Betrouwbaar
walemark

VK Sportphoto

Transfers

'Wålemark naar SC Heerenveen'

FeyenoordTM

SC Heerenveen en Feyenoord zijn er uit: Patrik Wålemark wordt dit seizoen uitgeleend aan de Friezen. Dat meldt het Leeuwarder Courant woensdagmorgen.

De Zweedse rechtsbuiten kwam een dag eerder nog in de nadrukkelijke belangstelling van N.E.C. te staan, maar had op dat moment zijn keuze al gemaakt. Wålemark bereikte eerder ook al een persoonlijk akkoord met Heerenveen. Over verdere belangstelling had de linkspoot deze zomer weinig te klagen, maar de keuze is gevallen op de ploeg die getraind wordt door oud-Feyenoorder Kees van Wonderen. 

Ferry de Haan, tevens oud-Feyenoorder, trok als directeur van Heerenveen Wålemark over de streep. Feyenoord houdt een huursom over aan de transfer en ziet Wålemark in de zomer van 2024 terugekeren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er staat een lekker elftal. Een buitenkansje is de hoop. Met een creatieve snelle 8 maak je nog meer kans. Is er al interesse in Dilrosun?
VI analyse Mannsverk:

Het grote vraagteken bij Mannsverk is of hij de technische handelingssnelheid bezit (of kan ontwikkelen) die vereist is van een Ajax-middenvelder. Nog te vaak is hij aan de bal eendimensionaal, zoals in onderstaande spelsituatie waarin hij zichzelf kinderlijk vast dribbelt. Hij heeft botweg niet de wendbaarheid of technische brille om zichzelf op de eerste meters wat extra ademruimte aan de bal te verschaffen.
Dit is denk ik ook de reden dat onze technische staf het niet zag zitten
Zou kunnen.

Toch opvallend, hoe deze jongen is neergezet als een absolute topspeler/een zekerheidje (“veel beter dan Zerrouki) en hoe hij er dan uitkomt in een VI analyse.

Uiteraard kan het straks ook een topper blijken.
Zie meerdere polletjes die vinden dat v/d de grootste miskoop van feyenoord is sinds 2020. Echt bizar eigenlijk als je bedenkt dat mensen ook positief over hem waren
Het meest bizarre is dat hij pas net bij Feyenoord is. Typisch een speler die met het oog op de verdere toekomst is gehaald voor een bescheiden bedrag. Dit seizoen staat in het teken van aanpassen en aanhaken. Volgend seizoen kunnen we er denk ik wat meer over zeggen, of misschien wat eerder als hij supersnel aanhaakt zoals Wieffer wat eerder. Wat mij betreft wordt hij een seizoen verhuurd aan een goede Eredivisieclub als tussenstap. Maar goed, iets teveel mensen reageren met hun onderbuik op de waan van de dag.
Ik vind dat v/d Belt sowieso geen miskoop is. Beste speler van de KKD van vorig seizoen voor 850.000. Ook wanneer blijkt dat hij het niveau voor Feyenoord niet heeft, dan verwacht ik nog steeds dat je hier geen verlies op gaat maken…
Ik ben nog steeds positief eerder iemand als hendrix valt van mij part in die klasse of pratto
Pratto was echt een aanfluiting. Walemark heeft zoveel meer kans van slagen.
Waarom zou je hem nu al afschrijven na een paar potjes? Niet iedereen staat er gelijk vanaf het begin. En voor zo weinig geld..
Ik vind het nog steeds niet te geloven dat we ooit Mark Diemers van Groningen gekaapt hebben..
Het is duidelijk dat hij het gewenste niveau lang niet aangetikt. Ik vind hem ook 1 van de slechtste aankopen sinds 2020. Hij staat zeker in de top 5
Hij is veel geblesseerd geweest, maar in de wedstrijden die hij wel gespeeld heeft zie je echt wel dat hij aanvallend van zeer hoog niveau is. Het probleem is met name dat hij het nog geen 90 minuten kan brengen, en nog niet de defensieve intensiteit kan brengen die Slot verwacht. Iedereen die hem nu al afschrijft kan het best direct ondersteuning van het KNGF aanvragen.
Is er nog een update over Geertruida? Lees verder ook niet dat ze een
andere speler hebben.
@FTM ik vind je wel erg stil deze dagen komt er nog iets aan?? *tiktok*

is gewoon de spanning die me niet meer kan weerhouden de vraag te stellen
Van Sas.

