Primeur Bevestigd
Timon Wellenreuther | Pro Shots

Pro Shots

Transfers

Wellenreuther langer bij Feyenoord • It's happening!

Bombarda

Timon Wellenreuther blijft langer bij Feyenoord. De doelman heeft deze week zijn ja-woord gegeven op een verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis moet nog ondertekend worden, maar alle signalen staan op groen.

De club gaat de contractverlenging van de sluitpost daarop spoedig wereldkundig maken. Nu loopt dat contract nog maar één seizoen door, maar de 28-jarige Duitser plakt er in Rotterdam nog wat seizoenen aan vast, waarschijnlijk tot medio 2027. Wellenreuther gaat deze zomer zijn derde seizoen in met Feyenoord.

Bij Feyenoord kwam Wellenreuther vooralsnog tot 40 officiële duels, waarin hij 16 maal zijn doel schoonhield. De Rotterdammers huurden de doelman in het seizoen 2022/2023 van het Belgische RSC Anderlecht, waarna een jaar later een koopoptie van zo'n 1 miljoen euro gelicht werd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zelfde niveau, zo niet, iets beter dan vriend Bijlow. Een stuk minder blessuregevoelig. Juiste keus.
Goed nieuws! Had er niet aan moeten denken dat PSV met hem aan de haal ging en hem weer voor een schijntje kon oppikken. Medio 2027 betekent dat je hem volgend jaar moet verkopen (met nog 2 jaar contract), anders krijg je een soortgelijk scenario. Zorgen voor later, fijn dat hij blijft!
Misschien hopen dat er dan weer een keeper uit eigen jeugd kan doorbreken? Al schat ik die kans niet hoog in.
Super that Timon is staying. He deserves to be number 1. The protection period for Justin is over. Sometimes I had the impression that Bijlow was favoured because he is from Rotterdam. Only and exclusively. Super, but he's just as injury prone as Trauner and you can't rely on players like that.
@Bombarda in de laatste alinea schrijf je dat Wellenreuther naar verwachting eerste keeper wordt. Is dat, omdat een vertrek van Bijlow zo goed als zeker is of omdat Priske bekend is met de blessures van Bijlow?
James McAtee nog in beeld bij Feyenoord?
Mitchell to Feyenoord? Costa Rican media unanimous - he will be our $2.5 million player.
Als Bijlow niet weg gaat laten banken.
@Bombarda Is er al een dikke middelvinger opgestoken naar Madrid vanwege die lage bedragen rondom Hancko? Die zijn hem aan het laten ruiken aan een vertrek terwijl ze zelf met die respectloze bedragen komen.
Vergeet aub niet dat de speler de stap naar Atléti ziet zitten. Enorm vergelijkbare situatie met Aursnes/Benfica 2 jaar geleden…
Dat klopt. Maar wel tegen het juiste bedrag. Situatie Aursnes is niet te vergelijken. Hancko heeft nog contract voor 4 jaar.
En dan gaat hij onder zijn marktwaarde weg ? Dat is dan aan lage actie van Atletico
. Dan maar tegen Hancko zeggen dat Atletico de pot op kan
Natuurlijk. Dus Feyenoord moet altijd maar toegeven, omdat speler zo graag wilt.
Ik begrijp volkomen dag je spelers de stap op een bepaald moment ook moet gunnen, Hancko heeft het ook wel verdiend..
Maar als je spelers met nog 4 jaar contract nu onder (of voor) de marktwaarde laat gaan, wat was het punt van die contractverlenging dan?
Deze mening deel ik wel er is altijd ook nog een weg om de speler te halen als je echt graag wilt dat een speler komt zul je er ook voor moeten betalen.

Hem vervangen is ook niet gratis
Hopelijk heeft hij voldoende indruk gemaakt tegen Engeland. Is wel echt onhoudbaar geworden omdat hij zo absurd goed is. Maar als hij gaat moet hij wel voor een enorm bedrag gaan, niet voor een fooi naar atletico.
Boeiend, hij heeft ook aangegeven dat Feyenoord er een fatsoenlijk bedrag aan over moet houden en hij heeft niet voor niets bijgetekend. Feyenoord is veel te lief voor zijn spelers. Kost de club miljoenen.
Snap ik ook. Maar je hoeft toch ook geen totale uitverkoop te houden. Je kan ook zeggen, we verkopen maximaal 3 a 4 basisspelers
Dus dan gaat Feyenoord maar mee werken aan een laag bedrag omdat een speler een wens heeft? Feyenoord heeft geloof ik ook gewoon ambitie. Een verkoop is al niet gewenst laat staan voor een bedrag wat nergens op slaat.
Heeft met zijn volle verstand bijgetekend en Feyenoord moet gewoon eens een keer nee zeggen als het bedrag niet hoog genoeg is.we zijn uiteindelijk gewoon een bedrijf.

Bij 020 met die alvarez en de boeren met sangare werd ook nee gezegd.zijn ze even boos,maar uiteindelijk weten ze ook dat als ze weg willen ze toch een jaar weer moeten presteren.

