Bevestigd
feyenoord-union-st-gillis-0-0-jim-breeman-sports-photography-32

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Verhuurde Kasanwirjo in voorselectie Jong Oranje

Stan

Neraysho Kasanwirjo maakt onderdeel uit van de voorlopige selectie van Jong Oranje. De verdediger, die door Feyenoord wordt verhuurd aan het Oostenrijkse Rapid Wien, maakt zo kans voor een definitieve uitverkiezing voor wedstrijden tegen Georgië en Gibraltar.

De ploeg van Michael Reiziger neemt het in het kader van kwalificatie voor het EK op 10 en 12 oktober op tegen bovengenoemde landen. Of Kasanwirjo dan ook bij de uiteindelijke selectie zal later blijken als de definitieve voorselectie van Jong Oranje bekend wordt gemaakt. De 21-jarige Amsterdammer kwam twee maal in actie voor de Nederlandse jeugdploeg. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima dat hij is verhuurd, zie hem niet snel terugkomen, maar kan je wel na goed seizoen verkopen. Komt tekort voor Feyenoord.
Ik snap nooit zo goed waar mensen dat op baseren. Dat hij tekort komt... Is pas 21, kwam van Groningen en heeft nog niet al teveel hele wedstrijden gespeeld. Hij is snel, redelijk sterk, goed met twee benen. Kan over 1 of 2 jaar zomaar een zeer bruikbare speler zijn.