wellenreuther-feyenoordweb

VK Sportphoto

Transfers

'Wellenreuther wordt maandag medisch gekeurd voor huurtransfer'

FeyenoordTM

Daags na de primeur van 1908.nl komt nu ook de Duitse media met meer info rond Timon Wellenreuther en Feyenoord. Journalist Frank Linkesch van Kicker meldt zondagavond dat de transfer dichtbij is.

De sluitpost van RSC Anderlecht ondergaat volgens het medium deze maandag zijn medische keuring in Rotterdam. Daarna zal de huurtransfer snel rondgemaakt worden.

Delen

Reacties

@FTM,
Kunnen we deze week nog Hancko verwachten? En wellicht nog wat andere versterkingen buiten de al genoemde Paixão en Wellenreuther?
Hancko deze week niet echt op rekenen, clubs zijn er niet uit.
Paixao pas speelgerechtigd tegen Emmen.
Wellenreuther zal -zoals gezegd bij de primeur- snel tekenen.
Ok thanks voor de info! Goed bezig man.
Word paixao wel gepresenteerd vandaag ?
Hoop toch echt dat Hancko gaat komen, want nu houd ik bij elke tegenaanval mijn hart vast.
Dank voor de update! Ook benieuwd, wat is de status van de onderhandelingen met de club van Bullaude? Zit er al schot in?
Nog even een off topic reactie, zit net even op voetbalprimeur. Zag daar een samenvattend stuk nav de gespeelde 2 ronde.

Berghuis lijkt klaar te zijn bij Ajax
Til lijkt ook geen zekerheid meer te gaan hebben op middenveld daar. Op zijn plek eerder Veerman en co. Hadden ze maar nooit ons mooie club de rug moeten keren. Hier waren ze redelijk zeker van een plek in de basis
Tja, geld is ook wat waard voor beiden…
En ja, je kunt stellen dat ze beter af waren geweest door te blijven (al is Berghuis natuurlijk wel kampioen nu), maar ik zou ook zeggen dat feyenoord in beide gevallen zeker niet slechter is geworden van het vertrek.
Met Berghuis bij Feyenoord had hij ook kampioen geweest en wij dus ook. Mee eens dat geld voor beide situaties iets heeft. Maar geen eens zitten kijken wat er is en wat mogelijk nog komt.

Ga er effe voor zitten.
Linksvoor: Paixão Dilrosun Balde en in uiterste nood kan Marcos Lopez daar ook spelen

Spitsen: Gimenez en Danilo

Rechtsvoor: Wålemark Idrissi en Slory (gaat dit seizoen enorme doorbraak hebben in het eerste)

Middenveld: Szymanski Timber Kökcü Taabouni Bullaude Kleijn en Naujoks.

Spelverdeler: Zerrouki/Mannsverk Wieffer. En dan heb je ook nog Milambo als middenvelder.

Linksachter: Lopez Hartman Pedersen

Centrale verdedigers: zet ik nu even in Rasmussen Trauner en Geertruida en hoop echt dat Hancko nog wel komt zie ik hem eerder in de basis dan Rasmussen.

Op rechts Geertruida Pedersen Benita.

Keepers Bijlow en Wellenruether als nood aan de man is heb je ook Troost en daarna Marciano nog.

Geen gek team hebben we mensen mogen best een beetje meer trots op zijn
Met hanchko of een ander centraal erbij en als lopez snel gewend is, heb je inderdaad een prima team om mee te doen voor de bovenste plekken. Trots kun je hier sowieso op zijn.
Overigens denk ik niet dat Feyenoord vorig jaar de titel had gepakt met Berghuis erbij, al was het maar omdat de meeste versterkingen pas konden komen nadat hij geld op had geleverd. Ook denk ik niet dat hij had gepast in de speelstijl, maar dat kan ook persoonlijke voorkeur zijn.
Bijzonder. Twee belangrijke routiniers vergeten, namelijk Jens en Alireza maar wel een handvol jeugdspelers noemen die hooguit in een bekerduel wat minuten mogen maken, als de stand het toelaat.
Gaat die Marciano nu het gras maaien.
Voor de kenners die zeiden dat gnonto een slechte speler zou zijn, het ambitieuze leeds united gaat hem voor zo’n 5 miljoen kopen.
****** zielig als we hem niet binnen halen. dan is er gewoon gefaald en interesseert me niet dat die braziliaan is gekomen. GEFAALD
Ga lekker op FR12 negatief zitten doen met je falen.
Intern was niet iedereen enthousiast over deze jongen. Bij twijfel niet doen, jammer maar prima.
Iedereen bij Feyenoord vond het een geweldige speler, alleen paar mensen die altijd zelf met de eer willen strijken zaten er weer eens tussen.
Niet waar. Nota bene Slot vindt dat hij niet helemaal past in ons systeem en speelwijze. Je bent dus gewoon iets aan het roepen dat in je eigen straatje past.
Ik heb echt veel meer vertrouwen in Paixao. Veel meer een speler die voor de broodnodige creativiteit (en snelheid) zorgt.
Booooooohoooooo dit toont exact aan wat voor waardeloze speler het is. Eerst willen ze 12 miljoen maar niemand ziet het in hem zitten. Uiteindelijk moeten ze hem verkopen voor 4,5 miljoen. Leeds zoekt nog een speler voor hun onder 23. Je hoort hier niks meer van. Grootste hype na Freddy Adu.
Freddy Adu de nieuwe Pele hahah leeft Freddy nog? 😂😂
Wij zouden hem eerst toch ook voor 4mio kopen, bleek later 8 en toen 12..
Alsof ze hem nu voor de helft weg doen aan een club uit de PL die overal de hoofdprijs voor neerleggen..
Of weer het zoveelste gerucht/misinfo qua prijs of anders eerder een faal van Zurich dat ze blijkbaar te lang gewacht hebben en niemand de speler verder meer wil.
Ik heb wel liever een extra aanvaller erbij en dan Wålemark op het bankje. Op Idrissi hoeven we niet te rekenen, maar het is fijn dat Slot zoveel opties heeft. Blijkt Idrissi niets te worden , dan heb je al een andere speler om dat op te vangen. We missen wel wat gif op de linksbuiten, ze spelen zonder durf en bravoure.
Op de flanken met Paixão en Dilrosun.
Dat een PL club m binnenhaalt voor dat bedrag, geeft aan dat hij 3e keus wordt. Leuk wat bekerpotjes voetballen en verder in de jeugd, net als Summerville.
Maak de verdediging nou eens rond.

