Bevestigd
Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Transfers

VI bevestigt: Zerrouki prio-1 voor directie Feyenoord

FeyenoordTM

Ramiz Zerrouki moet de volgende versterking van Feyenoord worden. Dat nieuws wordt dinsdagmorgen door Voetbal International bevestigt.

Feyenoord probeerde de Algerijns-international al enkele keren eerder weg te kopen bij FC Twente. Volgens het weekblad zijn beide clubs nog altijd on speaking terms.

Hoewel Feyenoord prima bezet lijkt te zijn op het middenveld, zien de technische staf en de clubleiding heil in de komst van de 24-jarige middenvelder. De Rotterdammers zijn naar verwachting komend seizoen actief in de groepsfase van de UEFA Champions League, waar de selectie breed genoeg voor dient te zijn.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er moet een nr 6 bijkomen, al is het als vervanger van Wiefer. Mogelijk ziet de club/Slot in Wiefer wel de opvolger van Kökcü? Ik ken hem niet maar is Van de Belt wel een echte nr. 6? Zijn stats lijken meer op die van een 8 of zelfs een 10. Het is wel een beetje te mooi om waar te zijn, maar wat als vd Belt even onverstoorbaar is als Wiefer? Ik zie wel kwaliteiten bij Zerrouki. En waarom zou hij niet samen met Wiefer kunnen spelen? Beiden kunnen in ieder geval op 6. Hopelijk kan Szymanski nog een jaar gehuurd worden (met een haalbare afkoopsom in contract), dan heb je met een zich steeds verbeterende Boullaude, 2 nummers 10. Blijft over de 8 positie, en je hebt sowieso Van de Belt nog. Kennelijk zijn ze nu bij vd Boomen uitgekomen. Als dat lukt, dan ben je op het middenveld wel klaar lijkt mij.
Ik zou Geertruida verkopen. Voor heel veel geld, want ik kan me niet voorstellen dat hij niet hot is in Europa. Ik heb vertrouwen in Pedersen, en dan heb je Benito of Hall daarachter. Trauner is nog niet op zijn oude niveau, maar dat gaat hij zeker weer aantikken. Dus in principe zal er voor Geert, omdat hij gewoon fantastisch is, het meeste geld gevangen worden, en dat is gewoon onze taak: ieder jaar 1 of 2 spelers verkopen aan de (sub)top in Europa. Moet er wel een waardige, liefst jonge rcv bijkomen. Wat mij betreft dan nog een goede rechter flankspeler en dan ben je klaar. Wat er dan verder nog af mag vloeien is aan de staf.
Is feyenoord in Younes Taha geintresseerd?
Enerzijds heb wil ik graag heel veel vertrouwen hebben in Arne Slot maar anderzijds heb ik geen goed gevoel bij de spektakelverhalen die er de laatste paar weken de ronde doen.
VI Meldde eerder dat er Feyenoord voor versterkingen op Champions League niveau ging. Dat klinkt heel stoer maar de realiteit is dat Feyenoord ook met de CL-inkomsten niet meetelt qua inkomsten en begroting in Europa. In het overzicht qua inkomsten over 2021 op Consultancy.nl van maart vorig jaar, komt zelfs Ajax niet in de top 30. N.B. Het nu tegen degradatie strijdende Leicester City had dat jaar een omzet van 255,5 miljoen.
De vraag is dus hoe lonend het is om miljoenen af te tikken voor de internationaal vrijwel onervaren Zerrouki, zeker als je Wieffer en Timber al onder contract hebt. Timber geen echte controleur? Met hem in die rol pakte Feyenoord wel gewoon de koppositie in de Eredivisie in november.
Zeker als je weet dat Slot in principe voor een vaste opstelling kiest en je dus met Wieffer en Timber op de bank ook nog eens aan kapitaalvernietiging doet. En in de CL gaat het aantal wedstrijden in aantal echt niet hoger worden dan dit seizoen. Kijk nou eerst eens naar kwaliteiten die je niet hebt of posities waarvan je denkt dat je misschien moet of wil 'doorselecteren' zodat je daar een hoger niveau haalt. Amper een half jaar geleden meldde Te Kloese dat Feyenoord waarde moest gaan creëren op het veld: het Arnesen-beleid, zeg maar. Zerrouki is een goede voetballer maar echt geen Champions League niveau. En je loopt een serieuze kans dat je i.p.v. waarde te creëren op het veld, je waarde verliest op de bank, vrees ik.
En nee Paixãoratops ik ben géén toptrainer of superscout maar ik probeer wel naar financiële feiten te kijken en logisch na te denken. Rotterdam staat zich toch voor op haar nuchterheid? Dan is het nastreven van Champions League-niveau met Nederlandse middelen een rare ambitie. To put it mildly.
Mischien gewoon eens vertrouwen in slot? Bouwt van een (bijna) compleet nieuw team een kampioensteam. Als hij zerrouki wil zal dat wel een reden hebben. Al de toptrainers en superscouts hier weten het allemaal beter gelukkig 👍
Wordt er al gekeken naar aanvallende versterkingen voor komend seizoen?
Pepi, en ik heb de eerste naam voor mogelijk nieuwe buitenspeler ook
Is Thijs Dallinga ook in beeld bij Feyenoord? Doet niet onder voor Pepi.
Augsburg wil pepi niet verkopen, ook niet voor het aankoopbedrag van 17 miljoen of zoiets, dus zet dat maar uit je hoofd
Nee hoor, gaat gewoon een nieuwe club vinden.
Er is geen enkele club die nu 17 miljoen voor pepi gaat betalen , dus hij blijft gewoon bij Augsburg
Ik zet er mijn complete spaarrekening op dat Pepi een nieuwe club gaat vinden deze zomer.
Wordt je blij van de buitenspeler die je hoorde of niet?
Gaat het om een speler die het liefst rechtsbuiten speelt? Is bij Feyenoord de verwachting dat Sauer en/of Slory volgend jaar al bij het eerste kunnen aanhaken?