En nog wat spelers weg. That's it.

En als Geertruida alsnog vertrekt, komt Nino en waarschijnlijk nog een rechtsback.
Daar kan FTM toch niks aan doen? :) Liever stilte want geen nieuws.. dan roddels om de leegte op te vullen. Ik zou het wel prima vinden indien we zo het seizoen in gaan.
helemaal mee eens maar goed mag mijn nieuwsgierigheid ook eens de overhand nemen.
Zeldzaam zuivere voorzet, jammer. Want we hadden erg veel goede koppers in de ploeg. VoorL veel waard in de laatste 10 minuten bij het forceren. Wel begrijpelijk dat ie gaat. Onvoldoende fit en achteraan in de rij.
Goed punt wel ja. Nu heeft Sauer dat ook aan de andere kant... Sauer erbij houden dus.
Over 2 weken scoren is niet meer terugkomen
We weten allemaal dat dat gaat gebeuren.
Goede club voor hem. Laten we hopen dat hij goed speelt en daarna verkopen.
Laten we hopen dat hij zich goed ontwikkelt en volgend jaar een concurrent voor de basis is. Waarom zou je hem in hemelsnaam willen verkopen?
Ik hoop ook sterk dat we hem kunnen gebruiken, maar waarom zou je hem niet verkopen op basis wat je gezien hebt?

Als hij bij Heereveen een goed seizoen draait en een club 8 a 10 miljoen bijvoorbeeld wil neerleggen moet je hem toch altijd van de hand doen.
Omdat ik genoeg kwaliteit in hem gezien heb om te denken dat hij voor ons waarde kan hebben.
Dat zagen we bij Dilrosun en Sam Larsson ook
Dilrosun is niet slim genoeg om Slotbal te leren, en Larsson heeft nooit onder Slot gespeeld. Wålemark had onder Advocaat ook prima gerendeerd omdat daar verdedigend niet zoveel gevraagd werd van een buitenspeler.
Helemaal prima dit.
Hoop voor Dilrosum dat hij ook een ander club vindt. Prima voetballer maar lijkt kuipvrees te hebben.
Is nu ff het pispaaltje maar heeft wel de kwaliteit -techniek en snelheid- om te slagen. Slotbal leren kost tijd, zeker als je niet de allerslimste bent. Vergt ook erg veel inhoud, zeker voor een buitenspeler. Paar maanden bij Hans Kroon trainen en vlammen!
Dilrosun staat al jaren bekend als het “eeuwige talent”…
Stond te boek als een groot talent maar heeft zijn belofte nooit waar kunnen maken. Het zit er gewoon niet in en wat er niet in zit krijg je er ook niet in. Jammer, maar nu is het simpelweg niveau rechterrijtje Eredivisie.

Dat heeft niets met “slotbal” of wat ook te maken
Het zit er niet in, of komt het er niet uit? ;)
Als het er niet in zit (jouw conclusie) kan het er ook niet uit komen lijkt mij.
Het zit erin maar komt er door allerlei omstandigheden (buitenland, blessures, gewenning Slotbal, op wisselende posities spelen etc) nog niet voldoende uit.
Ik zie hem daar zomaar 15 erin schieten en even zoveel assists geven.

Prima speler met veel potentie, die komt er wel, is het niet bij Feyenoord dan wel via een omweg.

