Betrouwbaar
wieffer-groningen

VK Sportphoto

Transfers

'Vraagprijs Augsburg voor Pepi is zakkende'

FeyenoordTM

Terwijl Feyenoord en PSV strijden om de handtekening Ricardo Pepi, zakt de vraagprijs van de spits van FC Augsburg. Dat weet PSV-clubwatcher Rik Elfrink vrijdagmiddag te melden. De Amerikaans-international heeft de wens om de Bundesliga-club de rug te keren.

Vrijdagochtend meldde Florian Plettenberg van Sky Sports Duitsland nog dat de bewuste vraagprijs op ongeveer 11.000.000 euro zou liggen, met daar bovenop een doorverkooppercentage van 25%. Rik Elfrink meldt vrijdagnamiddag dat de spits zijn zinnen heeft gezet op een vertrek naar Eindhoven.

Pepi ziet in PSV de beste kansen om de volgende stap in zijn carrière te zetten. FC Augsburg wil aan zijn wens gehoor geven en gaat daarom, voor nu, alléén in gesprek met PSV. Feyenoord heeft volgens Elfrink 'latente interesse, maar is op dit moment niet aan zet.'

Volgens bronnen rond de situatie zou de Duitse club nu akkoord gaan met een bedrag tussen de 8.000.000 en 9.000.000 euro, inclusief bonussen. PSV zou hebben aangegeven dat daarover te praten valt en wil wel zaken doen. Die ontwikkeling duidt erop dat beoogd trainer Peter Bosz toestemming heeft gegeven voor het aankopen van Pepi.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dan maar geen pepi. Misschien kokkie van fc knudde?
@ftm Is morelos een optie? is transfervrij op te halen
Die spits van union Saint gillis ook een topper boniface maar zal wel duur zijn
8-9m en dan nog een flink percentage van de (doorverkoop)rechten is gekkenwerk voor een spits die dit seizoen zelden het verschil heeft kunnen maken. Zelfs tegen Spakenburg niet gescoord. Next!
9 miljoen voor een bankzitter achter giménez.. voor mij hoeft het ook niet hoor.
Waarom worden reacties constant verwijderd over Rutger z’n praatjes dat Pepi en Nakamura in de helikopter zouden zitten? Waarom is hij zo kleinzerig? Maar vervolgens wel constant z’n gelijk proberen te halen tegenover de Telegraaf en het AD wanneer hij iets goeds heeft.
Zirkzee zou perfect zijn als er mogelijkheden zijn voor huur met een koopoptie. Die zal het nu ook wel hebben gezien bij Bologna. Onder Slot kan die zijn carrière weer op de rit helpen. Maar ik weet niet of hij met Gimenez wil concurreren als die blijft tenminste. Nadeel is wel dat Munchen nog jarenlang een terugkoopoptie heeft. Geen idee hoe dat gaat als hij naar een andere club vertrekt.
Tja, Veerman en Til wilden ook liever naar PSV……
Wilden liever naar Feyenoord maar die konden toen de financiële concurrentie niet aan.
Als je liever wil, ga je toch. Tenminste zo handel ik altijd.
Feyenoord kon die deal met Rusland niet rondmaken. Hadden eigenlijk het geld voor Wieffer niet eens. En Til wilde echt weg uit Rusland dus pakte direct de eerste kans.

