gimenez

Nieuws

Zaakwaarnemer Gimenez: "Idee is dat hij in ieder geval nog een seizoen in Nederland blijft"

Stan

Met zijn topseizoen bij Feyenoord heeft Santiago Gimenez zich in de kijker gespeeld van menig Europese topclub. Met name Lazio Roma, waartegen de spits afgelopen jaar driemaal trefzeker was, is geïnteresseerd in de diensten van de Feyenoorder. Matias Bunge, die als zaakwaarnemer de familie van Gimenez bijstaat, geeft tegenover het Italiaanse Sportitalia een update over de situatie rondom de 22-jarige aanvaller. 

Bunge verklapt dat er groot aantal clubs op het vinkentouw zit voor zijn cliënt. "Santiago is in het vizier van veel clubs, niet alleen Lazio."

De Mexicaanse zaakwaarnemer denkt dat Gimenez met zijn spel goed zou passen in de Italiaanse Serie A. "Hij heeft een uitstekend neusje voor de goal en met zijn kwaliteiten en fysieke eigenschappen denk ik dat hij zou opvallen in Italië en het daar goed zou kunnen doen."

Toch lijkt een overstap naar bijvoorbeeld Lazio nog niet aan de orde. In ieder geval niet voor een transfersom van 20 miljoen euro, die de Romeinen volgens de Mexicaanse media willen neerleggen voor Gimenez. "Voor dat bedrag zal hij Feyenoord niet kunnen verlaten. Het idee is dat hij in ieder geval nog een seizoen in Nederland blijft."

Delen

Reacties

@FTM kloppen de geruchten dat de technische staf gecharmeerd zijn in Carel Eijtinjk en dat er twijfels bestaan over zijn fysieke gesteldheid? staat Oleksandr Pikhalyonok van SK Dnipro-1 op de lijst van namen om kökcü te vervangen en valt de naam Leo Fuhr Hjelde van Leeds u21 als mogelijke opbvolger van Rasmussen?
Lees net dat Newcastle geïnformeerd zou hebben naar Hancko?
Niet gek dat half de wereld achter hem aan zit.
Die hebben allemaal gezien wat Kokcu heeft gekost.
Lezen kan jij niet he kontman
Ten kloese had een afspraak met kokcu over een transfer
Na bij tekenen van zijn contract heeft kokcu en ten kloeke een afsoraak gemaakt over een transfer dat feyenoord zich makkelijk zou opstellen over een bepaald bedrag
Lekkere opmerking je snapt het niet zo he.
Zal van de gekke zijn toch, na een half seizoen basis alweer het idee hebben dat je uitgeleerd bent en/of geen uitdaging meer zien in Rotterdam.
Tuurlijk weet je het nooit, als bijv Newcastle of Milan 35+ bieden wordt het lastig nee zeggen.
Maar eer clubs daadwerkelijk bedragen gaan bieden zal hij toch echt vooral Europees op CL of EL niveau moeten laten zien dat ie bepalend is.
Afgelopen seizoen heeft ie sowieso zichzelf op de kaart gezet, nu kijken veel clubs of hij het continueert of niet, heb er zelf alle vertrouwen in dat hij zijn potentie waar maakt, het is vind ik alleen nog te vroeg voor een top 5 competitie club die bij de top 6 zit.
Santi deelt in z'n Insta story z'n eigen transferwaarde hahah
Hilgers gaat bijtekenen...doodzonde. Had je prima binnen kunnen hengelen
In de toekomst misschien, vind hem overhyped. Zat de laatste wedstrijden gewoon op de bank.
Van Hecke zou een goed alternatief zijn. Maar ik vrees dat die ook gaat bijtekenen nu De Zerbi flink op hem heeft ingepraat.
Van Hecke is volgens mij zeker een goede optie, maar ben bang dat ie zodra hij bijtekent voorlopig niet meer te betalen voor Feyenoord is, en reken maar dat ie bijtekent bij Brighton, waar het op het moment goed vertoeven is als speler.
Speelt hij daar dan? Anders is Feyenoord,met een vergelijkbare speelstijl,misschien voor hen wel de juiste plek voor een uitleen periode
Leuke Youtube video over Orrie

€150 million Record-Breaking Transfer: Will Orkun Kokcu Make History?
https://youtu.be/XB5DV2Zl2Ac
@FTM Ik neem aan dat we deze jongen deze jongen het liefst willen behouden, maar dat als er een bod van 30+ miljoen komt we hem wss zullen verkopen.. klopt dit denk je?
De volgende die het transferrecord gaat verbreken...
Toch niet slecht als je 3 seizoenen achter elkaar je verkooprecord verbreekt: Sinisterra, Kokcu, Gimenez, misschien Hancko er tussendoor nog bij.
Ik zie het niet gebeuren maar wellicht dat over 2 jaar Paixao het record Gimenez op zijn beurt weer verbreekt.
Wieffer moet ook het record verbreken. Die gozer heeft in potentie alles. Lengte, kracht, slim, inzicht, overzicht, verdedigend goed en aanvallend zal ie denk ik komend seizoen laten zien.
FF off topic, als het mag. Lees net dat Eiting van Volendam gewisseld is naar dezelfde zaakwaarnemer als Slot... Die zie ik eigenlijk best graag komen, wat jullie? Daar zit best potentie in volgens mij
Toevallig dacht ik net hetzelfde. Zal hij het aankunnen op de plek van Kocku?
Ik zou het ook wel eens willen zien en dat zei ik een half jaar geleden ouzo ook al
Eiting prima speler voor de subtop. We spelen volgend jaar cl he mannen, dat is geen jut en juul competitie
Absoluut niet, in mijn mening heeft hij niet het niveau waar wij naar (moeten) streven. Heeft het nergens echt waar gemaakt, overgens is het een echte ajacied. Ook moet hij de rol van kokcu opvolgen in het geval dat hij komt, dat lijkt mij mission impossible.
Of je gedachten kan lezen. Echt hoe doe je dat?
Aangezien er eerder interesse was in van de Boomen zou dat niet raar zijn. Van de Boomen is een beetje de Eiting van de Ligue 1
Nadeel: óók een 020-verleden.......hebben we er al (te) veel van.....
Vind het ook echt een goede speler. Verwacht dat AZ hem oppikt. Typische AZ aankoop.
@FTM Zou je een overzicht kunnen delen met welke spelers er bij de eerste training zijn? (Uiteraard op basis van huidige stand van zaken ) Ben benieuwd welke jeugdspelers de internationals gaan opvangen de eerste week.
Dat zou heel fijn zijn. Hebben we in ieder geval de topspits van de Eredivisie in de gelederen. Nu hopen de selectie verder grotendeels bij elkaar blijft. Vooral Hancko hoop ik dat die nog een seizoen blijft. Zulke goede LCV's liggen niet voor het oprapen.
Mooi. Na de CL en kampioenschap voor een mooi bedrag weg.
lijkt mij dat het dan ook maximaal 1 seizoen wordt
Ben al lang blij met komend seizoen ,daarna zien we dan wel weer. Wordt de volgende record transfer als hij het nog een jaar zo doet.