maxresdefault-4

YouTube: Feyenoord.com

In beeld

Video • Samenvatting N.E.C. - Feyenoord

Feyenoord heeft zaterdagavond dankzij een late treffer van Jordan Lotomba een punt overgehouden aan het uitduel bij N.E.C.: 1-1. Meer zat er ook niet in voor het team van trainer Brian Priske, dat voor de vierde keer in zes competitiewedstrijden tegen puntenverlies aanliep.

Op basis van de kansenverhouding verdiende Feyenoord voor rust een voorsprong, maar Ayase Ueda (tweemaal) en Igor Paixão sprongen slordig om met de mogelijkheden die hen werden geboden. Aan de andere kant was het bij het eerste serieuze gevaar direct raak, toen Thomas Beelen zich verslikte in Sontje Hansen.

Ondanks de achterstand bleven kansen in de tweede helft lange tijd uit. Feyenoord dwong nauwelijks nog iets af en leek af te stevenen op de eerste competitienederlaag van het seizoen en dit kalenderjaar, totdat Lotomba vlak voor tijd toesloeg in de rebound.

Feyenoord reist dinsdag af naar Spanje, waar woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Girona FC op het programma staat. De volgende competitiewedstrijd is komende zondag thuis tegen FC Twente.