zakelijke-stoelen

Foto & tekst Feyenoord.nl

Nieuws

Zakelijke stoelen seizoen 2022 - 2023 uitverkocht

Max1908

Feyenoord leeft. Dat werd zondag niet alleen duidelijk op de goedbezochte Open Dag, maar ook uit fraai nieuws op zakelijk gebied. Naast de reguliere seizoenkaarten zijn nu ook de stoelen in het zakelijk segment voor 2022-2023 uitverkocht aan de zakelijke relaties van de club.

Drie weken voor de start van de competitie zijn alle zakelijke plekken in De Kuip, die bestaan uit de Business Units, de Director Seats, de Business Seats, de Shipping Club, de Maas Seats, de Comfort Seats en vak A uitverkocht. Echter stromen de verzoeken om op een eventuele wachtlijst geplaatst te worden vooralsnog binnen, aldus Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord. 'De laatste keer dat de club zich in deze unieke positie bevond was in 2017, het jaar dat Feyenoord landskampioen werd.'

Feyenoord Business Club
Uiteraard biedt Feyenoord haar zakelijke relaties een meer dan een comfortabele stoel bij thuiswedstrijden. Zo hebben alle zakelijke relaties de mogelijkheid om zich bij de Feyenoord Business Club aan te sluiten. Momenteel telt de club ruim 1000 zakelijke relaties, waarvan er rond de 700 aangesloten zijn als Business Club-lid. Deze groep aan leden is continu groeiende. Na een periode waarin het organiseren van zakelijke bijeenkomsten vanwege COVID-19 moeilijk was, is het merkbaar dat de FBC-evenementen na lang gemis weer goed worden bezocht.Het zakelijke succes van dit seizoen is ook te danken aan het functioneren van de salesafdeling. De focus werd niet alleen gelegd op bestaande relaties, maar ook op potentiële relaties. Het actief opzoeken en verdiepen in hetgeen wat hen aanspreekt en wat de club voor hen kan betekenen is één van de velen manieren waarop de salesafdeling onze relaties aan de club heeft kunnen binden.

#MakingMemories
De resultaten van afgelopen seizoen zijn een van de voornaamste redenen waarom relaties weer trots zijn om onderdeel uit te maken van de club. Dit gevoel wil Feyenoord graag behouden. Dit niet alleen middels een hopelijk succesvol seizoen, maar ook door met alle zakelijke relaties buiten het voetbal om nieuwe herinneringen te maken.

