Betrouwbaar
gimenez-wieffer1

VK Sportphoto

Transfers

'Wieffer gaat Feyenoord deze zomer verlaten'

Van de redactie

Mats Wieffer heeft zich in de kijker van de Europese top gespeeld. De verwachting is dan ook dat de middenvelder Feyenoord deze zomer gaat verlaten, zo meldt Matteo Moretto zaterdagmiddag.

Afgelopen winter was Atlético Madrid een belangrijke gegadigde, maar een officiële aanbieding kwam niet in de richting van Feyenoord omdat de Rotterdamse club nog minimaal een half jaar wilde genieten van de middenvelder. De Spaanse club schakelde daarom door en kocht Arthur Vermeeren voor achttien miljoen euro weg bij Royal Antwerp.

Wat eerder geschetst werd, wordt nu ook door Moretto geschetst: Atlético leidt sindsdien niet meer de race om Wieffer, omdat de club al verzekerd is van de diensten van de Belg Vermeeren. Wél wordt er door Wieffer gesproken met enkele clubs uit de Engelse Premier League en clubs uit de Italiaanse Serie A.

Wieffer, momenteel geblesseerd aan het bovenbeen en daarom afwezig op het Europees kampioenschap, speelde 79 officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 9 goals en 11 assists. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt gewaardeerd op 30 miljoen euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mats moet gewoon naar Bayer München alles wat hij doet is een copy van Muller maar dan ook alles ook wat hij verkeerd doe in het veld .
Maar eerst nog een jaar bij ons kluppie blijven.
Misschien stapjes maken vanuit Italie naar Spanje of van uit Italië naar Engeland. Tempo ligt daar iets lager maar er wordt sluwer gespeeld. Wordt ie beter van. In Engeland is het geld goed maar krijg je bijna geen tijd om te acclimatiseren... Niet heel best voor je carrière.
Je moet trainer worden. Wat een wijze woorden
Daar sta ik ook om bekend. En ik ben ook trainer, maar niet zo'n beste want ik heb weinig geduld.
Zou het niet beter zijn als je je nog minimaal 1seizoen als echte leider kan laten zien in de voor jou vertrouwde kuip?!!
Elke week hoor je van mannen als v.Basten en Gullit dat een andere competitie (zeker de Premier league) iets heel anders is dan onze eredevisie. Ga nou als leider en basis speler van Oranje een volgende stap maken, of wil je na een wedstrijd of 5 op de bank gaan zitten en in een competitie ergens waar het heel koud of juist heel warm is eindigen?? Die kruiwagen met € komt echt wel als je zo goed ben als je denkt. Ik hoef die keuze niet te maken, dat klopt, maar als 2 van onze betere spelers ever, je dit week in week uit hoort zeggen, en elk seizoen weer gebeurt het, wie of wat kan jou dan overtuigen om eens een seizoen lang met kop en schouders boven de rest uit te steken voor je een volgende stap ga maken??
Die info heeft Feyenoord zelf ook niet
@Bombarda aan het einde van het weekend zal er nieuws komen over nieuwe trainer. Klopt het dat Priske en Feyenoord in hoofdlijnen rond zijn?
Wordt nu ruim bevestigd overal, incl. het AD. 1908.nl benoemt normaliter ook nieuws van andere media, maar vandaag even niet….
Mocht Wieffer vertrekken denk ik toch dat je met zerrouki een prima vervanger in huis hebt, tuurlijk is het niet gelopen hoe wij het wenste dat het zou lopen, maar dat hadden we ook met Timber. Vorig seizoen waren wij ook nog niet gecharmeerd van Timber, dit seizoen daarentegen, hopen dat Zerrouki ook zo een ontwikkeling ondergaat en wellicht wordt ie van de sterkhouders komend seizoen
Priske was donderdag en vrijdag dus in Rotterdam met positieve gesprekken met te Kloese. Nu nog de hobbel met Sparta Praag nemen….
https://twitter.com/spartazpravy/status/1797199305188552741?t=Z2KqiJJNSVBgZyUhT50iiw&s=19

Interessant 🤔
Altijd bijzonder dat ze allemaal zo snel een stap willen maken, zelfde geld voor Q.
Hoogste niveau en hoogste salaris nastreven. Niets geks aan toch?

In de PL is de minste club nog altijd 3x beter dan de beste concurrent in NL
Snap wat je bedoeld, ik zou dat zelf ook niet zo hebben. Probeer eerst eens in je huidige team constant bepalend te zijn op CL podium. Met de nadruk op constant!

Dan kan je pas echt clubs kiezen, niet omdat je een vertrokken speler elders mag vervangen, maar omdat ze een speler voor jou aan de kant gaan zetten.
Er zullen er vermoedelijk wel meer vertrekken. Dat is, in elk geval buiten de top van het Europese voetbal, de prijs die je betaalt voor succes. Aan de andere kant: de kassa zal dan vermoedelijk ongekend (voor onze begrippen) gaan rinkelen, wat betekent dat je ook weer goede vervangers kan gaan halen. Daarnaast hebben we op een aantal posities de vervangers (mogelijk) zelf al in huis. Ik ben zelf niet bepaald overtuigd geraakt van Zerrouki, maar dat was ik vorig seizoen ook niet van Timber. Die heeft afgelopen zomer een enorme ontwikkeling doorgemaakt en was dit seizoen een van de sterkhouders van het elftal. Als Zerrouki ook zo'n ontwikkeling kan doormaken, ben ik benieuwd waar die komend seizoen toe in staat is.

Wieffer zelf lijkt me onhoudbaar, na weer een heel sterk seizoen. Waarschijnlijk gaat hij wel voor een groot bedrag weg. We zullen hem missen, maar volgens mij is niemand onvervangbaar. Mats, het ga je goed!
“De prijs die je betaalt voor succes”, zeg je. Dat klopt, maar toch raar dat een psv hier totaal geen last van lijkt te hebben. Zij lijken de kern bij mekaar te kunnen houden en je hoort ook niets van interesse in Bosz. Hoe kan het toch dat wij steeds weer te maken krijgen dat ze meteen achter onze sterspelers (en trainer) aanzitten na een goed seizoen 🤔
Dat is simpel. Feyenoord moet de komende jaren nog steeds verkopen om de financiële positie te verbeteren en eigen vermogen op te bouwen.
Maar dat bepaalt toch niet of heel Europa wel of niet achter je spelers aanzit? Dat is dan alleen een kwestie van ja of nee verkopen.
Dat lijkt inderdaad wel wat raar. Wellicht dat PSV betere salarissen betaalt dan Feyenoord? Daarnaast viel het vorig seizoen behoorlijk mee bij Feyenoord; er gingen drie basisspelers weg, van wie er twee gehuurd waren, en de derde onhoudbaar was. Dit jaar, met grotendeels dezelfde basis, was weer succesvol. Dan is het niet gek dat er weer (en ditmaal waarschijnlijk flink) wat spelers vertrekken.
Maak van wellicht maar zeker weten. Anders hadden er net zo goed een paar van psv dit jaar bij feyenoord gespeeld. Schouten en pepi bijvoorbeeld. Daarnaast had feyenoord ook dest en lang op de lijst, maar ik betwijfel of die ooit voor feyenoord gespeeld hadden. In een verder verleden natuurlijk ook veerman die rond was met feyenoord totdat psv er nog even wat extra salaris tegenaan gooide.
@Kuipvrees, omdat wij sterspelers hebben en PSV niet ;). Als je kijkt naar de selectie van PSV dan is voor topclubs alleen Bakayoko echt interessant met zijn 21 jaar.

Voor de rest hebben zij vooral oudere spelers die niet echt interessant zijn voor Europese clubs.
Veerman, Schouten, Tillman? 🤔
Alleen Tillman heeft een interessante leeftijd van die 3
@Kuipvrees, TIlman zeker maar die heeft PSV net gekocht dus die liet ik even buiten beschouwing.

Voor Veerman en Schouten geldt dat ze al wel een stuk ouder zijn. Bij Veerman vraag ik mij ook af of hij echt alles in zich heeft voor de Europese (sub)top. Ik zie net wel dat hij een marktwaarde van 40 miljoen heeft...
Misschien iets wat ze in Brabant niet graag horen, maar Feyenoord is internationaal een veel grotere naam. Je hebt trouwens helemaal gelijk hoor met je opmerking.
Hun krijgen daar ook straks last van.
Denk dat straks na ek.
De transfers op gang komt.
Ik hoop dat feyenoord transfer dit keer goed op order en niet pas als de competitie bijna begint.
Want loop je achter de feiten aan weer.
PSV doet al jaren aan creatief boekhouden met philips en de gemeente.
Als ze vorig jaar geen CL hadden gespeeld waren ze nagenoeg failliet geweest.
Daarnaast hebben die het stadion op de balans staan, waardoor je iets meer risico kan nemen.