Naam? Of als je geen naam kan noemen welke competitie zit hij, wat voor type speler en is het een links of rechtsbuiten?
@FTM Speelt er nog iets rond Van Hecke?
Wordt niet gehaald als Slot gaat
@FTM Is de buitenspeler een naam die vorig jaar ook al voorbij is gekomen als mogelijke versterking?
Goede speler gewoon. Kan je er prima bij hebben. Hopelijk kan je hem nu voor een lagere prijs hebben, maar met hem haal je wel iemand die er gelijk kan staan.
Onnavolgbaar beleid. Wie is in godsnaam de directie tegenwoordig. Alleen DtK?
Klopt. En dan doen Pieter Smorenburg en zelfs Joris van Benthem ook nog het een en ander om hem heen. Maar dan houdt het gauw op.
Waarom onnavolgbaar. Ze willen al lange tijd Zerrouki. Niks onnavolgbaars aan.
Is juist een heel consistent beleid, Feyenoord wil Zerrouki, wat is daar onnavolgbaar aan, dat wilden ze ook vorig jaar en van de winter al.
Omdat ze 0 onderhandelingspositie hebben en ze nu weer minimaal 8 moeten neertellen voor nog een nummer 6. Waarschijnlijk weet je niet hoe je moet onderhandelen.
Totale onzin, denk je nou werkelijk dat er niet al bepaalde afspraken zijn gemaakt en dat Feyenoord weet wat Twente wil? Twente weet allang dat Feyenoord weer gaat komen. Tis niet zo dat je vanaf 0 start.
Lekker slim weer: prio 1 = hoofdprijs.
Onderhandelingspositie van likmevessie
Ik heb je al eens vaker geadviseerd, ga de uitdaging aan, schrijf een sollicitatiebrief, daar wil ik je wel mee helpen, als dat te moeilijk is en solliciteer als commercieel directeur of technisch manager, onderhandelen is jouw tweede natuur.
Kijk uit he, deze man denkt het geweten van Feyenoord te zijn. Voor je het weet begint hij een hetze in de hoop zo veel mogelijk kontlikkers mee te krijgen.
prio 1 is een stempeltje van Rutger en niet van VI...
"On speaking terms" betekend heel wat anders...
Feyenoord zal ondertussen al met meerdere clubs en zaakwaarnemers contact gezocht hebben om zich te oriënteren...
Zeg dus niet dat Feyenoord Zerrouki niet graag wil hebben...
Pleur nou eens op met hem, scouting kan toch echt wel een jongere speler vinden van dit niveau…..
Helaas is scouting slechts adviserend
Gelukkig wel, zou raar zijn als de scouting of deze site bepaald welke speler wordt aangetrokken, dan zijn we zo weer terug bij af
Helemaal eens. De redacteuren van deze site denken het allemaal te weten. Laat Slot en het bestuur maar schuiven dan komen we tenminste nog ergens.
Wil je met allemaal jochies van 18, 19, 20 jaar de CL in ?
Als je nul punten wilt halen moet je dat vooral doen.
En welke ervaring op vergelijkbaar niveau brengt Zerrouki dan? Je haalt toch ook niet Bram van Polen omdat hij 38 is 😂
Geen enkele , daar heb je gelijk in, maar een speler van 24 heeft 7 jaar meer ervaring dan Milambo van 17 op nationaal niveau.
Maakt natuurlijk ook niks uit in jouw idee.
In jouw visie kan je gewoon met een middenveld Wieffer, Milambo en Bullaude de CL in.
Nou uh, het zal wel, dan heb je na 6 wedstrijden nul punten
Want zerrouki heeft zoveel ervaring? Met zijn fc bal op het dak nationale elftal
Weet jij het beter dan Slot, de rest van de technische staf en de scouting ?
Nou dan weet je wat je nieuwe baantje wordt.
Hebt veel middenvelders nodig met zwaar programma ,of die champions league waardig is afwachten
Antoni Milambo 17 1 miljoen waard, laat hem stappen maken.
Blinde vlek wellicht..
Goed idee, als we nou in een poule met Real Madrid komen , kan hij mooi spelen als Wieffer geschorst is
Daar hebben we toch Quinten Timber of Thomas van den Belt voor.
Antoni Milambo is een nr. 8
Real Madrid is een uitdaging maar wel een hele moeilijke.
CL is voor iedere club een uitdaging en is afwachten of de spelers CL waardig zijn,
verassingen zijn niet uitgesloten.
Ik heb er wel vertrouwen in dat Feyenoord straks weer met namen komt, waar wij nog niet stil bij hebben gestaan. We zijn vrij inventief de laatste tijd. Zerrouki gaat ons niveau echt niet naar beneden halen. Ik acht de kans groter, dat hij bij ons nog wat stappen gaat maken. Alleen die Africa-cup is idd zoals hier onder al aangegeven, wel een beetje onhandig.
Ik heb dit van de week gevraagd. Is niet langer een optie.
Helaas niet, was wel een goede voetballer op de lijst. Aouchiche kampt helaas links en rechts met blessureleed.
@ftm
Genee meld nu dat er onverwachte ontwikkelingen zijn rond slot en dat de kans groot is dat hij gewoon bij feyenoord blijft.
Zijn er enige signalen in die richting?
Al die rare berichten. Hij heeft toch gewoon een contract. Dus waarom groot nieuws als hij zou willen blijven 🤷🏻‍♂️
Gewoon interesse of dat signaal ook al vanuit feyenoord aanwezig is.
Daarbij, kokcu heeft ook nog een 2 jarig kontrakt.
Het gaat er om wat slot zelf wil
Er is toch allang gesuggereerd dat Slot z'n woord zou hebben gegeven!! Ook beetje logisch toch tot 2025 contract dus salaris wordt opgewaardeerd, zijn kinderen (ook niet onbelangrijk) gaan hier naar school ,hij speelt Champions League enz.conclusie .
nog één jaar bij Feyenoord ...
Hij hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen.
Er is eindelijk wat geld om verder te bouwen
Genoeg om voor te blijven.

En de eer. Stel je voor 2x kampioen achter elkaar. Dan laat je echt een legacy achter.

Maar als de trein komt dan springt hij erop (spurs).
Prima bezet? Kokcu gaat weg, dan heb je nog tegenvallende Timber, jonge Wieffer en KKD speler v/d Belt. En die Dermane uit de jeugd. Of Zerrouki goed genoeg is voor CL, en of de prijs die Twente wilt laag genoeg is, vraag ik me wel af..
Als Slot het wil, wie ben ik dan om daar een mening over te hebben. #InSlotwetrust
Jij snapt ik was eerst ook vaak kritisch maar slot maakt er wel wat van
Die jongens van Toulouse kosten samen precies 0 euro transferbudget..Gaat Feyenoord daar niets mee doen? vd Boomen heeft zo'n beetje de beste trap in Europa, Spierings is op een na de beste balafpakker van Europa, hebben zich zich bewezen in een betere competitie als de eredivisie.zou toch een betere optie zijn als Zerrouki ?
0 euro transferbudget, maar wel een tekenbonus waar je U tegen zegt en een aardig salarisje waar je ook U tegen zegt.
Voor je aan de 8 miljoen zit heb je nogal wat speling. Maar het aller belangrijkste is dat Zerrouki ook helemaal niets bewezen heeft
Op PSG na is de Ligue 1 echt niet beter dan de eredivisie. Zie dan ook niet in waarom het hele middenveld van de nummer 13 ons beter gaat maken. Leuk dat ze gratis zijn, maar ik heb liever dat we iets betalen voor spelers waar we echt beter van worden dan dat we voor een dubbeltje op de eerste rij zitten bij net niet garnituur.
Alsof 2 spelers met juiste team eromheen niet meer weegt dan het zaakje wat er bij Toulouse omheen staat
Dus liever 8 miljoen betalen voor een speler van Twente omdat hij een bal kan afpakken? Spierings is volgens de statestieken één van de beste bal afpakkers van Europa. Heb Zerrouki in alle grote wedstrijden niet gezien.
Zie ook niet hoe Zerrouki ons beter gaat maken.Wieffer is op alle fronten beter als hij
Redenatie kan ik volgen, alleen de conclusie dat Zerrouki blijkbaar zo'n speler is niet
Mee eens en of Jerdy Schouten erbij halen
Van den Boomen heeft een duidelijke voorkeur voor PSV, dat heeft hij al lang en breed aangegeven. Feyenoord zal met een heel goed plan moeten halen om hem binnen te kunnen halen, temeer ook omdat PSV financieel zeker niet onder doet voor Feyenoord.
Waar lees je dat over de voorkeur voor PSV?
Slot en Champions Leaque……..
Zerrouki halen , hele goede speler gaan de champions league in
Hoe heeft Zerrouki bewezen dat hij dat niveau aankan dan?
Als je er alles aan wil doen om Slot te behouden dan moet je sowieso Zerrouki halen. Arne kan toch niet weglopen als hij al 'zijn spelers' krijgt? Mét Slot heb je vervolgens een grote kans op plek 1 of 2 in het seizoen '23-'24 en dan wordt het CL-geld pas echt kassa met een startbedrag van zo'n 80 miljoen. Feyenoord haakt dan vanaf '24-'25 ook structureel aan voor het kampioenschap in de jaren daarna, ook zonder Slot.
Slot blijft dus als dit zo is.
Staat er helaas compleet los van
Dat lijkt me niet dat dat er helemaal los van staat, als je wensen als trainer worden ingewilligd ontstaat er vanzelf een soort van morele verplichting om met die groep aan de slag te gaan, Zerrouki is er daar naast vd Belt zeker 1 van.
Hahah morele verplichting hou toch op man. Alsof we Slot kunnen gaslighten dat hij blijft. Natuurlijk heeft hij invloed op welke spelers worden gehaald zolang hij hier trainer is maar er zijn meer mensen die een speler goed moeten keuren voordat ie komt. Dus spelers zijn veelal aankopen van de club en dat staat los van of Slot blijft. Enige manier om hem te behouden is nog een opwaardering van zijn contract
