walemark

Nieuws

Wålemark traint nog altijd apart van de groep

Stan

Patrik Wålemark is nog niet fit genoeg om met de selectie van Feyenoord mee te trainen. De Zweedse aanvaller werkt in Oostenrijk daarom een individueel programma af, zo meldt Lentin Goodijk van Voetbal International. Wanneer Wålemark weer volledig kan aansluiten bij het eerste elftal van de Rotterdammers is nog niet bekend. 

Wålemark herstelt nog steeds van een spierblessure die hij opliep in aanloop naar het thuisduel met AS Roma op 13 april. De buitenspeler moest daarvoor onder het mes en is sindsdien niet meer in actie gekomen voor Feyenoord.

De 21-jarige Zweed werd in de winterstop van het seizoen 2021-2022 overgenomen van BK Häcken en was in anderhalf seizoen in Rotterdam-Zuid goed voor drie doelpunten en evenveel assists in 36 wedstrijden.

Delen

Reacties

het zou mooi zijn als hij iedereen het tegendeel bewijst dit seizoen, ik weet zeker dat als hij met zijn conditie aan de slag gaat ( net zo als orrie toen die tijd) dat hij iedereen kan gaan verassen
Absoluut. Uit de stats die wel eens zijn gedeeld kwam ook naar voren dat hij het hoogste aantal expected assist etc had. Zeer dreigende voorzet, geweldig linkerbeen. Het zit hem naar mijn gevoel meer in het vertrouwen voelen icm zijn conditionele / fysieke gesteldheid. Iets wat beiden omhoog gaat als je eens een 5 wedstrijden achter elkaar de kans krijgt om je te laten zien ipv max een half uur iedere keer.
Hij verdient genoeg, hoeft zeker geen bijbaantje in het crematorium