De opmars van Feyenoord is top. Daar hoort ook spelers verkopen bij. Zeker als we nu praten over 20+miljoenen per speler.
Beleid moet zijn om ook al vervangers in huis te hebben. Daar zit gewoon jaren opbouw in. Van jeugdspelers naar Zerrouki, Ueda, Ivanusec op de bank.
Eerst maar eens afwachten wie er daadwerkelijk vertrekken bij PSV en Feyenoord. Wie zegt dat Bakayoko, Schouten en Veerman niet vertrekken? En bij Dest is het ook maar de vraag of die terugkeert. En het is nog maar twee seizoenen geleden dat de kampioenskansen van PSV een opdoffer kregen doordat Gakpo en Madueke in de winterstop werden verkocht. De realiteit is dat Nederlandse clubs hun jongere toppers meestal maar twee, hooguit drie seizoenen kunnen vasthouden. Dan kan het zijn dat de ene club meer spelers kwijtraakt dan de andere, maar dat kan de volgende zomer weer anders zijn. Het is in ieder geval positief dat de transferinkomsten waarschijnlijk ongekend zullen zijn voor Feyenoord. Bij het aantreden van Slot kon er alleen wat gebeuren door Berghuis te verkopen voor een fooi.
Slot heeft er 3 jaar gezeten, Bosz zit er nu 1 seizoen. Hetzelfde geldt voor de spelers, degene die weg willen zitten er ook al een aantal jaar. Het is nou eenmaal onmogelijk om als een club als Feyenoord zijnde de ploeg jaren achtereen bij elkaar te houden.
De selectie van PSV zit momenteel anders inelkaar. Veel spelers liggen nog vast met een goed contract of zijn net dit seizoen gekomen. Bosz heeft het buitenland al gezien en wil niet meer. Veel spelers van ons willen die stap wel maken daarvoor zijn ze ook gekomen.
Psv heef thet team pas 1 jaar bij elkaar, Feyenoord nu 2. Daarbij zullen daar ook veerman bakayoko lozano en wellicht nog meer vertrekken. Dest is al weg en de Jong is te oud voor verkoop. Valt dus allemaal wel mee.
PSV raakt toch ook spelers kwijt. Dat valt overal te lezen.
Ik ben bang voor een complete leegloop. Een vette kas op kantoor, maar weinig waar het hoort⚽️🥅⛳️
Twee negatieve reacties hier. Maar als je al 60 jaar supporter bent en nooit anders gehoord hebt dan dat er geen geld is duurt het even voor de andere werkelijkheid is ingedaald.
Jammer erg jammer en ook wel dim als ze hem verkopen . Nu kan je niemand tegen wil en dank laten spelen maar goed 40 miljoen eisen...wellicht
Transfermarkt gaat toch pas op 14 juni open?
Hoop het wel. Als je net Gouka op Ad voetbalpodcast hoort, wordt je ook niet wijzer van.
Vandaag ging hij weer vragen beantwoorden gaf hij aan. Even geduld, het is nog vroeg.....
Wat denk je nou zelf. Bombarda stapt z’n bed uit, rekt zich eens lekker uit, pakt een kopje koffie en gaat hier lezen. Hij ziet jouw vraag. Verwacht je nu echt een antwoord ‘Jazeker, ga er maar vanuit dat er vanavond groot nieuws is!’. Natuurlijk niet. Als er nieuws is en het mag naar buiten, dan lees je dat hier als eerste. Is er geen nieuws, dan hoor je dat er nog geen nieuws is.
1908 is beetje dood .. of hoe zit het
Valt wel mee. Tegen sommigen die niet eerder tevreden zijn dan 3 primeurs per dag, is geen kruid tegen gewassen.
Hij is gewoon nieuwsgierig of het toch Sahin gaat worden 😏
Het is bizar hoe verschrikkelijk ongeduldig sommige hier zijn. Trust the proces.
Minimaal verkopen voor 5/10 miljoen boven zijn huidige transferwaarde en met Timber een jaartje verlengen. Zo niet dan Timber voor een goed bedrag verkopen. Allebei weg is funest.
Van wieffer kan je wel vergeten, als je kijkt naar kokcu en danilo. Of er moet nu echt hoog worden ingezet.
Real aka Feyenoord. BVB play, Real scores :D
De Zilvervloot gaat deze zomer onze mooie Kuip binnen varen. Aan het bestuur en de scouting dan weer de uitdagende taak om de juiste trainer aan te stellen en de beste talenten te kopen zodat we de stijgende lijn kunnen vasthouden. Maar daar heb ik door de intrede van Sportsology het volste vertrouwen in.
Morgen of maandag horen we dat Sahin de nieuwe trainer word.
Gaan we nog iets horen over onze nieuwe trainer?
Morgen worden hier weer vragen beantwoord las ik in de comments. Ik denk dus dat we vanavond geen nieuws meer krijgen..
Eind van het weekend zeiden ze dus denk ook inderdaad morgen.
Er zijn meer kanalen die nieuws brengen hoor.
Je bent 45 en loopt iedere keer maar weer om nieuws te smeken wees gewoon geduldig
Het eens bij stil gestaan. Ik had de aanname gedaan dat het allemaal kids waren die zo aan het zeuren zijn.
Ik ook. Ik dacht nog ‘het is toch geen vakantie nu 🤔’ Blijken het gewoon volwassenen te zijn die zeuren als een kind om een snoepje 🙄
Jezus, kan je hier alsjeblieft een keer mee stoppen
Die was even leuk .. nu stille williee
Gewoon lekker doorgaan met vragen stellen, als jij het wil Gewoon doen. Moeten ze het maar niet lezen, en reageren is niet verplicht. Dus ik zie het probleem niet echt.
Het is net een klein kind achter in de auto: "zijn we a er allllll?". Jij verteld dat kind om door te gaan met vragen, lekker man.
Hahaha!