Los van dat, hij heeft een contract. Als zijn wensen worden ingewilligd, dan moet Feyenoord hem sowieso ook aan z’n contract gaan houden.
Feyenoord prima bezet op het middenveld ?
Dan mis ik toch iets, als ik het goed begrepen heb , zit half Europa achter Kokcu aan, dus dan mag je er toch wel van uit gaan , dat ie deze zomer verkocht gaat worden.
Dan hou je over, Wieffer, v,d, Belt, Timber, Taabouni, Bullaude en misschien Szymanski.
De laatste 3 zijn toch vnl. aanvallende middenvelders voor de 10 positie, als Szymanski blijft.
Blijft over 3 spelers voor 2 middenveld posities, daar kan je toch geen competitie en Champions Leaque mee gaan spelen ?
Wieffer is de eerste CL wedstrijd al geschorst , dus wie zou daar moeten spelen .
Kortom, er moeten zeker 2 middenvelders bij en Zerrouki moet je gewoon halen, prima speler en Slot en de hele staf willen hem dolgraag.
En hoeveel ie waard is , weet ik niet, maar 1 goed seizoen CL en hij is 20 miljoen waard.
Dit inderdaad. Er is een soort hetze van 1908/Rutger tegen Zerrouki, maar objectief zou het een prima versterking zijn. Als Wieffer wegvalt is het nu gewoon heel matig bezet op die positie.
Wieffer is toch gewoon al geschorst voor de eerste Europese wedstrijd volgend jaar?!
Klopt, en we hebben nu niemand in de selectie die dat gat op een respectabel niveau kan vullen.
Denk dat Spierings niet slechter is
Er zal nog heel wat kwaliteit bij moeten willen we presteren in de CL, met name op de vleugels.
Zerrouki is gewoon een uitstekende speler. Op VI-pro hebben ze dat al eens prima geanalyseerd. Enige waar ik mee zit of de transfer van Zerrouki niet een te grote hap neemt uit het transferbudget. Er zullen nogal wat transfers plaatsvinden waarbij op het middenveld de invulling van de 8 positie en de 10 positie toch meer prioriteit zouden moeten hebben. Maar goed, daar zullen ze bij Feyenoord ook wel over hebben nagedacht. Hieronder werd gesuggereerd om Azarkan bij een deal te betrekken. Lijkt me een goed plan. Overigens jammer dat Hilgers blijkbaar niet meer in beeld is. Dat vind ik echt een goede moderne verdediger, die kan uitgroeien tot een goede opvolger van Trauner als je hem een jaartje de tijd geeft.
@ftm, is Zerrouki er oa zelf niet een beetje klaar mee?? of hij staat nogsteeds open voor Feyenoord?
Klaar met Twente ja. Die hebben tweemaal een toptransfer door zn neus geboord.
Ik vraag me nog altijd af of bullaude als een vervanger is gehaald voor kokcu, en waarom hij eigenlijk zo weinig speeltijd krijgt als die speelde was hij heel goed.
Bullaude is meer een 10/schaduwspits. Laatst vroeg iemand aan Mikos Gouka of hij wist waarom hij amper speelt en het blijkt dat ze hem intern meer zien als een speler die van waarde is als Feyenoord achter staat. Dus meer een opportunistische speler, bijvoorbeeld toen hij nog de 1-1 maakte tegen Shakhtar. Voetballend moet het dus nog beter maar Slot kennende zal hij wel heel concreet te horen hebben gekregem wat beter moet en dan hebben we voor volgend seizoen een Van Persie light :D
Mss is het ook handig dat als je een extra middenvelder haalt om een brede selectie te kweken, hij dan niet in januari naar de Afrika Cup moet terwijl de competitie gewoon doorgaat.
@FTM @1908 Hoe staat Mannsverk er op momenteel?
Nog steeds heel goed, maar volgens mij voor de staf niet. Die willen een NL-sprekende, het liefst met Eredivisie ervaring.
Ik vind het onbegrijpelijk dat Slot niet leert van dit seizoen waarin de beste spelers niet op voordracht van hem zijn gekomen en totaal niet voldoen aan het profiel wat kennelijk nu is opgesteld (Nederlandstalig, Eredivisie ervaring). Ik zou graag volgend jaar nog een keer kampioen willen worden, met namen als Zerrouki zie ik dat minder snel gebeuren. Hoe goed Slot verder ook is als trainer.
Hahahhaha wat een stompzinnig geneuzel. Denk je nou werkelijk dat Zerrouki alleen komt omdat hij Nederlands praat en uit de eredivisie komt? Ze willen hem omdat hij op die positie 1 van de betere spelers in de eredivisie is ook qua stats. Als ze een veel betere speler hadden gezien in het buitenland die betaalbaar was dan hadden ze dat wel gedaan. Heb iets meer vertrouwen in het beoordelingsniveau van Slot dan van Rutger of jou.
Slot perst er het knapste seizoen in decennia uit en van jou moet hij nog leren 🙄
Jij vindt hem goed, dat wil niet zeggen dat hij daadwerkelijk goed genoeg is. Als ze hem bij Feyenoord goed genoeg hadden gevonden hadden ze hem wel gehaald, maar ja blijf je hetze vooral doorvoeren.
Het middenveld prima bezet? Waar jij het over. Je hebt voor de positie van kokcu en wiefer maar 3 spelers. En bovendien gaat kokcu hoogstwaarschijnlijk weg. Dus daar moeten zeker 2 a 3 middenvelders bijkomen. Vind het wel een goede en luxe keuze mocht zerrouki komen. Dan heb je elke positie dubbel bezet😁 dan alleen nog 1 goede buitenspeler erbij en je bent weer kampioen volgend jaar.
Kan zeker een versterking zijn. Maar niet voor 8 mln. En ik denk dat hij onder Slot echt beter gaat worden.
Wat vinden jullie van die Amdouni uit Zwitserland? Basel heeft daar een koopoptie op maar die gaan waarschijnlijk geen Europees voetbal halen. Tweebenig ook, kan een goede optie zijn op 10 of als schaduwspits
Die Amdouni is een jonge met echt veel potentie kan inderdaad een leuke versterking zijn. Maar hij wordt gehuurd door basel en volgensmij hebben zij een koopoptie op zijn huur
Ja klopt maar ik neem aan dat hij hoger mikt dan middenmoot van Zwitserland en dat Basel het geld nodig heeft door het mislopen van CL/EL. Voor 6 miljoen kan hij denk ik van ons zijn, Feyenoord moet kijken naar spelers van prima clubs die even een minder seizoen hebben. Midtjylland zit bijvoorbeeld ook in zo'n situatie, daarom kan Isaksen ook echt een koopje zijn
Ben het hier in helemaal met je eens, ook mogen wij best wel eens wat investeren nu we wat geld hebben dit is gewoon gegarandeerd je geld terug verdienen kan bijna niet mis met zo jongen
@FTM hoop dat feyenoord geleerd heeft van het kampioensjaar 16/17 en dat je met alleen eredivisie aankopen over het algemeen weinig te zoeken hebt in champions league. Toen Haps, Larsson, Diks, Amrabat, St. Juste. Hopelijk nu niet Zerrouki, van Ewijk, Manhoef, etc.
Denk dat het grote verschil met toen is dat spelers nu met een bepaald idee gehaald worden. Zerrouki past goed in het pressingspel dat Feyenoord wil spelen. Amrabat was bijvoorbeeld ook zo'n speler maar die werd bij ons als een soort 10 gebruikt. Net als Vejinovic bijvoorbeeld, die was juist bij Vitesse een 10 maar hij werd gehaald als de vervanger van Clasie (?)
Spelers moeten inderdaad aansluiten op de spelvisie, bij Amrabat was dat overduidelijk niet het geval. Daar maak je een terecht punt. Amrabat werd volgens mij juist meer als rechtsback gebruikt in mijn herinnering.

Maar bij Amrabat was ook gewoon sprake dat hij voetballend geen hoge handelingssnelheid had en dus niet zo heel nuttig was als defensieve middenvelder om het spel op te bouwen en te versnellen. Die heeft zich echt nog moeten ontwikkelen in de jaren daarna en functioneert -mijns inziens- beter als 'stofzuiger' bij ploegen die minder hoge druk zetten en meer vanuit de counter opereren.

Uiteindelijk is het -naast het niet aansluiten op de spelvisie (die er ook niet echt heel duidelijk was)- vooral een gebrek aan kwaliteit. Dat hebben we constant gezien bij spelers die we aantrokken uit de eredivisie. De meeste spelers die Fr-22 terecht noemt kwamen gewoon kwaliteit tekort. One season wonders bij de lokale subtopper, maar zodra er een hoger niveau wordt verwacht haken deze spelers af. De bovengrens is al zo goed als bereikt en er zit doorgaans weinig restwaarde en doorgroeimogelijkheid bij dit soort spelers.

Daarom vond ik het juist zo verfrissend dat we de afgelopen jaren sinds Arnesen voor het eerst in tijden gericht zochten naar spelers met potentie/doorgroeimogelijkheden en restwaarde, ook vooral buiten de eredivisie. Spelers zoals Aursnes, Trauner, Gimenez, Hancko, Paixao, etc. Het hoeft geen dogma te zijn om het buiten de eredivisie te zoeken, maar qua prijs/kwaliteitverhouding is het mij opgevallen dat de scouting de betere parels uit het buitenland heeft weten te halen tot nu toe.

Gezien het waarschijnlijk is dat Zerrouki komt hoop ik dat hij de uitzondering op de regel zal zijn, maar ik heb er weinig fiducie in. Ik denk dat we onszelf tekort gaan doen, zowel qua prijs als de kwaliteit van deze speler ten opzichte van betere alternatieven uit het buitenland.
Amrabat en St. Juste zijn overigens wel goede spelers geworden. Verder inderdaad eens dat we niet alleen dicht bij huis moeten kopen.
Wordt nog altijd intensief gevolgd. Doet het fantastisch in Tsjechië.
Ik neem aan dat het over de krejci van 24 jaar gaat. Een linkspoot zie ik, die verdedigende middenvelder is, maar dit seizoen vooral als centrale verdediger wordt gebruikt. Wordt hij gezien als opvolger van Kokcu of eerder van Hancko of Rasmussen?
Ja hij doet het daar fantastisch en het is een goede vriend van Hancko. Daarnaast is het een speler die je voor veel geld kan doorverkopen. Lijkt mij voor Feyenoord erg goede deal.
Wordt die krejci ofzo van Sparta Praag nog in de gaten gehouden ? @ftm
Wordt nog altijd intensief gevolgd. Doet het fantastisch in Tsjechië.
Kijk we kunnen allemaal klagen en huilen hier. Maar als Slot er iets meekan vertrouw ik daarin!
Als ze toch weer gaan praten..
Dan Azarkhan in de deal betrekken.
En niet meer dan €3M voor betalen.
Zerrouki is geen €8M ex bonussen waard.
Voor dit geld kan Feyenoord elders in Europa een goeie middenvelder vinden.

Een Ludovit Reis zou niet misstaan bij Feyenoord.
Zou inderdaad interessant zijn zo'n constructie... Aangezien Slot het toch niet ziet zitten in Azarkan...
Paar miljoen erbij voor Zerrouki...
Laten we hopen dat Marseille of een andere club hem weg kaapt.
Dit is niet het niveau speler waar Feyenoord nu een vermogen voor moet neerleggen.

Hij steekt er in de competitie al niet met kop en schouders bovenuit en in de wedstrijden tegen Fiorentina is die finaal door het ijs gezakt.

