yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki over transfer naar Feyenoord: "Ik ben blij en trots dat er duidelijkheid is"

Van de redactie

Ramiz Zerrouki gaat binnenkort zijn contract ondertekenen in Rotterdam-Zuid. De middenvelder komt over van FC Twente. Na het gewonnen duel van de Tukkers tegen FC Emmen gaf de Algerijns international tegenover ESPN aan trots te zijn met de overstap naar Feyenoord.

"Ik ben blij en trots. Iedereen weet dat het een lange tijd heeft geduurd. Ik ben nu vooral blij dat het afgelopen is en dat er duidelijkheid is voor iedereen. Ik denk dat iedereen zo tevreden is en dat is alleen maar mooi", begint Zerrouki. Na meerdere pogingen is FC Twente dan eindelijk overstag gegaan. "Ik denk dat iedereen wel wist dat ik hier graag heen wou. Je bent altijd wel bang dat het mis gaat, maar dat kunnen we nu afsluiten. Ik ben blij dat het rond is."

"De meeste hadden het niet verwacht dat het nu al rond zou zijn. Het was gelukkig ook niet uitgelekt, dus we hebben er niet veel last van gehad. Eind van de week werd het duidelijk", aldus de 24-jarige middenvelder.

Slot heeft vertrouwen in zijn nieuwe middenvelder, al is het nog afwachten of hij ook komend seizoen nog de trainer van Feyenoord is. "Als iemand vertrouwen in je uitspreekt, is dat alleen maar mooi. Ik kijk er naar uit om het nieuwe seizoen daar te beginnen en om met iedereen te werken. Ik hoop ook dat Slot blijft natuurlijk, maar we gaan zien hoe dat gaat lopen."

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties