Zerrouki Algerije Proshots

Proshots

Nieuws

Zerrouki en Algerije onderuit tegen Guinee

Ference

Ramiz Zerrouki heeft met zijn Algerij de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Guinee verloren. In Baraki gingen Zerrouki en co. met 1-2 onderuit.

Zerrouki begon in de basis en speelde 84 minuten voor Algerije vandaag, voordat hij werd gewisseld voor Bakrar. Dit deed hij, in tegenstelling tot zijn laatste basisplaats, vanaf het middenveld. Eind november begon Zerrouki namelijk nog centraal achterin. 

Met de Feyenoorder op het middenveld ging Algerije dus met 1-2 onderuit tegen Guinee. Algerije blijft hierdoor steken op zes punten uit drie gespeelde wedstrijden.

Algerije 1 - 2 Guinee:

50' 0-1 Sylla

52' 1-1 Benrahma

63' 1-2 Camara

Delen

Reacties

@Bombarda Ik las hier wel eens een artikel met aanbevelingen aqua spelers voor op de winger plek. Nu heeft Club Brugge een bod gedaan op Viktor Djukanovic, heeft Feyenoord ook interesse in hem want hij namelijk best wel een leuke talentvolle speler.
Is een linksbuiten, die positie is geen prioriteit, daar zijn we al heel dik bezet. Prio ligt op rechtsbuiten want daar verlies je twee spelers.
Na ja 1 is zat hadj moussa al en aan walemark heb je niks. Alleen een topvervanger voor minteh asjeblieft
Ik hoop zo graag op matej jurasek of die haalbaar is geen idee
@Bombarda
Klopt ja inderdaad even vergeten, maar je hebt gewoon nog inderdaad 1 top versterking nodig, zelf denk ik dat Bryan Gil in de Eredivisie echt zou ballen, maar denk dat die gewoon teveel gaat kosten voor wat hij waard gaat zijn. Walemark gegokt en verloren, hopelijk houd je er iets aan over.
Ik denk kleine vergoeding zeker voor Walemark.
Bryan gil interessante speler voor de eredivisie maar wat voor salaris en transfersom hij bezit is er denk ik wel een mogelijkheid om een net zo topspeler te vinden voor een iets lagere prijsklasse
Gok ik ook, maar mocht Gil haalbaar zijn voor een aannemelijk bedrag en de speler wil zelf ook vind ik dat zeker de gewenste versterking voor de vleugel.
Op zich valt de transfersom nog mee, Tottenham wil ongeveer 7,5 miljoen in euro voor hem. Hij heeft echter zelf aangegeven dat hij terug naar Spanje wil.
Nou kan dat ook zo weer veranderen bij een voetballer. Dat Tottenham hem wil verkopen is wel duidelijk.
Dario Osorio van Midtjylland lijkt mij voor komende zomer de perfecte optie. Hoop dat feyenoord voor hem gaat en dat hij haalbaar is.
@Bombarda Hadj Moussa niet bij de selectie, bekende reden voor?
Waarschijnlijk niet het vereiste niveau, een aanvaller die vanaf zijn zestiende (op een seizoen na) 1 goal per seizoen aflevert en soms 1 assist per seizoen is geen speler die op welk vlak ook het ve schil maakt. Hij schijnt wel een geweldige faketrap te hebben, wat absoluut nooit rendement heeft opgeleverd.
Hij is gewoon geselecteerd voor het Algerijnse elftal, hij zat alleen niet bij de wedstrijd selectie. Daarnaast heeft die jongen zich goed laten zien afgelopen half jaar, want hij heeft niet voor niet een mooie transfer afgerond naar onze club.