Met zulke spelers ben je straks het lachertje van de CL, net als 5 jaar geleden.
@FtM: hoe serieus is de interesse in van der Boomen?
En kan je ze niet eben Isaksen meegeven haha
Laten we hopen dat er inderdaad naar de scouting wordt geluisterd en niet alleen obv zaakwaarnemers...als Zerrouki de topaankoop moet worden....
@FTM is het ook bekend met wat voor spelersbudget feyenoord kan werken richting het nieuwe seizoen? Lijkt mij dat mogelijke transfer en CL inkomsten niet meteen op de rekening staan?
@FTM zitten er weer pareltjes tussen zoals Santi die we kunnen verwachten deze zomer?
Uiteraard, mits directie luistert naar investeerders/scouting (?)
@FTM weet jij of het gerucht dat Marseille achter hem aan zit klopt? Mocht dat gerucht kloppen zou Zerrouki ook gelijk een stuk duurder zijn.
Heb het van één kant bevestigd gekregen
https://www.vi.nl/pro/analyse/drie-redenen-dat-feyenoord-steeds-weer-uitkomt-bij-ramiz-zerrouki
Dat ze aan het praten zijn, is wel iets anders dan ‘on speaking terms’ zijn
HEEL HEEL GOED PLAN! ZERROUKI IS EEN TOPPERTJE EN OOK NOG EENS HEEL DIK MET WIEFFER EN TIMBER/KOKCU . (Dat laatste verzin ik er bij, maar staat wel goed toch?)
Nooit meer dan €3M voor neerleggen, anders lekker laten schieten. Er lopen zéker twee jongens rond in Europa die jonger zijn, beter in het profiel passen, minder overtredingen maken, dynamischer zijn en meer voetbal + doorverkooppotentie hebben. Dat weten ze binnen de club ook wel, maar het is natuurlijk lekker makkelijk zaken doen als je als DTK zijnde de zelfde zaakwaarnemer hebt als Zerrouki.. ;-)
@FTM Is 3 miljoen max niet een beetje overdreven? Ik denk dat als je deze jongen voor +/- 5 miljoen op kunt pikken dat je dat zeker moet doen, maar ik vind mannsverk al een beter alternatief en zelf ben ik ook nog dan van Batista Mendy maar ik denk niet dat die in het profiel past.
Ik denk dat 3m ook aan de lage kant is, timber afgelopen jaar voor 7,4 als we t mogen geloven. Zijn wel redelijk van t zelfde niveua
Daarnaast denk ik mits je szymanski binnen boort houd de selecetie breed genoeg is zerouki wieffer szymanski timber bullaude vd belt
Timber is amper (goed) over onderhandeld.
Feyenoord had toen snel gehandeld toch om Ajax af te troeven. Lijkt me dat wij dit komend seizoen een streepje voor hebben als we CL voetbal halen.
Eens, die kwal denkt ook dat hij verstand heeft van de inhoud maar snapt er vrij weinig van met z’n ‘we zijn goed bezet op het middenveld’. Dat zijn we helemaal niet, Zerrouki zou een hele goede toevoeging zijn. Hele goede nr 6.
Ik denk dat dit een teken is dat Feyenoord niet nog een transitiejaar wil maar volgend jaar in ieder geval een selectie wil die er meteen staat in de eredivisie. Zerrouki garandeert stabiliteit op het middenveld en dan wordt de druk op onze nieuwe maestro die Kokcu gaat vervangen ook minder. Het is een logische transfer die je aan het begin van de window kunt afronden, en dan heb je daarna genoeg tijd om een nieuwe wereldster aan te trekken zonder dat je risico loopt
Volgens mij heeft het bestuur tot nu toe laten zien dat de juiste spelers al een tijdje lang gehaald worden. Ze worden goed gescout en allemaal beter op het veld. Wieffer, Trauner, Hancko, Aursnes, noem maar op.
Hahahha 3 miljoen schei uit joh. Die hetze van jou is lachwekkend, je weet helemaal niets van de inhoud. Lekker stemming blijven maken richting Te Kloese. Misschien ff dat stuk van Pieter Zwart lezen, die snapt er iets meer van. Misschien weer ff dat lachwekkende lijstje met overtredingen posten, zet er dan ook ff bij dat Wieffer er nog meer maakt.
De stats van Zerrouki dit seizoen baren mij wel zorgen. Zoals de meeste overtredingen in de ED dat moet eruit en zal er ook wel uit gaan in een beter voetballende ploeg, maar Zerrouki moet mij echt nog overtuigen.
Maarja in Slot I trust.... als hij hem wil + Ramiz past in zijn visie + daardoor blijft Arne nog een jaar, why nut?
Ben wel benieuwd naar die twee jongens die beter in het profiel passen.
