Transfers

Zaakwaarnemer Idrissi op vliegveld, deal wordt vandaag afgerond

FeyenoordTM

Feyenoord gaat vandaag de Oussama Idrissi deal volledig afronden en presenteren. Zaakwaarnemer Annas El Ghouche post zojuist een foto op Instagram, inclusief Idrissi in de tag (rechtsonderin) met de tekst: 'Here we go...'

knipselgr

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wie draait nou op voor de kosten van zo'n privejet?
Zaakwaarnemer. Maar uiteindelijk wordt dat bekostigd met de fee die Feyenoord zal betalen. Huren is niet geheel gratis natuurlijk.
Die privéjet zal absoluut niet worden betaald door de zaakwaarnemer als de deal rond is maar door Feyenoord. Ik heb voor makelaarskantoor gewerkt en wij betaalde never nooit voor reiskosten in afrondende fase van een transfer.
Sinds wanneer maken we ons druk om een privejet boeieeee we hebben eigenlijk een transfermarkt waar feyenoord een goeie rol in speelt een speler voor zowel uitgaande als inkomende er is toch echt wat verbeterd hoor we mogen echt niet klagen
Ok, maar het verkopen van een huis is natuurlijk wel totaal andere business hè… 😎
Hoe zit het met Gimenez en zn blessure @FTM?
Schijnt reuze mee te vallen, uit voorzorg gewisseld.
Het is te hopen. Zelfs bij een lichte blessure kan een medische keuring al rood licht geven.. 😏
Oke oke, moet dan maar vertrouwen hebben in Slot dat hij er weer de speler van kan maken zoals hij bij Az was, toen was hij echt gevaarlijk. Maar hoop toch wel dat er nog een linkerspits bij komt, een echt talent zoals Gnonto of die Paixao, die is echt goed. Daar kun je toch ook wel een keer een miljoentje of 8 aan uitgeven, dat levert je dikke winst op over een paar jaar!
Aan de hand van de berichten die ik gelezen is er geen optie tot koop.
Erg jammer… niet dat ik Idrissi zo graag bij Feyenoord zou willen hebben maar huur zonder koopoptie voelt voor mij echt als geld weggooien. Idrissi kan zich in de kijker spelen en wandelt zo de deur weer uit.
En als het ff tegenzit zit Idrissi ‘een talentvolle jeugdspeler’ in de weg. Weinig tot geen progressie voor zo’n jongen.
Snel, dan kan ie vanmiddag nog ff meedoen😀
Nice, lekker bezig👍🏻👍🏻👍🏻
Als ie maar niet in de weg gaat zitten voor een getalenteerde linksboetoe
Komt wel goed. Van het Aursnes geld wordt die Fransman gehaald en die Belgische linksbuiten.
Jij moet achter je computer spelletje vandaan, nog een linksbuiten? Daar is idrissi toch voor, de flanken zijn met idrissi dubbel bezet, die "fransman" is ook overbodig daar je szymanski al hebt voor am.
Idrissi is de enige linksbuiten in de selectie momenteel en vertegenwoordigd geen waarde. Een talentvolle linksboetoe halen en die laten rijpen, zodat die er volgend seizoen staat lijkt me niet heel raar toch?
Prima transfer. Hoop wel dat er na het vertrek van Aursnes nog flink wat geld overblijft voor een getalenteerde linksbuiten, linksback en een cv.

Wat zijn jouw verwachtingen hierin? Gaat dat gebeuren?
Kan toch niet? Iedereen is met vakantie 😀
Ja er zou volgens Frank Stout onvrede zijn dat te Kloese op vakantie was, nou er is nog nooit zoveel geregeld.