"Jij geen schaap, ik geen herder"
Laat ze eerst maar eens met een serieus bod komen. Tot die tijd gaat hij helemaal nergens heen
Gaan ze dan verder met komst kevin nadje
Dat vindt ik ook maar erg stil, had wel een tussenstand verwacht of misschien iets meer info.
Het is jammer. Maar we kunnen dit opvangen. Zonder Mats loopt het iets stroever, maar winnen we ook meestal wel. Er moet dan alleen nog een goeie concurrent voor Zerrouki aangetrokken worden. Of je moet Zechiel al voor de leeuwen willen gooien, maar dat lijkt me nog net iets te vroeg. Die moet geleidelijk gebracht gaan worden.
@Bombarda mocht timber ook vertrekken zien ze intern in Shiloh t zand een directe vervanger voor timber? Werd verkozen tot kkd talent van het jaar en een jonge uit de jeugd. Tuurlijk moet de nieuwe trainer het ook zien zitten in hem, maar wat vindt het bestuur?
Denk dat je met Milambo en 't Zand het vertrek van Timber behoorlijk kan opvangen op de 10, 8 positie.
Daarnaast hebben we ook nog Van der Belt en Zechiël voor de 6, 8 positie.

Ook nog Zerrouki voor de 6 en Lingr voor de 10 positie dus denk echt dat je sws nog iemand moet verkopen of verhuren voordat je er überhaupt nog iemand bij gaat halen.
We gaan 8 wedstrijden in CL spelen, dus lijkt me een slecht plan. Gewoon investeren in goede spelers en de talenten ernaast laten instromen
Shiloh en Tsoungui krijgen de kans om zich te laten zien in de voorbereiding, meen ik hier ergens gelezen te hebben. Ze hebben het dus zelf in de hand.
Nu nog niet, maar zeker wel back-up
Is de verwachting dat ie wel zijn kans krijgt of wordt het weer een verhuurperiode
Hoeveel we er ook voor gaan vangen, we gaan Mats ontzettend missen!
Ga weg man, die jongen heb nog geen twee jaar gespeeld en je doet net of hij een Feyenoorder is.
Fun fact:

Als Feyenoord Wieffer zou verkopen voor 25 miljoen, verkoopt Feyenoord tegen een bruto winstmarge van 98(!) procent
Als PSV eenzelfde winstmarge wil op hun beste middenvelder, moet het Veerman verkopen voor minimaal €80 miljoen of Schouten voor meer dan €200 miljoen.

