bullaude

VK Sportphoto

Nieuws

Vijftal ontbreekt tegen Midtjylland wegens O21 verplichtingen

Van de redactie

Quilindschy Hartman, Ezequiel Bullaude, Mimeirhel Benita, Noah Naujoks en Mohamed Taabouni zijn niet meegereisd naar Denemarken voor de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Midtjylland in de groepsfase van de Europa League. Het viertal krijgt aanstaande zaterdag speeltijd bij de wedstrijd van Feyenoord Onder 21 tegen Willem II Onder 21. Dat meldt Dennis Van Eersel via Twitter.

Bij de wedstrijd Feyenoord O21 - Willem II O21 wordt er om 15:00 uur afgetrapt op Varkenoord.

‘Quilindschy Hartman heeft corona gehad. Dat virus is dus helaas weer terug,’ lichtte Slot woensdagavond in Denemarken toe. ‘Ik wil zien wat dat met hem heeft gedaan en daarom zit hij zaterdag bij de wedstrijdselectie van Onder 21.’

Dat geldt ook voor Benita (‘Hij heeft twee andere rechtsbacks voor hem in de pikorde’), Naujoks, Taabouni (‘Ik maak nu andere keuzes op het middenveld’) en Bullaude. Slot: ‘Steeds maar drie-tegen-drie met de reserves is niet goed voor de ontwikkeling van Ezequiel. Ik wil hem een volledige wedstrijd zien, zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten.’

Delen

Reacties

Het is in ieder geval met een duidijke reden gedaan.
Beetje voorbarig om nu al te zeggen spelen zaterdag bij jong Feyenoord, als er morgen blessures komen heb je ze zondag gewoon nodig.
Vwb opstelling morgen het zou me niet verbazen als hij morgen Lopez rust geeft.
Verder zie ik morgen Gimenez keer starten, het schiet niet op zo elke keer kwartier spelen.
Zal die bullaude leuk vinden, van basis bij godoy in de argentijnse ere divisie naar de troosteloze omgeving van de o21 competitie.
Ergens wel jammer. Deze jongens kloppen allen aan de deur, UEL is hét podium waarop zij zich graag willen bewijzen.
Wel fijn dat Slot er wel gewoon open over is. Hij wil dat Bullaude een 90 minuten kan maken zodat die met beelden het duidelijk kan maken. Lijkt me wel fijner dat hij daar een foute keuze maakt dan donderdag in de europa league.
Benita vind ik een vraagtekentje. Niet alsof we omkomen van de rechtsbacks.

De rest volkomen logisch, kans op speeltijd toch nihil en weet niet of Denemarken-away nu zo'n super-ervaring is voor een jeugdspeler die ze wel moeten meemaken.
Best logisch hebben toch geen speeltijd waarschijnlijk bij zo'n wedstrijd, kunnen ze beter minuten maken met O21.