Delen

Reacties

Mss toch nog maar ff bij Pieter Zwart van Coolblue (Quote 500 miljardair) langsgaan Feyenoord, je weet maar nooit. Volgens mij heeft ie weinig met voetbal vanwege 'n hoog D66-gehalte
Nee, die wilt zich niet associëren met het verrotte randje.
Uitstekend gedaan. Goed om de club verder gezond te krijgen.
Deze zakenlieden kunnen financieel toch tijdelijk een handje toesteken zodat Feyenoord kan kopen wie ze op het oog hebben.
Zonde dat je als club uit je jasje groeit en voorlopig geen nieuwe jas kan kopen. Dat nieuwe stadion had er al lang moeten staan en dan hadden we die nieuwe toppers al lang binnen gehad.
Niet overdrijven hè. Eerste keer sinds het kampioenschap dat het uitverkoopt. Laten we dat een paar jaar op rij doen, dan kunnen we eens over extra capaciteit gaan zeuren. Hebben we kennelijk al 5 jaar niet nodig gehad.
Precies. En je kan wel makkelijk roepen dat Feyenoord allang een nieuw stadion had moeten hebben. Hoe kan je van Feyenoord verwachten dat ze een nieuw stadion bouwen als ze hun beoogte verstrerkingen niet eens kunnen betalen. Ze hebben simpel weg geen geld voor een nieuw stadion. Als jij geen goed salaris hebt kan je ook geen huis kopen. Dan ga je ook huren. Als ze nu een nieuw stadion gaan bouwen houd Feyenoord zelf niks over voor spelers. Alles ben je dan kwijt aan dure leningen en je spekt dan alleen de kas van grote bouwbedrijven. Feyenoord zou sirieus moeten overwegen om de kuip te renoveren. Daar hebben ze wel wat aan.
Als je het veld verdiept met drie meter en dan de eerste ring naar beneden trekt ipv die gekke tribunes van w x y z,dan kan je 7000 man meer kwijt en je kan boven de eerste ring meer units bouwen, dan kan je zeker 10 jr voorruit ,het achterstallig onderhoud doen en je kan meer geld genereren en betere spelers kopen,dit kan Feyenoord doen voor 50 a 60 miljoen euro
@Dani, dat is allang onderzocht en was niet toereikend. Alles wat jij kan verzinnen op je servetje is al onderzocht.
Hetgene wat moeilijk wordt uitverkocht zijn de vakken VV en KK, komt door de belabberde faciliteiten en connecties naar het maasgebouw. Betaal je 7-10k voor een stoel, moet je iedere wedstrijd door het paupervolk lopen om bij het maasgebouw te komen. Dit verbeteren kost meer dan dat het oplevert in de juiste termijn. Wat de CCO ook zei, men moet naar een nieuw stadion.
Dit brengt meer geld op misschien dan maar tenkoste van de losse kaart verkoop.Dus minder gewone mensen erin en dan zakelijke stoeltje verdubbelen.
Je zit aan de Max in dit stadion. Ik hou ook van de Kuip maar we hebben de slag gemist.
Gevolg van luchtfietserij. Had men in het begin realistisch en transparant geweest dan was het draagvlak veel groter geweest en had men kunnen bouwen voordat alles veel te duur werd. Ik heb daar altijd neutraal in gestaan; Doen wat het beste is voor Feyenoord. Ongeacht of dat verbouw of nieuwbouw is. Maar dat betekent dus ook waken voor megalomane plannen die later als een molensteen om je nek hangen. Goed dat DTK daar niet in is meegegaan.
Die heeft dat inderdaad goed gedaan. Hij kon geen kant meer op. Veel te lang gewacht. Van mij had men de Kuip ook mogen verbouwen overigens.
Ik ben het voor een groot deel met je eens maar tegelijkertijd vermoed ik dat er een flink, invloedrijk gedeelte van de supporters is dat zich ten alle tijde tegen elk nieuwbouwplan zou hebben verzet. Ongeacht de omstandigheden.
Heeft niets met draagvlak te maken, de inflatie op bouwmaterialen is de doodslag voor het nieuwe stadion geweest. Ik ben het absoluut met je eens dat de club ernstig tekort geschoten is in de communicatie naar de achterban, maar als de bouwprijzen niet zo extreem de pan uit gerezen waren was dat nieuwe stadion er gewoon gekomen, draagvlak of niet.
Ik ben wel benieuwd wat er over een jaar of vijf gaat gebeuren als de bouwprijzen (hopelijk) wat genormaliseerd zijn. Of Feyenoord City weer opgepakt wordt of dat er een nieuw plan in ontwikkeling gaat. Een goede renovatie of nieuwbouw rond dezelfde grasmat zou natuurlijk altijd de voorkeur hebben (nadruk op "goede", dus niet RDK/DMK), maar gaat niet betaalbaarder of realistischer worden dan nieuwbouw.
Als je geld wilt verdienen moet je beleid voeren. Toptalenten opleiden, top talenten ontdekken en op het juiste moment verkopen. Wat je uit je stadion haalt moet je als bonus zien.
Grover, je hjebt helemaal gelijk. Maar het gaat goedkomen. RvS is de belangrijkste horde, als het bestemmingsplan wordt goedgekeurd verlies je als Feyenoord gelukkig de mogelijkheid om groot te renoveren. Dan verstompen de criminele invloeden op het bestuur. En ook de BVO wilt natuurlijk een nieuw stadion.
Als het een minder ambitieus plan was dan had men daar weer over gezeurd.
Om uiteindelijk bij 2 misschien 3 wedstrijden te komen, maar enfin. Geld is geld.
Mooi man. Nu nog (deels) successupporters, maar met een fatsoenlijk elftal straks structureel die hard Feyenoorders!
Als je niet kwam toen Nico Jansen in de spits stond (wat een butelftal was dat) dan hoef je nooit meer.....
Wel een andere Nico J. meegemaakt. Wisselend succes.
Prima nieuws, van dat geld Gnonto halen