Vraag je mij als supporter of €25 miljoen genoeg is voor een speler met de kwaliteiten van Mats – in de markt zoals die nu is – dan zeg ik natuurlijk nee. Maar als een handelaar nu 5000% van zijn inleg op twee jaar oude aandelen kan terugkrijgen, dan valt zo’n deal in de categorie no-brainers. Die kans pak je, zonder ook maar 5 honderdste van een seconde te twijfelen.

Maar: voetbal is emotie. Dus nee, €25 miljoen is niet genoeg haha.
Ga er naar van uit dat Te Kloese een ander idee heeft
Wieffer speelt ff tjes bij Feyenoord dus interesseert me niet zo veel waar ie terecht komt.
De meesten zijn voorbijgangers die hun zakken willen vullen.
Niks mis mee, wat ik belangrijk vindt is dat Feyenoord zoveel mogelijk geld eruit haalt, het is handelswaar , niks meer en niks minder.
De tijden van Coentje liggen heel ver achter ons.
@Bombarda nog groot inkomend nieuws dit weekend? En graag statusupdate van Nadje en Carranza
Als er nieuws is wat gebracht kan worden, dan brengen ze het. Een statusupdate gaan ze ook niet geven als het de deal kan schaden, dus stop eens met die loze vragen de hele tijd
Inderdaad, vermoeiend dat vragen hele tijd
Wieffer kan van alles willen, laat ie eerst maar met een club komen die 40 tot 50 miljoen aftikt , want Te Kloese heeft zijn eigen transferwaardes.
Hij heeft vorig jaar een sterk verbeterd contract getekend tot 2027 , dus laat er maar zo'n dronken Engelsman de knip trekken , geld zat daar.
Gimenez nog verkopen voor 50 miljoen en Geertruida voor 30 miljoen, hou je netto 100 miljoen over .
Als daar 60 miljoen kan besteden aan herinvesteringen, ga je in de CL in de middenmoot meedoen, perfekt scenario.
Timber zijn eerste seizoen was ook niet top. Maar afgelopen seizoen was hij een van onze sterkste spelers. Hopelijk kan Zerrouki in zijn 2e seizoen ook een flinke stap voorwaarts maken.

