minteh-fc-utrecht

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling: Minteh vervangt Zerrouki

Ference

Morgen staat voor Feyenoord een duel met PEC Zwolle op het programma in speelronde 8 van de eredivisie. 

In dit duel zal Feyenoord, ondanks het resultaat, het positieve gevoel na het midweekse treffen met Atletico Madrid willen vasthouden. In Zwolle zal Feyenoord dus voor niets minder dan de 3 punten gaan. 

Dit zal de formatie van trainer Arne Slot helaas nog zonder de geblesseerde Ivanusec moeten doen. Hoewel de hoop was dat de Kroatische buitenspeler nog voor aankomende interlandperiode in actie kon komen, blijkt de aanvaller nog niet fit genoeg om morgen deel uit te maken van de wedstrijdselectie. 

Verder mist Feyenoord nog altijd doelman Justin Bijlow. In tegenstelling tot afgelopen woensdag is Gimenez er uiteraard wel weer bij in Zwolle. Net als Thomas Beelen en Thomas van den Belt. Voor hen is het een weerzien met hun vorige werkgever. 

Verder is de verwachting dat Minteh terugkeert in het elftal. Ondanks een sterke wedstrijd in Madrid, gaat dit ten koste van middenvelder Ramiz Zerrouki. Hierdoor zal Stengs de positie van aanvallende middenvelder innemen. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
 Wellenreuther; Geertruida, Trauner (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen (C), Kersten, Lam, McNulty; Namli, Van den Berg, Buurmeester, Reijnders; Druijff, Thy. 

 

Delen

Reacties

Zerrouki is nadrukkelijk op de deur aan het kloppen. Die komt er echt wel. Hij is gewoon broodnodig. Er zijn sowieso teveel wedstrijden om Wieffer het gehele jaar te laten ballen. Het is gewoon prettig te weten dat er minimaal gelijkwaardige back-up is.
Verwacht het niet... maar zou me ook niet verbazen als Zerrouki speelt ipv Wieffer op basis van de wedstrijd van woensdag
Waarom ook niet moet toch wel kunnen en wat ik ook wel verwacht thomas en thomas die invallen waarom ook niet ff weer zien met de oude club en beetje rust in de benen voor trauner en evt timber of iets dergelijks
Mwoa, het is nou ook weer niet zo dat Wieffer slecht speelde hè...
Nee daar zei ik het ook niet om beetje variatie maar idd helaas is slot niet zo avontuurlijk is niet erg maar hij zou het kunnen doen