Als we dat niet doen.blijft dit elke keer weer gebeuren.
Nergens meer voor nodig.met de financiën die we nu hebben.
Lekker! Niet naar die lampenkappen toe laten gaan!
Stel Bijlow vertrekt, zou Thijs Jansen dan in aanmerking komen voor 2e keeper?
Jansen is een heel stuk verder in zijn ontwikkeling dan van Sas. leuk dat van Sas zo kan meevoetballen, maar vond hem tegenvallen bij de onder 21 waar Jansen indruk maakte in de KKD. Of Jansen echt klaar is als tweede keeper vind ik heel moeilijk oordelen. Dat is echt aan de staf en de keeperstrainer. Die zien hem dagelijks. Hij heeft wel de meeste kans van de jeugdkeepers.
Jansen een paar hele sterke potten en een paar hele zwakke potten gespeeld in Doetinchem. Jaartje Heerenveen of iets dergelijks zou goed zijn
Klopt ja! Je ziet bij hem wel het talent. Hij is vrij compleet. Alleen voetballend wel een beetje mijn twijfels. Het probleem is dat niemand een keeper gaat huren. Behalve als die echt beduidend beter is dan wat ze hebben. Dus beter dan een Noppert, die een WK heeft gekeept. Als hij beduidend beter is dan dat soort keepers, dan verhuren we hem niet.
By far het beste voetbalnieuws van deze woensdag!
Tanner Tessmann, door velen hier genoemd als mogelijke aanwinst voor Feyenoord, gaat naar Inter
Jammer. Leek me wel een goede speler. Al had ik al het vermoeden dat hij het niet was toen Bombarda zei dat de stap niet perse eentje vooruit was. Dat is van Venezia naar Feyenoord natuurlijk wel.
Klopt, is een leuke speler en dat heeft Inter goed gezien. Misschien kan de stap sportief wel vooruit zijn, maar financieel niet. We gaan het zien in de komende weken.
Iemand enig idee hoe het zit met de voorraad in de fanshop qua trainingskleding? Levertijd van bepaalde items is echt belachelijk gewoon
Tussen 8 en 18 juli komt de trainingskleding bij mij binnen mail over gehad.
Dus Bijlow achter Slot asn naar Liverpool.
Zo benieuwd hoeveel spelers van afgelopen seizoen, het aankomende seizoen nog onder contract staan.
Bijlow is een betere keeper , TM zet hem op 13 M 2x beter dan Timo lijkt me niet maar the best quality is availability doet Bijlow echt de das om. We kunnen misschien nog een mooi bedragje vangen en ik hoop dat hij elders zoveel mogelijk de nul houdt.
@Bombarda staat er ook al een vervanger voor hancko klaar?
Nee, gaat Feyenoord pas over nadenken een week nadat hij definitief verkocht is.
Ik hoop op Valentini van boca
@Bombarda gaat er een TD of AD bij komen? Afhankelijk of Te Kloese kiest voor de TD of AD functie. Iemand met een dubbele functie blijft een risico.
Als hij al gaat kiezen, gaat hij nooit TD worden natuurlijk
Goede vraag @Bombarda

Deal met Girona vond geen doorgang begreep ik. Zaakwaarnemer vroeg teveel
Belangstelling blijft staan, maar zolang hij + management + club zo veel geld eist, gaat er niets van de grond komen
Girona had geloof ook 13miljoen voor hem klaarliggen dat gaat Feyenoord niet betalen toch?
Zeer goed nieuws gehaald voor 8ton waarde 6mil gaat na de verlening snel na de 10mil
Top, goede eerste keeper. Ik neem aan dat Bijllow dan een transfer gaat maken... @Bombarda
Denk het wel die gaat niet als tweede man achter Wellenreuther staan toekijken. Bijlow te vaak blessures gehad.
@Bombarda hoe zit het met de vervanging van de boarding in de Kuip die momenteel bezig is. Wordt ook de LED boarding al op de 2e ring geplaatst? Of wordt dit pas later dit seizoen gerealiseerd?
Als Bijlow gaat: het is hem gegund.

Maar wel echt jammer dat hij de afgelopen 2 seizoenen nooit echt heeft kunnen shinen en zijn belofte heeft kunnen inlossen. In potentie een geweldige keeper.
Nog meer mooi voetbalnieuws op deze avond :)

Timon topper!
Goed besluit, en ben van mening dat hij ook de 1e keeper moet worden. Bijlow is een talent maar te vaak geblesseerd.
Hij is 26, daar kan je niet meer het stempel 'talent' op drukken.
Waar wordt het op gebaseerd dat Wellenreuter waarschijnlijk 1e doelman wordt komend seizoen? @Bombarda
Contractverlenging doe je niet zomaar en zeker hij niet in zijn geval zit goed op zijn plek en bijlow verdiend nu gewoon een buitenlandse stap en hopelijk komt tie zo snel mogelijk.
Had toch ook aangegeven dat hij volgend seizoen ergens als eerste keeper aan de slag zou willen als dat niet bij Feyenoord is dan wel ergens anders
Volgens Nicolò Schira is Dávid Hancko dichter bij een transfer naar Atlético Madrid, zo meldt Schira op X. Er zou bij de Spaanse topclub een contract klaarliggen tot medio 2029.

