gimenez juichen na goal

VK Sportphoto

Opinie

Wedden op Feyenoord? Dit zijn je opties

Van de redactie

2023 was een bijzonder jaar voor Feyenoord. De club werd na zes jaar weer landskampioen en dat werd uitgebreid gevierd met een huldiging op de Coolsingel. Dat zorgt er ook voor dat er meer mensen zijn die geïnteresseerd zijn in wedden op Feyenoord.

Er zijn inmiddels heel wat online wedkantoren in Nederland die het mogelijk maken om op een legale manier te wedden op nog meer winst voor de club.

Soorten weddenschappen
Als je wilt wedden op Feyenoord, kun je veel meer weddenschappen afsluiten dan alleen de klassieke 1x2 weddenschap. Bij deze weddenschap voorspel je wie er wint, of dat er sprake is van gelijkspel of verlies. Maar je hebt ook andere mogelijkheden, zoals: de dubbele kans weddenschap, draw no bet, de seizoensweddenschap en ‘beide teams scoren.’

1x2 weddenschap op Feyenoord
De meest gemakkelijke weddenschap die je kunt afsluiten als je net begint met wedden op voetbal, is de 1X2 weddenschap. Hierbij kun je voorspellen of Feyenoord de wedstrijd zal winnen, verliezen of gelijkspelen. Als de spelers van Feyenoord inderdaad winnen, krijg je het geld direct op je speelrekening bijgeschreven.

Dubbele kans weddenschap
Bij de 1X2 weddenschap heb je een grote kans dat je je inleg verliest als je de uitslag fout voorspelt. Daarom kun je ook kiezen voor de dubbele kans weddenschap. Hierbij ga je voor extra zekerheid. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen wedden dat Feyenoord de wedstrijd wint, maar kun je ook nog wedden op gelijkspel of verlies. Op die manier heb je een dubbele kans op winst en verhoog je je winkansen met 33 procent. Maar let op: de odds voor een dubbele kans zijn een stuk lager dan het geval is bij de 1X2 weddenschap. Voor wat, hoort wat, zeg maar.

Draw no bet
Wil je voorkomen dat je je inzet verliest als Feyenoord gelijkspeelt? Dan kun je meedoen aan Draw No Bet. Je kunt vol inzetten op de overwinning van de club, maar bij gelijkspel krijg je je inzet terug. Als Feyenoord onverwacht niet de volle 3 punten pakt, kun je daarmee je inzet veiligstellen en heeft dit geen gevolgen voor je speelsaldo bij de verschillende Volt casino’s.

Seizoensweddenschap
Het is Feyenoord dit jaar al gelukt om de winnaar te worden van het seizoen. De beelden van een uitzinnige Coolsingel kun je nog terugzien via de site van RTL Nieuws. Mocht je denken dat Feyenoord het nog een keer lukt om landskampioen te worden, dan kun je de Long Term Outright (seizoensweddenschap) afsluiten. Hierbij voorspel je dat Feyenoord kampioen wordt en kun je ook meteen voorspellen welke speler aan het einde van het seizoen de topscorer is. Je kunt ook wedden terwijl het seizoen al van start is gegaan. Het kan best lastig zijn om een goede voorspelling te doen. Daardoor kun je rekenen op een behoorlijke winst als je alles goed voorspelt. Zet je tijdens het seizoen in? Dan liggen de odds lager en krijg je een minder aantal keren je inzet terug.

Beide teams scoren
Ten slotte kun je ervoor kiezen te wedden op dat beide teams zullen gaan scoren. Dit is de zogenaamde BTTS-weddenschap. Je kunt daarbij aangeven dat Feyenoord de wedstrijd wel zal winnen, maar dat de tegenstander ook minimaal één keer zal scoren. Op deze manier kun je het wedden op voetbal wat spannender maken. Dit is een extra wedoptie die je bij het wedden op voetbal toe kunt voegen.

Delen

Reacties

Nog geen reacties