeurt, de Schapenkoppen verloren met 2-1 op bezoek bij Almere City. 

Naoufal Bannis: PEC Zwolle-FC Eindhoven (5-2) 

Naoufal Bannis, die een sterke seizoenstart kende voor FC Eindhoven, begon dit weekend zoals de afgelopen weken op de bank. De spits mocht nog wel zeventien minuten invallen waarin hij geen noemenswaardige acties liet noteren. De Eindhovenaren staan wel nog op een knappe vierde plaats in de Keuken Kampioen divisie waardoor de ploeg nog volop meedoet voor promotie naar de Eredivisie. 

Denzel Hall: Telstar-ADO Den Haag (0-0) 

Denzel Hall speelde de gehele uitwedstrijd voor ADO Den Haag tegen Telstar. Het dramatisch slecht draaiende ADO kwam niet verder dan een troosteloos gelijkspel. Hall speelde een anonieme wedstrijd centraal achterin de verdediging. Na vijftien wedstrijden staat de ploeg van hoofdtrainer Dirk Kuyt op de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. 

Thijs Jansen: TOP Oss-Jong AZ (2-1) 

Thijs Jansen trok dit weekend zijn sterke vorm door op de goal van TOP Oss. Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Jong AZ maakte de doelman maar liefst vier reddingen waardoor hij een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning van TOP Oss. 

Cole Bassett: FC Groningen-Fortuna Sittard (2-3)

Cole Bassett mocht dit weekend in de basis beginnen voor Fortuna Sittard. Waar de Amerikaan het normaal moet doen met korte invalbeurten, mocht hij dus dit weekend aan de aftrap verschijnen in Groningen. Bassett kwam er helaas niet aan te pas en werd vervolgens in de 58e minuut naar de kant gehaald. 

Robert Bozenik: Boavista-FC Porto (1-4) 

Robert Bozenik begon op de bank bij Boavista maar mocht wel nog invallen in de tweede helft. De Slowaakse spits kwam in de 23 minuten die hij op het veld stond tot twee schoten, waarvan één droge knal van afstand die uiteen spatte op de paal. Zo liet Bozenik zich toch op een positieve manier zien voor zijn tijdelijke werkgever. Boavista werd wel met 1-4 verslagen door FC Porto. 

Lennard Hartjes: Roda JC Kerkrade-Helmond Sport (0-1) 

Lennard Hartjes kwam dit weekend weer in actie voor Roda JC Kerkrade. Met Hartjes in de basis verloor Roda wel in eigen huis van Helmond Sport. 

Francesco Antonucci: FC Volendam-FC Utrecht (0-4) 

Antonucci ontbrak dit weekend nog steeds vanwege een blessure bij FC Volendam. Zonder Antonucci verloor de ploeg van Wim Jonk kansloos met 0-4 van FC Utrecht. 

Christian Conteh: Dynamo Dresden-FSV Zwickau (0-0) 

Christian Conteh maakte afgelopen weekend zijn rentree in de basis bij Dynamo Dresden. De buitenspeler kwam weinig voor in het spel van de Duitsers. Het duel eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. 

Delen

Reacties

Komen allemaal dik en dik tekort voor het niveau wat Feijenoord nastreeft. Daar is iedereen bij Feijenoord het gelukkig over eens
Nou ziet er allemaal niet echt positief uit.
Hartjes speelde gewoon de hele wedstrijd voor Roda hoor