Jammer om te zien hoeveel negativiteit er over hem hangt. Heeft toch een aantal aardige potten (vooral europees) gespeeld.
Is ook meer realisme toch? Hij heeft idd tegen atletico uit goed gespeeld, maar verder was het vaak onder de maat. Zelf met wat groei, gaat hij m.i. feyenoord niet beter maken
zeiden ze ook van timber. Vergeet niet dat de volgende trainer iets andere insteek heb en dat kan de basiself zeker opschudden.
Ik zei dat niet van Timber. We gaan het zien, maar ik geloof er niet in
Inderdaad, bijvoorbeeld thuis tegen Lazio speelde ie ijzersterk
Sommige spelers krijgen bij ons nou eenmaal onterechte haat. Tuurlijk moet het beter, maar vergeet niet dat Zerrouki een CVM is in een heel aanvallend Feyenoord, en dit is nog zijn eerste jaar zoals je zelf zegt. Dezelfde mensen schreven waarschijnlijk een Timber af etc.
Helemaal eens. Zo onterecht dat deze jongen pispaaltje is.
Punt met zerrouki is dat het een hele goede ankerspeler is.
Alleen zodra hij in de ruimte komt te spelen, gaat die zwemmen.
Daarom twijfel ik niet aan of zerrouki een goede speler is, maar meer of die geschikt is om op deze positie voor een team als feyenoord te spelen.
Zerrouki gaat het goed doen zodra Wieffer verkocht is. Hij moet echt op de nummer 6 positie staan om te kunnen presteren. Dan kan Timber, als hij blijft, naar 8 en kan er een goede nummer 10 komen.
Een groot verlies voor Feyenoord en dat zal het komende seizoen wel duidelijk worden. De balans is weg en met het huidige potentieel kan dit niet opgevangen worden. Een motorrijtuig zonder motor !
Wat overdreven.. we krijgen veel geld binnen dus het zou goed opgevangen kunnen worden
Een goede nummer 10 komen??? Je hebt Stengs in huis met een geweldig seizoen achter de rug, dat is komend seizoen overduidelijk je startende 10. Timber Speelt het hele seizoen al op 8. Je moet een goede back up 10 hebben en mocht Timber/Wieffer gaan een nieuwe 6/8.
Stengs vertrekt waarschijnlijk ook, nu Slot ook weg is.
Staat nergens geschreven, wordt nergens vermeld, gerucht over Lazio is maar een gerucht. Die jongen speelt pas een seizoen hier, die heeft het hoofdstuk Feyenoord echt nog niet uit. Wordt volgend jaar gewoon een van onze bepalende spelers.
Dat stond op deze site in die opstelling met mogelijk vertrekkende spelers. Ook Stengs hadden ze een kleurtje gegeven dat hij mogelijk ging vertrekken en dat lijkt mij ook wel logisch aangezien en hij hierheen kwam vanwege Slot
Ik schrijf zerrouki zeker nog niet af. Ben benieuwd hoe hij het doet als hij basisspeler zou zijn onder een nieuwe trainer. Bij Twente was hij in de Eredivisie toch samen met Wieffer en misschien Alvarez de beste nummer 6 in de Eredivisie. En Twente zette ook vaak druk op de tegenstander.
Eh... echt waar? Zeker weten? Of gewoon een click bait title?
Clickbait houdt in: misleidende titels.
Dat heb ik nooit gezien op deze site.
Bovendien zie je ook haakjes en een betrouwbaarheidsmedaille, voor er uberhaupt geklikt wordt. Niet goed?
Nee, het had ietsje duidelijker mogen zijn 😉
Nu al eens vorderingen met een nieuwe trainer?
Oh, wat baal ik hier van zeg. Mijns inziens onze beste speler, in elk geval onze belangrijkste...
Ik zag zojuist nog een filmpje op youtube over de verwachtingen t.a.v. de speelwijze van Liverpool o.b.v. van het veldspel van Feyenoord. De enige speler wiens naam expliciet genoemd werd (met bijbehorende beelden) was die van Mats Wieffer. Eens te meer wordt duidelijk wat een kanjer van een speler hij is. Waarschijnlijk de beste inkomende transfer van de 21e eeuw tot nu toe. En als je kijkt naar de hoogte (laagte!) van de afkoopsom dan is hij dat met zekerheid 'by far'.
De echt grote clubs gaan nu echt beginnen, wachten is op paar grote transfers, dan komen onze spelers zeker in beeld.
Je kan niet iedereen houden en een speler als Geertruida zal verkocht moeten worden.
30 milj en Excelsior krijgt daar nog 20% doorverkoop van en ook Wieffer en zaakwasrnemer dus 20 milj netto voor speler die voor half miljoen kwam 2 jaar terug en dankzij Dijkhuizen, die Slot tekens aanraade Wieffer te nemen, verdient Feyenoord dan flink
Hoe weet dat excelsior 20% doorverkoop krijgt.
Dat heb ik nooit gelezen.
Want 20% is erg veel.
Het is vaak meestal 10%.
Excelsior heeft bij de verkoop van Wieffer 10% doorverkoop afgesproken met Feyenoord. Toen Wieffer zijn contract bij Feyenoord verlengd heeft is er in deze verlenging een doorverkoop van 20% in gezet. Die 20% geld voor later en dus alleen voor Feyenoord als hij na het vertrek bij Feyenoord word verkocht door zijn huidige club.
...Die 20% geld voor later en dus alleen voor Feyenoord als hij na het vertrek bij Feyenoord word verkocht door zijn huidige club. ....

Die snap ik niet, of je moet nieuwe club bedoelen. Dan nog weet ik niet of dat kan, omdat huidige club en speler niet kunnen bepalen wat de volgende club moet betalen, niet vooraf iig.
Hij lult ook maar wat. Excelsior mag blij zijn met 10%.
Als Feyenoord iets koopt is het janken: veel te duur, kan er niets van.
Als Feyenoord verkoopt is het janken: veel te goedkoop, we zijn de Aldi.

Intussen wijst de balans aan: flinke stijgingen in de selectiewaarde en verkopen.


Toch blijft het leuk, om al die reacties hier te lezen, al zijn ze grosso modo voorspelbaar en belachelijk.