Volgend seizoen komen hij en Bullaude terug, vol goede moed en positieve energie. Slot zal tegen die tijd vertrokken zijn en onder een nieuwe trainer, die hun wel op waarde schat en een kans geeft, gaan ze vlammen
Gaat via de achterdeur vanuit Friesland terug naar Zweden waar hij een geiten boerderij begint en zich geheel terugtrekt uit de maatschappij.
@ Purnosnur

Kan er wel om lachen eigenlijk haha
Ik en velen worden echt moe van jouw gezeik
@FTM op Twitter zie ik voorbij komen dat paixão bitello is gaan volgen en dat Feyenoord toch weer geïnformeerd zou hebben. Hoeveel hiervan is waar?
volgen klopt, maar geen nieuw bod volgens FTM.
FTM heeft al gereageerd op telegram en het klopt. Als je telegram download mis je niks van nieuws van spelers best handig.
Nieuwe bod of nieuwe geïnformeerd is niet waar. Paixao gevolgd wegens dat ze samen in de pre Olympische selectie zitten. Komt alleen als Timber/Dilrosn/Ali weggaan. Dus hij komt niet :)
Dan zou Paixao toch wel meer namen gaan volgen uit dat team? Alleen Bitello is recentelijk toegevoegd. Waarbij ik overigens niet denk dat een deal per se dichterbij is. Maar vanwege de interesse zal er vast contact om bij mekaar te informeren.
We gaan het zien de komende dagen. Timber is gewoon prima onzin om weg te doen. Dilrosun en Jahanbaksh raak je aan de straatstenen niet kwijt.
Ali behouden, is gewoon ook belangrijk voor je team. Dilrosun lekker verhuren aan Twente of miss aan nec als nec tavsan verliest
Goede keuze. Hier gaat hij gewoon alles spelen en kan zich in t zicht van Feyenoord mooi ontwikkelen. Lijntjes met de trainer daar zullen kort zijn, en Heerenveen is altijd een fijne plek geweest voor Scandinaviërs. Topkeuze!
Goede zaak..
En Heerenveen is een goede club voor hem om vlieguren te maken.

Veel succes bij Heerenveen!
Ben meer benieuwd of Alireza/Dilrosun nog vertrekt.
@FTM Op van Sas na zijn we wel klaar op de transfermarkt toch?
Ik snap deze opmerking wel, gezien er veel nieuws is geweest van interesse vanuit Feyenoord voor Mannsverk. Gezien er uiteindelijk niet doorgepakt is vanuit Feyenoord, zegt dit waarschijnlijk wel genoeg.
Die reactie van vos en zijn zaakwaarnemer is dan wel weer heerlijk.
https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=423419
Haha mooi, net een maand bij de club en nu al ontevreden
En Farès Chaïbi voor 10 miljoen ipv 15 naar Eintracht..:\
Ik ben nooit zo kapot geweest van deze jongen. Deed nagenoeg alles in één tempo, ondermaatse duelkracht en verraste eigenlijk zelden in zijn periode bij Feyenoord. Hobbelde daardoor eigenlijk sinds zijn komt vrij anoniem mee. Ik ben benieuwd hoe hij terugkomt en hoe hij zich daar ontwikkelt, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat hij straks wel van waarde kan zijn voor Feyenoord. Daarvoor vind ik het allemaal wel heel matig wat hij hiervoor heeft laten zien.
we moeten niet vergeten dat hij pas 21 jaar is he, ik denk als hij net zo als kokcu met een pt aan het werk gaat in de gym & aan zijn fitheid gaat werken, dat hij wel degelijk van waarde kan zijn voor feyenoord
Prima club om vlieguren te maken.
Mits hij fot blijft, speelt hij die Nunnely binnen no time uit de basis.
En dat is al n probleem opzich.Het kon wel familie van bijlow zijn😂
Ja bizar wel hoe vaak en lang hij elke keer uit de running is.
Ja misschien eens een nieuwe vaste keeper kiezen.
Wellenreuther is niks minder dan Justin. Maar wel minder restwaarde..... alhoewel.
@FTM vandaag nog inkomende primeurs of breaking? Of een stille dag?
Bitello is echt nooit een haalbare speler geweest. hoor net op een Braziliaans medium dat de verwachting van Gremio is dat ze hem in de komende dagen voor omgerekend 15M aan een Europese club gaan verkopen.
Wij verwachtte ook op dit formulier Kokcu te verkopen boven de 40 miljoen....
Prima zaak. Bij Heerenveen gaat hij genoeg kansen krijgen als hij fit blijft. Dan kun je goed beoordelen of hij volgend seizoen een meerwaarde gaat zijn voor Feyenoord.
Veel succes daar. Blessurevrij blijven en scherper terugkomen.
Goede oplossing voor alle partijen! Ik gun hem een mooi seizoen, behalve in de wedstrijden tegen Feyenoord natuurlijk ;)
Mooie stap, ben benieuwd hoe hij zich daar gaat ontwikkelen
Succes !!
Mooie stap! Fit worden en vlammen daar, en volgend jaar terug komen. Als hij fit is hebben we er meer aan dan ali en dilrosun
Waar blijft die saus! Wil gwn saus horen!!!
Zeer goede ontwikkeling voor Feyenoord en vooral die jongen zelf.