Hancko heeft zich bij Feyenoord ontpopt als een van de sterkhouders. Ook op het huidige EK voetbal liet hij bij Slowakije zijn kwaliteiten zien.

De 26-jarige verdediger heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2028. Atlético Madrid zal daardoor diep in de buidel moeten tasten om Hancko los te kunnen weken bij Feyenoord. Transfermarkt.nl schat de actuele marktwaare momenteel op 35 miljoen euro.

Afgelopen seizoen speelde Hancko 48 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij zeven keer en gaf hij drie assists.

Atlético Madrid eindigde afgelopen seizoen op plek vier in de Spaanse competitie, achter Real Madrid, Girona FC en FC Barcelona
Dat is pas dichtbij als ze een keer boven de 30 miljoen zullen bieden.
Boven de 35 lijkt me. Hancko is echt veel meer waard dan 30 miljoen. Zeker na zijn optreden in het EK.
Ik heb het ook niet over een overeenkomst. Alleen wel dat er dan pas serieus gesproken wordt.
Precies dit geschatte waarde op 35 miljoen en dan zouden wij hem aan Atletico verkopen voor 25miljoen?? Lijkt me niet toch

Er zal echt vanuit Spanje nog effe schepje bovenop moeten worden gedaan
Geweldig nieuws. Wellenreuter is een topper. We hebben gewoon 2 hele goede keepers nu.
Als Timmie 1e keeper word gaat Bijlow weg.
Heerlijk nieuws dit! Een stabiele en betrouwbare keeper is het hart van het elftal.
Goeie zet! Punten pakker!
Bijlow genoeg mooie dingen gedaan voor Feyenoord verdiend mooie transfer.
Blij mee, eerste maanden waren echt dramatisch vorig seizoen. De enige redding die hij maakte was na 5-6 wedstrijden tegen ajax. Daarvoor ging elk schot er zowat in. Maar na die redding is het echt een andere keeper geworden
Goed nieuws maar ik vind Justin toch een tandje beter, zeker voetballend. jammer al dat blessureleed
Oneens. Justin heeft te weinig laten zien de afgelopen 2 jaar. Eerlijk is eerlijk. Wellenreuther heeft zich echt bewezen... blij mee.
Hoe weet jij nou of Bijlow beter is. Hij speelde maar 1/3 van de wedstrijden afgelopen 2 jaar?
Volgens de dokter is hij nu beter
Bijlow kreeg 10x meer tegengoals in net zoveel mìnder wedstrijden gespeeld te hebben.
Wellenreuther absoluut de No 1
Eens! Bijlow is iets completer, maar fitheid is ook een kwaliteit. Wellenreuther heeft zich erg goed ontwikkelt en is voor mij een uitstekende vervanger.

Er wordt gewoon snel vergeten dat Bijlow een geweldige en zeer complete keeper is. Laatst was er op Twitter een discussie of Bijlow ooit punten heeft gepakt voor het team. Waanzin eigenlijk.
Top top dan zal bijlow wel vertrekken
Of Priske heeft aangegeven dat Bijlow 2e keeper wordt in principe
Denk dat feyenoord gezien zijn salaris hem toch verkoopt
Beetje meer respect zeg. Wat een jodenpraat! Kotsen moet ik van je.
Helemaal mee eens. Justin is een absolute Feyenoorder.
Dat zal hij echt pas beslissen na iedereen op de training te hebben meegemaakt
Er is al langer de wens van Justin dat hij een stap wilt maken
Worden een hoop goede keuzes gemaakt de laatste tijd in het Maasgebouw. Club heeft echt een paar stappen vooruit gezet qua professionalisering de laatste jaren.
Laten we niet vergeten dat Arnesen aan de basis staat van deze revolutie. Arnesen, Slot en Te Kloese zijn een geschenk (geweest) voor Feyenoord.
De man die mi écht aan de basis staat van de ommekeer is Toon van Bodegom. Spil waar alles om draait.
De contractverlenging inderdaad goede keuze vanuit het Maasgebouw. Gewoon een wens van Bijlow om een stap te gaan maken - eigenlijk vorig jaar al - waardoor Wellenreuther ook wilt blijven en dus logisch dat het contract wordt verlengd
Bedoel meer dat er vroeger voor Bijlow gekozen zou zijn omdat het een jongen van de club is. Nu kijkt men tegenwoordig gewoon wie de beste is op basis van data. Zelfde met aankopen. Word niet meer gekeken naar waar ze spelen als ze maar in het plaatje passen.
Ik denk dat er dan al wat speelt rond Bijlow.

Ben blij met Wellenreuther als 1e keeper.
Prima keus. Bijlow tegen een realistisch bod verkopen en we zijn tevreden. We gaan nooit een eerste keeper vinden van 5m. Dus dit is een goede oplossing.
Dit is heerlijk! Beste keeper van de competitie met afstand.
Dit had ik nooit verwacht, maar goed nieuws.
Dan zou je denken dat Bijlow al ergens een club heeft. Dat zullen we dan snel weten.