Betrouwbaar
yv2022410a1a04243

VK Sportphoto

Nieuws

VI: 'Mexicaanse voetbalbond wil mogelijk Dennis te Kloese terughalen'

Van de redactie

De Mexicaanse voetbalbond wil graag Dennis te Kloese terughalen naar Mexico. Dat meldt Voetbal International zaterdagavond. De Federación Mexicana de Fútbol Asociación zien graag de huidige directeur van Feyenoord terugkeren naar het land waar hij van 2011 tot 2018 bij werkzaam was op verschillende posities, voordat hij naar LA Galaxy vertrok.

Verdediger Carlos Salcedo deed vrijdag naar verluidt nog publiekelijk een beroep op het netwerk van de algemeen directeur van de Rotterdammers, op zoek naar de juiste tegenstanders voor oefenduels in aanloop naar het WK in 2026 waar Mexico als gastland zal gaan aantreden en hiermee de kwalificatierondes van het toernooi ontloopt.

Na zijn werkzaamheden bij de Mexicaanse voetbalbond was Te Kloese drie jaar actief bij LA Galaxy als 'general manager', waarna hij de overstap maakte naar Feyenoord in januari 2022.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ze weten van gekkigheid niet wie ze allemaal de kuip uit moeten lullen
Media willen iedereen weglullen bij ons.
Ze zijn als de dood voor een Feyenoord ERA.
Hieronder worden door diverse overspannen lieden doemscenario's geschetst maar die slaan in feite nergens op. De ommekeer bij Feyenoord is bewerkstelligd doordat Frank Arnesen na een behoorlijk slechte start (Bozenik, Diemers, Teixeira, etc.), het roer omgooide en Slot wist aan te trekken (met Pusic en Hulshof in diens kielzog) en direct daarna een nieuwe scoutingsstaf installeerde. Te Kloese stapte in principe in een rijdende trein.
Dat heeft hij goed gedaan, gelet op zijn leidende rol bij ontstentenis van Arnesen in zomer 2022, bij het spelers-/transferbeleid. Maar hij kon daarbij gebruik maken van een organisatie die stond en zich al bewezen had. (Trauner, Aursnes, Dessers in zomer 2021).
Wat men zich bij dit soort geruchten wel eens te meer moet realiseren, is hoe ongelooflijk dom het is om de functie van TD te ontmantelen en verder te willen gaan met een technisch manager die niet veel meer zal zijn dan de boodschappenjongen van Te Kloese. Stel dat Te Kloese wel op het bod zou willen ingaan, dan ben je in feite in één keer je Algemeen Directeur en effectief je Technisch Directeur kwijt. Wat de situatie nog ernstiger zou kunnen maken (Ik zie DtK eerlijk gezegd niet vertrekken!) is het feit dat zelfs die technisch manager nog niet is gevonden. Niet verrassend want een ieder met echt kwaliteiten en ervaring op dat gebied (De Condé, De Haan, Allach) zal passen voor een baan als hulpje in de huishouding van de Algemeen Directeur.
Eens te meer blijkt het op deze manier het falen van de RvC onder leiding (verantwoordelijkheid!) van Toon van Bodegom. Maar gelet op zijn instemming en de (heel zwakke) tekst en uitleg van Te Kloese zelf is hem de organisatorisch onevenwichtige situatie ook aan te rekenen. In dat opzicht zou een vertrek (dat ik dus niet verwacht) een 'blessing in disguise' kunnen zijn. Onmiddellijk excuses aanbieden voor de bedenkelijke manier waarop hij eruit gewerkt is aan Frank Arnesen en vragen of hij zijn erfenis wil komen redden en hem op termijn zijn opvolger laten inwerken in de Feyenoord-organisatie.
Maar er vanuit gaande dat Te Kloese blijft, maak de man TD en ga op zoek naar een kundig Algemeen Directeur als eerst verantwoordelijk voor de organisatie en de belangen van de BVO als geheel. De huidige constructie is in niemands belang.
Te Kloese is voor zijn kinderen naar NL gekomen. Dus wees gerust, die blijft.
Zo is het. Stemmingmakerij.
Beertruidrager
Dan zal alles als een kaartenhuis in elkaar vallen. Ik denk dan dat sSot en Pusic er ook de brui aan gaan geven en is het allemaal voorbij.
Slot en in zijn kielzog Pusic zijn gehaald door Arnesen en niet door Te Kloese. Er is geen enkele reden dat zijn hun 'lot' zouden verbinden aan dat van de Algemeen Directeur.
Pusic heeft net bijgetekend omdat hij nog graag langer met deze technische staf wil samenwerken
Dat is precies wat de media graag ziet gwbeuren
Dit zou echt heel slecht zijn voor Feyenoord. Veel te veel ligt er op de schouders van Dennis te Kloese. Gaat hij weg dan valt alles om. Laten we hopen dat het zo ver niet komt.
Dat is precies wat de media graag ziet gebeuren
Ericbotteghin
Trainer van az interessant voor Feyenoord als slot weggaat?
Zou ik ook denken maar Sipke Hulshof zou ook een goede keuze zijn.
Zo zie je maar Te Kloese wil geen TD er is geen opvolger van Joris v Dijk en als DTK ook gaat heb je geen leiding. Dan kan succes snel weer omslaan.....
Algemeen Directeur verkopen voor 15 miljoen, plus 5 miljoen bonus als Mexico de poulefase haalt op het WK😝
Zo voorspelbaar dit

https://twitter.com/feyenoordtm/status/1652063021689085953?s=46&t=s-cd8DO-HFGhYI_LTQEeHQ
@FTM staat Gustavo Hamer op de scoutinglijst bij Feyenoord? Doet het heel goed bij Coventry en kan linksback en CM net als Timber, en natuurlijk eigen jeugd :D
rechtsback*
Haha ik heb geen scoutingslijsten
Zou hoe dan ook een topaankoop zijn. Koning van de progressieve passes en multifunctioneel. Zou op den duur inverted wingback kunnen worden net als Geertruida.
Heeft al bij laagvliegers in de e.d. meegedaan en viel niet op.. zelfs diemers is nog 3x beter
Kijk anders even zn cijfers in de Championship? Spelers worden ook beter he, Wieffer was je vast ook niet opgevallen
Dat zou wat zijn, dan hebben we geen bestuur meer over...
***..ze willen iedereen bij Feyenoord weghalen!
Hoop dat de koffiejufrouw lang genoeg vastligt.

Lekker van Don Kloessoe afblijven Mexicano's.
Tuurlijk Feyenoord gaat voor iedereen buiten Rotterdam TE GOED!!!!