Bezetting op de flanken ook zwak. Alle hoop op Paixao. Overige buitenspelers zwak.
Vindt Dilrosun een prima buitenspeler hoor. Maar ben met je eens dat er in de verdediging en ook op de flank wel wat bij mag ja. Idrissi en Walemark zijn sws niet goed genoeg en Ali is leuk voor op de bank.
die zoon van van der gijp heeft het over extern geld dat is gebruikt voor o.a. timber, klopt dit?
Lijkt me onlogisch als je voldoende binnenhaalt met eigen transfers. Wellicht heeft een externe financier garant willen staan als het snel rond zou komen, want ze waren al sinds half juni in onderhandeling.
wat heeft frank junior mandaat te maken met gnonto. is frank toch een oplichter?
Bijlow kan zijn borst natmaken, ben nog steeds niet overtuigd (sorry aan de familieleden en fans, voor mijn mening)
Nu het bericht gaat dat Gnonto 4/5 miljoen moet kosten, kan het toch nog zijn dat we voor Paixao 9 miljoen inclusief betalen? Alleen als Gnonto door niemand als versterking gezien zou worden, zou dat logisch zijn
Ik ben eigenlijk wel geschrokken van dit nieuws.
Omdat je al weken aan het dromen bent over die dikke Gnonto van Gnonto. Zet je er overheen, het is niet Messi die je laat schieten. Juist zijn transfersom en de club laat zien dat er helemaal geen 24 clubs achter hem aanzaten. Je bent enorm triest bezig met je obsessie over deze jongen.
Haal ******** die Gnonto op voor dat schijntje!
Vraag me af wanneer de werkvergunning voor Lopez rond is. Lijkt langer te duren dan bij Gimenez.
Misschien waren de vluchten ook helemaal niet gunstig :)
@FTM tipje van de sluier over de project signing?
Zitten echt al heel wat tips in die podcast en daar moeten jullie het voor nu mee doen. Er zit nog één vergelijkbare club voor deze speler op het vinkentouw, dus nu brengen is absoluut niet handig.
Oké top bedankt voor de uitleg, we wachten het met interesse af
Paixao zou vandaag toch worden geannounced?
Zou gister medische keuring hebben
Gisteren gekeurd, media afdeling bleek te druk dus schuiven het over het weekend heen
Prima keeper kan het bijlow echt moeilijk gaan maken.
Alleen als Bijlow zelf compleet door de ondergrens gaat. Wellenreuther is een leuke reservekeeper maar dat enthousiasme over hem is overdreven en ook maar gebaseerd op één heel goed jaar bij WillemII daarvoor was hij ook redelijk doorsnee.
Prima. Eindelijk een beetje concurrentie in het keepersgilde.
Mooi zo dat plekje is ook weer opgevuld op naar Paixao en hopelijk Hankco
Gaat onze joodse ballenvanger dan nog weg?
volgens mij is hij de tijdelijke back up van jansen die zou verhuurd worden aan TOP OSS
maar zelf ben ik van mening dat hij de plek van marciano wel kan in nemen en dat ofir de derde keeper wordt maar wie weet zou geen feyenoord zijn al we geen keeper kopen/huren
Ik denk dat grotendeels van de Feyenoord fans zit te wachten op Hancko nieuws
zeker waar maar ook met deze jongen ben ik blij alleen snap ik het verhaal huur niet zitten ze bij anderlecht zo hoog in de boom of vinden ze het anders te gortig om hem gelijk te kopen
Denk dat het niet binnen het beleid past om een 2e doelman te kopen.
Of zijn vervanger. Zie Hancko niet echt meer gebeuren.
Joh Hancko is al onderweg komt goed met privé vliegtuig al op huizen check geweest zo werd vorige week ergens gesuggereerd

Kan dat niet meer terugvinden
Totale onzin, Hancko is absoluut nog niet in Rotterdam geweest en zijn zaakwaarnemer ook niet.

Zijn vrouw is 2md geleden bevallen en heeft helemaal geen zin in een vertrek uit Praag dit jaar.
Dan wacht het 'grotendeels (?) van de Feyenoord fans' maar. Soms lijkt het hier net een kleuterschool met dat ongeduld. Beetje meer respect voor het werk van deze site, gerund door vrijwilligers' zou wel op zijn plaats zijn.