Hoop dat ie fit blijft en veel gaat spelen.
In tegenstelling tot velen,vindt ik die jongen we iets speciaals hebben en hoop dat dat er bij Heerenveen helemaal uit gaat komen.
Is nog niet klaar om te spelen volgens mij na zijn blessure
Hahahaha beetje overbodig om op die positie iets te halen heb dan liever dat we kijken toch naar Bitello en of Nino
Bitello moet echt komen, Nino alleen als Geert zou vertrekken
Nino deel ik deels je uitleg, er gaan er nu mogelijk 2 CV's weg en je hebt alleen Beelen nog, dan is het niet verkeerd om Nino erbij te hebben
Ja? De vervanger hoeft niet perse een nieuwe rechtsbuiten te zijn natuurlijk. Er bestaat ook zoiets als vervanger in de breedte..... bijvoorbeeld met het salaris dat nu vrij gekomen is een nieuwe linker centrale verdediger aan de selectie toevoegen.
Nino kan blijkbaar op beide posities centraal uit de voeten
Lijkt me niet met Minteh,Ali,Dilrosun en ect.Stengs achter Paixao🤔
De vervanger hoeft niet perse een nieuwe rechtsbuiten te zijn natuurlijk. Er bestaat ook zoiets als vervanger in de breedte..... bijvoorbeeld met het salaris dat nu vrij gekomen is een nieuwe linker centrale verdediger aan de selectie toevoegen.
Minteh, Stengs, Paxaom, Alireza, Dilrosun. Kies maar.
De vervanger hoeft niet perse een nieuwe rechtsbuiten te zijn natuurlijk. Er bestaat ook zoiets als vervanger in de breedte..... bijvoorbeeld met het salaris dat nu vrij gekomen is een nieuwe linker centrale verdediger aan de selectie toevoegen.
Ik denk niet dat Walemark zo'n groot salaris verdient dat we daar iets serieus voor terug kunnen halen.
Kom je uit bij de categorie Hendriks, dan kan je net zo goed die houden
@FMT

Kunnen we vandaag meer nieuws verwachten?
Nice! Hopelijk komt hij veel aan spelen toe. Er zit best de nodige potentie in dit spelertje. Hopelijk ontwikkeld hij zoch nu snel verder.
Nu moet die het gaan laten zien, interessant wordt leuk om naar Heerenveen te kijken met Sahraoui en Walemark op de flanken
Goeie zaak. Succes daar, lekker vlammen en hopelijk volgend seizoen doorzetten bij Feyenoord
Al die vragen elke keer en hij reageert er zelden op.
Wacht gewoon geduldig af en je ziet het vanzelf