Imho.
Kokcu idd gevoelensmatig te goedkoop verkocht... niet vanwege de uiteindelijke prijs, maar wel de prijs in combinatie met het hele korte onderhandelingstraject. We zullen nooit weten of het uiteindelijke bedrag veel hoger zou liggen, maar de indruk is wel gewekt dat er wel heel snel is toegegeven.
Heeft geen nut om lang te onderhandelen als er al afspraken op papier stonden he.....
Dat is dan dus het probleem, afspraken met spelers zijn heel mooi en sociaal richting je spelers en dat is op zich prima, maar als de clubs waar zo'n speler graag heen wil er lucht van krijgt krijg je nooit meer een fatsoenlijke aanbieding. Zakelijk gezien onverstandig dus
Gevoelsmatig, ok, maar we weten natuurlijk niet wat de afspraken waren tussen Feyenoord en Kokcu. Bovendien vond ik het, maar wie ben ik, qua prijs, bonussen en doorverkoop percentage, redelijk.
Gaat ook vooral om het gevoel. Door de snelheid van de deal. Het lijkt nu vooral alsof Kokcu gematst is door hem zo snel mogelijk zijn transfer te gunnen.Niemand van ons weet wat een realistisch bedrag voor spelers is. Had persoonlijk meer verwacht met een lager doorverkoop percentage maar dat maakt het idd niet perse een onredelijk bedrag.
Mag een speler ook nog zelf bepalen wat z'n volgende clubs is?
Ja hoor, maar nu bekruipt me het gevoel alsof zijn zaakwaarnemer de afspraken heeft doorgespeeld zodat het bod omlaag kon. Als je dan de snelheid van de deal erbij optelt blijft vooral het gevoel hangen dat we gepiepeld zijn. Het leek van buitenaf bijna op een soort chantage of vriendendienst ipv een zakelijke transactie. Dat staat los van het uiteindelijke bedrag en of de speler inspraak moet hebben in zijn carrière stappen.
40 miljoen. Anders nog een jaartje Feyenoord.
Zal wel weer voor een kut prijs vertrekken. Kokcu voor een kut prijs weg, Slot voor een kut prijs weg, Te Kloese kan gewoon niet goed verkopen.
De 3e of 4e duurste trainer aller tijden was niet goed genoeg voor je of wat?
Je kan als een trainer graag naar een andere club wilt dat moeilijk niet toelaten. Slot is voor Feyenoord voor een prima prijs verkocht, in de top 5 duurste trainers allertijden. En dat voor een kut prijs?
Ja vroeger was alles beter, toen gingen spelers regelmatig weg voor 60 miljoen of meer.....
22 dislikes, ja als je een andere mening heb dan krijg je de wind van voren.
Ben druk, maar wil jullie vragen morgen weer gaan beantwoorden
Doe het lekker rustig aan, joh. Je leest 100 keer ‘Komt er nog een nieuwtje vandaag?’, hoef je maar 1 keer NEE! te zeggen, dat schiet lekker op… 😎
We mogen de lat best hoger leggen als het aan mij ligt. Die andere 2 topclubs weten het normaal gesproken voor elkaar te krijgen om dit soort spelers met nog 1 jaar te verlengen met wat extra tekengeld. Vindt niet dat spelers als Wieffer, Timber en Gimenez nou echt de Eredivisie hebben uitgespeeld. Bij de hoofdprijs natuurlijk laten gaan maar anders nog een jaar behouden.
Jaartje houden zou beter zijn
Pleurt lekker op Matteo. Snap ook niet dat dit soort berichten op deze site komen.
Als je alleen de officiële feiten vermeld en geruchten achterwege laat, dan wordt het erg rustig hier.
@Bombarda @FeyenoordTM mag wel een goede vervanger komen zie het niet zitten met Zerrouki 🫠
Niemand ziet dat zitten. Kan het spelletje niet lezen en is altijd te laat. Als je dat niet ziet verzoek ik specsavers. Met afstand de slechtste aankoop in tijdperk Slot.
Dat zei jij vorig jaar ook over Timber……..
Totaal niet waar. Timber kwam niet uit de voeten omdat het middenveld niet in balans was met Kokcu, Timber en Szymanski. Dat snapt zelfs een kind van 5 nog. Zerrouki komt op elk vlak te kort terwijl het hele plaatje om hem heen wel klopt. Duidelijker kan het niet.