zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki teleurgesteld in afketsen transfer

Ference

De transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord is definitief afgeketst. Dat de middenvelder hier van baalde, stak hij niet onder stoelen of banken. Na afloop ging ESPN in op het afketsen van de transfer.

Op de vraag of Zerrouki 100% met zijn hoofd bij de wedstrijd was, reageerde de middenvelder gevat met een lach en blikte hij terug op de wedstrijd. ESPN stipte vervolgens aan dat de transfermarkt theoretisch gezien nog een half uur open was. “Nee, dat is afgelopen daarmee” antwoordde Zerrouki. Vervolgens werd gevraagd of de middenvelder heeft geworsteld met het mislopen van de transfer: “Veel, omdat het toch wel op dat moment het belangrijkste is wat er speelt rond mij. Ja, dan gaat het niet door, dat is een teleurstelling op dat moment.” De Algerijn vervolgt met: “FC Twente heeft een bepaald standpunt ingenomen en dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd.

Op de vraag hoe groot de teleurstelling was: "Natuurlijk is het een teleurstelling. Ik denk dat ik als speler toe ben aan een nieuwe stap waarbij Feyenoord Europees voetbal speelt wat heel belangrijk kan zijn in mijn ontwikkeling om verder te groeien als speler. Dat spelen we hier bij FC Twente niet dus dan is dat een teleurstelling. De knop gaat nu om, ik speel bij een fantastische club."

Op de vraag of hij het de club (FC Twente) kwalijk neemt, antwoordt hij: "Het is hun goed recht, ik heb een contract en ze kunnen vragen wat ze willen. Er was ook een optie geweest dat ze met mij mee zouden denken. Dat hebben ze niet gedaan, maar ook dat is hun goed recht. Ik ben teleurgesteld, maar ik ben nog steeds voetballer wat ik vanaf kleins af aan wou. Er speelt nu niks meer omtrent mij en ga ik nu opnieuw toewerken naar om weer een nieuwe stap te maken uiteindelijk. Dat is mijn doelstelling voor nu. We gaan wel zien waar het schip gaat stranden. Er zit niks anders op."

Delen

Reacties

Vind wel dat feyenoord fans op social media zich in deze kwestie niet van hun beste kant hebben laten zien. Veel emotie over Streuer en die idiote achterban van dat provincieclubje geprojecteerd op een jongen die gewoon graag voor Feyenoord wil voetballen.

Zerrouki weet dondersgoed wat voor speler hij is. VInd wat Feyenoord bood realistisch. Heeft keihard in interviews gezegd wat geen Twentenaar wil horen: Feyenoord is een veel grotere club. Wat wil je nog meer?

Het is Twente die doet alsof dit een wereld talent van 10+ miljoen is. Dat moet je die gozer niet aanrekenen. Die dacht bij een club te voetballen met enige realiteitszin en moet nu de rest van zn carriere dealen met de gevolgen van de psychose van zn club.

Zerrouki is een goede voetballer wiens kwaliteiten versplild zijn aan de middelmatige Ron Jans. In de handen van Slot had ie echt wel had kunnen renderen.
Zerrouki is een talentvolle speler. Welbespraakt en realistische jongen. Echter bij lange na geen 8/9 miljoen waard. Maximaal 5/6. Jammer dat Twente zich zo op heeft gesteld zowel voor hem als Feyenoord.
Die krijg je wss in de winter voor 5 miljoen wel mee. Twente heeft geen geld en ze zullen wel moeten. Geen Europees dus...
Hij kan beter bij zijn plafond blijven en dat is Twente. 5 miljoen is al te veel voor een speler wat niet meer dan een breedteversterking zou zijn
Ik ben er blij nee, was wss miskoop geworden
Zerrouki teleurgesteld in afketsen nou ik niet moet ik eerlijk zeggen
Droevige club dat Twente, laat dit een slechte benchmark zijn voor spelers die daar naartoe willen of gewild zijn daar.