Ik zou dat toch wel een opvallende transfer vinden. Zerrouki is een prima speler, maar Feyenoord heeft geen onbegrensde financiële mogelijkheden. Gezien de ontwikkeling van Wieffer en de komst van Van den Belt (die bij Zwolle op 6 speelt) zou ik op het middenveld inzetten op een opvolger van Kokcu (Van den boomen, Chavez, of Schouten bijvoorbeeld) en het vastleggen van Szymanski of een andere nummer 10. Misschien dat Slot denkt dat Zerrouki en Wieffer ook goed samen op het middenveld kunnen spelen? Dan lever je wel scorend vermogen in.
Stel Wieffer raakt bij Oranje geblesseerd en we spelen de week erna tegen City in de CL, dan hebben we op dit moment helemaal niemand achter de hand. Als je ziet hoeveel er gerouleerd wordt dit seizoen en dat iedere speler een rol heeft in het kampioenschap. Alleen maar fijn voor de trainer om opties te hebben.
Je zou zeggen dat Van den Belt dan de vervanger is. Die speelt bij Zwolle op 6. Overigens vind ik Zerrouki een uitstekende speler en ben ik op zich zeker niet tegen zijn komst. Ik vraag me alleen af of Feyenoord voldoende geld overhoudt voor het invullen van andere posities (nummer 8, 10, buitenspeler, vervangen of vastleggen huurspelers) als je 8 miljoen in Zerrouki investeert.
Van de Belt is meer een Kokcu dan een Wieffer. Ook kan het geen kwaad om opties te hebben voor dezelfde positie
Kokcu gaat natuurlijk ook weg. Dus dan us deze aankoop wel logisch.
Hij is geen opvolger van Kokcu, maar een concurrent van Wieffer en van den Belt. Tenzij ze er voor kiezen om met timber of van den Belt op 8 te spelen. Dat lijkt me nogal een gok.
Na een kampioenschap en transfer Kokcu naar PL, lliggen de financiele kaarten bij Feyenoord duidelijk anders dan voorgaande jaren.
Het is nooot onbeperkt, maar er zijn zeker meer mogelijkheden.
Szymanski en evt Idrissi kunnen zomaar worden overgenomen en dan nog is er ruimte genoeg.
CL 30 mln
Kokcu 30 mln (heel conservatief. Zou bij een PL club hoog in de boom gaan zitten)
Zeg 50% beschikbaar voor versterkingen, praat je nog over 30 mln.
Vrij uniek is inderdaad dat Feyenoord een behoorlijk potje heeft als de transfermarkt opengaat. Daardoor kunnen ze in principe sneller handelen dan anders. Volgens mijn (groffe) berekening hebben ze dan ruim 50 miljoen binnen via CL entreegeld
(32 miljoen), Europa League campagne (16 miljoen) en wat ze in de winterstop niet hebben uitgegeven aan Zerrouki (5 miljoen). Daar kan denk ik ongeveer 20-25 miljoen van worden besteed. Voor Szymanski, Van den belt en Zerrouki ben je circa 19 miljoen kwijt. Dat is een groot deel van het beschikbare budget, maar het kan inderdaad wel. Vervangers voor vertrekkende en gehuurde spelers moeten dan later worden gehaald uit de besteedbare transferinkomsten van o.a. Kokcu. De zaken liggen wel weer gunstiger als Szymanski nog een seizoen gehuurd kan worden en bijvoorbeeld een transfervrije Van den Boomen kan worden binnengehaald.
Ik snap de zin niet zo goed dat Feyenoord prima bezet is op het middenveld voor volgend seizoen:

Timber, Wieffer, Kokcu (wordt verkocht), Szymanski (moet je maar zien te behouden met het salaris), Geertruida hoort achterin, Taabouni (brengt het nog niet en we gaan CL in), Bullaude (speelt oke). Dan hebben we Van der Belt gehaald maar speelt nu KKD dus moet eerst op niveau komen. Dat was het. Dus je hebt 2 middenvelders voor volgend seizoen die kunnen spelen de andere gaan weg/ moeten nog vastgelegd worden of zijn niet goed genoeg.

We gaan Champions League in dan gaan we het niet redden met dit middenveld.
Ik vind op dit moment 8 miljoen veel, maar aan de andere kant slot wil hem er persé er bij hebben! Als hierdoor slot ook blijft is het me die 8 wel waard! Speler is na mislopen niet zo goed als voor de winterstop maar komt door mislopen van de overgang. En de hele zomer weer mee trainen onder slot en gaan met die banaan
Neem aan dat het mislopen van Europees voetbal en de chaos die een switch van TD's met zich mee brengt zullen drukken op de prijs? Of dat Feyenoord in ieder geval reden ziet om lager in te stappen dan in januari?