hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling: Hancko twijfelgeval voor Groningen-uit

Ference

Zondag reist Feyenoord af naar Groningen voor speelronde 16 van de eredivisie. Hierin zal het de koppositie willen verdedigen en dus is een goed resultaat gewenst.

Mogelijk moet Feyenoord dit doen zonder de geblesseerde David Hancko. In het bekerduel met PEC Zwolle, van afgelopen donderdag, raakte de verdediger geblesseerd aan de schouder. Hoewel de blessure lijkt mee te vallen, is het meespelen van Hancko in Groningen zondag twijfelachtig. 

Feyenoord zal naar verwachting een gemotiveerd FC Groningen treffen. De kans is namelijk groot dat zij zich willen revancheren voor de bekerblamage van afgelopen donderdag. De Noorderlingen verloren namelijk in eigen huis van de amateurs van Spakenburg. Nadat Groningen na 70' minuten tegen een 0-3 achterstand aan keek, kwam het nog wel terug tot 2-3. Dit bleek echter niet voldoende. 

Feyenoord weet dus wat het te wachten staat in de Euroborg. De mogelijke afwezigheid van Hancko komt Feyenoord bijzonder slecht uit, aangezien de spoeling dun is centraal achterin. Mocht de Slowaak inderdaad niet kunnen aantreden in Groningen, lijkt het voor de hand te liggen dat Rasmussen zijn plek overneemt. In vergelijking met FC Utrecht-uit zal Geertruida dan een linie terugzakken en de plek rechtscentraal naast Rasmussen innemen. Hierdoor kan Mats Wieffer zijn plek op het middenveld behouden. Tot slot is de verwachting dat Jahanbakhsh het, net als afgelopen donderdag, vanaf het begin mag gaan laten zien. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Rasmussen, López; Wieffer, Kökcü, Szymański; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão.

 

 

Delen

Reacties

Geertje gaat zowieso een linie terug en Wieffer op cdm. Vraag is Rasmussen of Hancko op lcb
Hopelijk krijgt Ali een paar wedstrijden de kans om zich te laten zien. Dilrosun heeft wel genoeg tijd gehad om te wennen aan de Nederlandse competitie onderhand. Ali werkt zich tenminste helemaal kapot als hij erin staat.
Geertruida en rasmussen zijn beide matige cv
Maar goed genoeg voor tegen Groningen
Kan zomaar 4 wedstrijden 0 punten worden.Vind ten kloesse wel erg laks is.We krijgen straks kkd niveau spelers erbij als villenha en gouweleeuw. Met die 2 word je alleen maar zwakker .ik denk dat fc groningen revanche gaat halen 3-0 en ajax gaat winnen met 0-4
Ben je in het azijnzuur gevallen vanochtend?
het punt is nog altijd een beetje het budget en dat kan stukken beter worden als ********** idioten zich eens normaal gaan gedragen en niet steeds met vuurwerk komen of stadions van andere clubs de vernieling in helpen. blijft er per jaar aan tonnen extra over en dat over meerdere jaren blijven er opeens miljoenen over....

maar tsja dat is alleen voor normale mensen te begrijpen...... en de criminelen snappen dat nu niet straks niet en nooit niet....
Ja en kan ook maar zo 12 uit 4 worden.
Door zo’n reactie geef je eigenlijk aan dat het kampioenschap van 2017 niets voorstelde dat we met zo’n matig middenveld wonnen. Gio - die je waarschijnlijk ook een slechte trainer vindt - zette KAE en Vilhena als eerste op het wedstrijdformulier en onze huisadvocaat werd ingezet om een schorsing van Vilhena aan te vechten zodat ie in een cruciale wedstrijd er stond. Deze Pitbull kan niet genoeg respect krijgen maar de fans laten hem alsnog keihard vallen.
Laks is een groot woord, de scouting heeft een lijst met spelers en ze kijken naar meer dan een naam, die Pool heeft totaal geen wedstrijd ritme en is lang geblesseerd geweest,die Bosniër speelde veel tor de winterstop dus deze speler is sneller fit,dat feyenoord geen zerrouki kon kopen lag meer aan Twente dan aan feyenoord,en geertruida speelt al jaren als rb en dan verwacht jij dat hij ineens d'r man is,Rasmussen is degelijk,niet snel en slecht in d'r passing maar schakelt wel zijn mannetje uit
Zou me verbazen als hartman geen basis staat..
Zou die lekker klaarstomen om volgende week 90 minuten te rammen