Betrouwbaar
img-1967

Foto: Jim Breeman

Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Osasuna

Van de redactie

Feyenoord speelt komende zondag in een lege Kuip de oefenwedstrijd tegen Osasuna. Op de openbare vrijdagochtendtraining wordt er toegewerkt naar de basisopstelling. 

Op basis van de openbare training lijkt Quinten Timber al direct zijn debuut te gaan maken. Javairô Dilrosun is de beoogde spits en Sebastian Szymański wordt getest vanaf de flank. Quilindschy Hartman maakt ook zijn opwachting, waar Marcus Holmgren Pedersen niet volledig fit lijkt. Ook nieuwkomer Oussama Idrissi mag zich laten gelden. Mexicaan Santiago Giménez was aandachtig toeschouwer van de training.

Vermoedelijke basisopstelling Feyenoord: Bijlow; Hartman, Senesi, Trauner, Geertruida; Timber, Aursnes, Toornstra; Idrissi, Dilrosun, Szymanski.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou met de spelers die al gehaald zijn (en waar nog aan gewerkt wordt) toch een andere opstelling hebben denk ik. (Maar goed dat ik niet in de schoenen van Arne sta hahaha.

Opstelling 1:
Bijlow; Hartman (later Viña of Lopez), Senesi, Trauner, Geertruida; Szymanski, Timber, Kökcü; Idrissi, Danilo (wanneer papieren rond zijn en hij werkvergunning heeft zal dit Gimenez worden), Dilrosun (of Ramazani als daar nog werk van gemaakt wordt).

Opstelling 2: de back-up line-up zeg maar
Janssen; Hartman, Rasmussen, Lopez, Pedersen; Dilrosun, Taabouni, Kleijn; Benita, Danilo, Wålemark.

Beste Line Ups lijkt me
En sorry geen basis voor Jens maar dat betekent niet dat ik hem afschrijf, hij is nog steeds van waarde in het coachen van jonge spelers maar in kwaliteit zijn andere wel verder. Dat is gewoon wat deze transferperiode oplevert
De reacties over Jens Toornstra vind ik persoonlijk redelijk triest. Het getuigt van weinig respect richting een speler die meer dan 300 wedstrijden achter naam heeft staan voor onze club. Het lijkt ook alsof deze mensen weinig vertrouwen hebben in onze coach en zijn keuzes, waar hij ongetwijfeld zijn redenen voor heeft. Ik vertrouw dat Arne weet wat hij doet en zie het komende seizoen met vertrouwen tegemoet, ongeacht welke rol Jens daar ook in zal spelen.
Zo is het maar net ik heb ook alle vertrouwen in het aankomende seizoen, zou bijna zeggen dat we serieus mee gaan doen om plek 1 en dus Champions League gewoon omdat het met dit team kan
Uit de reacties hier blijkt dat veel supporters Jens al permanent willen afschrijven. Dit is in mijn ogen echt belachelijk en bovenal respectloos. Oké hij zal niet altijd de sterren van de hemel spelen, maar is super belangrijk bij het neerzetten van een (nieuwe) opstelling. Kan soms zelfs gezien worden als een verlengstuk van de coach in het veld. Daarnaast staat hij er áltijd op belangrijke momenten.
Benieuwd naar Dilrosun in de spits!
Had alleen graag hartjes of Dermane op de plek Toornstra gezien.
Toornstra.................... de man met het meeste balverlies.
Ik denk dat jij een vuiltje in je oog hebt of een hele prullenbak. Maar hens is bal vaster dan Hendriks en jahanbash bij elkaar.
Toch best bijzonder dat Dilrosun en Szymanski niet gewoon op de plek komen te spelen waar ze in de competitie ook zullen gaan spelen (RW/10). Dit zou ten koste gaan van Toornstra en dan maar Danilo/Idrissi/Wälemark in de spits, maar dan krijgen 2 key-spelers wel ritme op hun vaste plek..
Misschien probeert Slot dit uit om te kijken wat hun kwaliteiten op die posities zijn. Je moet toch creatief zijn wanneer er door schorsingen of blessures een aantal spelers wegvallen uit de basiself.
Het is een oefenwedstrijd dus mag een trainer nog steeds kijken
Goede zaak dat Hartman zich weer op LB mag laten zien als mogelijk frisse back-up optie. Viña, Hanćko of een ander afdoende alternatief is als basis blijft een must. Voor de strijd als 2e LB mag Hartman wmb zeker in aanmerking komen
Als Feyenoord zelfs bij Volendam uitkwam voor een back-up, Hartman of Kleijn is dan toch niet veel minder?
Ik vond Kleijn tegen OL erg prettig om naar te kijken, verzette veel werk-meters en durfde ook acties te maken.

Hoop dat ook Milambo en Hartjes en Shiloh meer en meer kansen gaan krijgen
Hartman matige speler… Is niet zoals een Benita op rechts is een speler die later gewoon in de KKD of lager speelt
Hoezo mag Giménez niet meetrainen?
Heeft nog geen werk vergunning hij mag alleen voor zich zelf trainen
Szymanski voor Jens en Wälemark gewoon vanaf de zijkant. Veel beter.
Leuke opstelling. Linkerkant wellicht nog wat magertjes, maar dat is logisch. Desalniettemin een leuke opstelling waar ik benieuwd naar ben.
Hoop toch echt dat Szymanski niet op de vleugels Word gebruikt is een middenvelder en daar is hij het best.
Toornstra in de basis???? Daar zijn we nu toch wel klaar mee. En Dilrosun in de spits? Gekke opstelling
Blijkbaar niet. Jens kan het helaas niet meer bijbenen. Handelingssnelheid is zoveel minder geworden bij m. Goede 13e man maar absoluut geen basismateriaal meer..
Klopt, maar in deze fase dat nieuwe spelers nog niet mee kunnen doen (of zelfs nog gehaald moeten worden) zal Slot toch iets moeten.
Danilo geblesseerd? Waarom speelt Dilrosun al 2 wedstrijden in de spits?
Dit is waarschijnlijk een opstelling die slot gebruikt om spelers op een andere positie uit te testen
Stop aub met Jens op te stellen. Bizar dat hij nog steeds in de basis kan starten..
Ik hoop dat Toornstra tegen Vitesse niet in de basis zal starten. Hij heeft in het verleden veel voor ons betekent, maar ik vind hem niet meer van het niveau dat Feyenoord moet nastreven. Hij is te traag, weinig handelingssnelheid en tegenwoordig ontzettend veel balverlies.
Ik hoop dat Toornstra tegen Vitesse niet in de basis zal starten. Hij heeft in het verleden veel voor ons betekent, maar ik vind hem niet meer van het niveau dat Feyenoord moet nastreven. Hij is te traag, weinig handelingssnelheid en tegenwoordig ontzettend veel balverlies.
Lijkt mij dat als kokcu fit is dat hij speelt voor Toornstra
Hij bedoelt ook niet voor deze wedstrijd
En Vitesse uit gaat ie ook niet halen, heeft Slot volgens mij gezegd