Veerman is Feyenoorder maar Feyenoord kwam niet rond met Hveen en PSV pakte wel door en boden m een beter salaris. Koos toen eieren voor zijn geld.
Hierbij wil ik graag opmerken dat ik erg geniet van het commentaar hier op deze topic. Vaak zie ik dat supporters van deze club elkaar verrot schelden omdat ze elkaars mening niet pruimen en ben ik snel klaar met lezen.
Nu alles gelezen, t kan dus wel toppers!
@FTM, staat die spits van Aa Gent ook op de lijst? Gift Orban, dat zie ik wel een echte topper worden. Ik denk dat je hem nu bog voor 12 tot 15 miljoen over kan nemen. Ik denk dat hij beter is dan Pepi.
Die is sws beter. Maar lijkt me onhaalbaar
Vandaag is zijn marktwaarde gestegen naar 20M 😅
Lijkt me niet haalbaar. Die jongen weet zelf ook dat er grotere teams naar hem informeren. Daarnaast zal zijn prijskaartje niet mals zijn.
Zou ik ook een prima keuze vinden.
2 goals en 2 assists in 809 minuten, op zijn zachtst gezegd niet geweldig. Daarnaast zal hij ook rond de tien miljoen euro kosten en heeft hij - als ik de geruchten mag geloven - niet de beste houding. Nog even doorkijken wat mij betreft.
We worden weer genaaid , voor PSV gaat de prijs naar beneden?? Wtf!
En het doorverkooppercentage omhoog.
Hij kiest voor psv daar gaat hij spelen bij ons is die 2e viool geef hem is ongelijk komen vast nog goede spitsen voorbij
Ik lees dat hij zelf ook naar psv wil. Dan niet toch. En je gaat toch ook geen 9 miljoen neerleggen voor in principe je 2e spits??
De bron van het artikel dat hij naar PSV wil, komt wrl uit het PSV kamp….
Ach Til ging ook naar psv voor de prijzen, net als veerman, succes pepi, maar wij staan in mei weer op de Coolsingel en de platte kar blijft op stal in 2024
@ftm gaat feyenoord wel een extra spits aantrekken ook omdat danilo "te licht" is?
Slot is voorstander van Danilo, in principe gaat hij alleen weg bij een bod in de regio van 5 miljoen.
Kun je niet menen, Danilo doet het aardig maar in de CL ???
In de cl heb je echt niks aan danilo, is veel te licht voor dat niveau
@ftm gaat feyenoord wel een extra spits aantrekken ook omdat danilo "te licht" is?
@FTM Waarom gaat Feyenoord niet voor Douvikas als ik vragen mag? 23 jaar en heeft zich afdoende bewezen in de eredivisie, kan in een beter team toch alleen maar beter renderen.

Kan alleen maar beter worden.

Is hij soms nog duurder dan die Pepi?
Douvikas is te duur en bovendien buitenlandse interesse in hem.
Damn duurder dan Pepi? Dat is best heftig...
Zoals ik vanochtend al aangaf die wilt naar PSV. Dat was al heel duidelijk voor alle insiders. Feyenoord heeft wat lijntjes uitgezet, maar het was meer een tactiek om de prijs op te drijven. Geen gemis dit. We gaan door, komen wat interessante namen aan!
maar met alle respect voor Danilo maar daar gaan we hopelijk toch niet de CL mee in?
want dan hou ik me hart vast voor eerste twee wedstrijden Santi Gimenez ook nog geschorst is.
Net of Santi tegen Roma zo fantastisch was.
Ja die Pepi kan kiezen tussen concurreren met die hoogbejaarde luuk de jong of met santi. Die kiest eieren voor z’n geld natuurlijk. Primaaaa! 👋🏻
Psv boven feyenoord kiezen ik zal het nooit snappen.
Dan ben je een angsthaas, iemand met ballen durft bij ons de strijd aan de gaan met Santi
@FTM Nuamah een optie als mogelijke aanwinst voor de links/rechtsbuiten positie
FTM heeft weleens gezegd dat die te duurt is, helaas.
@ftm is die 20% doorverkoop bij Kocku over de winst of over het totale verkoopbedrag in de toekomst? Kan veel schelen namelijk.
Er staat 20% transferrechten. We hebben dus 30 miljoen voor 80%.
Dus als hij verkocht wordt, krijgt Feyenoord dan 20% van de prijs?
8 tot 9 miljoen haha lekker psv laten overpayen
Haha 2 a 3 miljoen zakken zegt heel veel over de eerste vraagprijs van 11 miljoen
'latente interesse.........en straks een bericht dat hij naar Feyenoord gaat.
Jammer dat Bullaude weinig kans heeft gekregen en die minuten die hij kreeg liet hij zijn fluwelen techniek goed zien. Verwacht veel van hem !
Ik ook! Bullaude kan mij wel bekoren. Hopelijk een achte doorbraak volgend seizoen. Ik denk alleen wel dat het erg lastig word gezien de bezetting op het middenveld.
Die gaat niet komen, en logisch. Slaat nergens op om 8 miljoen uit te geven aan een speler waarvan je weet dat hij normaal gesproken aankomend seizoen op de bank zit.