Primeur Bevestigd
yv2022727yv2022727a1a02234

Transfers

Zwolle ziet trainer vertrekken; Hartjes praat met Excelsior

FeyenoordTM

Feyenoord en PEC Zwolle bereikten afgelopen week een overeenstemming over de verhuur van Lennard Hartjes, maar de Zwollenaren zagen dinsdagochtend hoofdtrainer Dick Schreuder vertrekken. Een flinke kink in de kabel voor de deal tussen de Eredivisieclubs; ondertussen ruikt een andere club uit de Eredivisie bloed.

Lennard Hartjes kijkt ondertussen rustig verder en voerde reeds een eerste gepsrek met Niels van Duinen, de technisch directeur van stadsgenoot Excelsior. De Kralingers zijn op jacht en willen de deal voor de neus van promovendus PEC Zwolle wegkapen.

Door de bewegingen op de markt is het vooralsnog onduidelijk voor welke club Hartjes komend seizoen uitkomt. De middenvelder uit de eigen jeugd van Feyenoord lijkt rond de eerste training van de club knopen door te hakken. Zwolle blijft op het vinkentouw voor zijn handtekening, maar Excelsior leidt op dit moment de race. Het plan van de trainer van de club die hem wil hebben zal doorslaggevend zijn.

Zoals eerder aangegeven bestaat de kans nog altijd dat Hartjes zich aankomende week 'gewoon' bij Feyenoord gaat melden voor de eerste (test)trainingen. De ploeg van hoofdtrainer Arne Slot komt op dinsdag 4 juli weer bijeen. Het is afwachten of er een akkoord komt tussen Excelsior en Feyenoord over een verhuurperiode zonder een koopopte.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Snap hem heel goed. Trainer die op de dag van de eerste training vertrekt en nog onduidelijk is wie er hoofdtrainer gaat worden. Het is momenteel ook onrustig bij PEC. Eieren voor je geld kiezen en lekker voor Excelsior gaan spelen
Naja wel logisch ergens. Pec speelt leuk voetbal op dit moment en de trainer had ‘goede plannen’ met hem, dus dan is het redelijk normaal dat je dan verderkijkt, als de trainer daar opstapt.
wanneer gaan wij danilo nou eens verkopen????
Wanneer er een goed bod komt.
Moet er ook een club komen en moet hij ook zelf willen. Je weet toch dat er 3 partijen akkoord moeten gaan met een transfer?
Ja dat snap ik ,maar ben helemaal klaar met hem! Desnoods doen we een van Geeltje en laten we hem gratis uit de deur gaan voor de bewezen diensten !
Wat heeft ie misdaan dan? Zo erg is ie toch ook weer niet?
Danilo goed voor 12 goals dit seizoen.. waar heb je het over?🤣
Rangers had hem op een lijstje staan, maar die hengelen waarschijnlijk een ander binnen. Ik ben ook niet zo'n fan van Danilo maar als je 40-50 procent van het binnenkomende geld kunt herinvesteren haal je ook niet zomaar een betere terug. Ik zou wel een voorstander van huur met optie tot koop van Boadu zijn, maar volgens FTM is dat geen realistisch scenario. Wat mij betreft zouden Danilo, Bozenik, Walemark, Dilrosun en Pedersen samen wel voor pakweg 30 miljoen mogen worden verkocht. Als je daar Brenet (1 miljoen) voor terughaalt en Slot zijn charmes toch inzet om Boadu te huren (met optie koop) heb je nog een mooi bedrag over voor een echt goede rechtsbuiten. Maar goed, dat zijn leuke dagdromen.
Haha..daar zat ik dan goed naast. Ik las gisteren op een andere site dat Rangers al zo'n beetje rond was met een andere spits. Blijft staan dat Feyenoord maar een gedeelte van de inkomsten kan herinvesteren. Dus wat dat betreft zou het niet zo slecht zijn als Feyenoord nog een paar bankzitters weet te verkopen of dat Slot toch Boadu weet te bepraten om door Feyenoord te worden gehuurd met optie tot koop
Ik hoop het met je mee maar dit opgetelde bedrag schat je echt veel te optimistisch in vrees ik, ik zou wat miljoenen eraf halen. Overigens ben ik benieuwd waar je dat concrete percentage vandaan haalt. Dat was in het verleden zo, maar inmiddels lijkt het me waarschijnlijk dat het hoger zal zijn na het vertrek van Kökcü en de binnenkomende CL miljoenen. De puinzooi van de jaren na het vorige kampioenschap is inmiddels wel grotendeels opgeruimd en Arne Slot zal ook wel de nodige garanties hebben verkregen bij het bijtekenen. Alleen de vrienden uitkopen en het stadion in bezit krijgen zal flink wat kosten, maar dat doen ze niet in één keer verwacht ik.
Ik baseer dat meer op wat ze vorig jaar hebben binnengekregen en uitgegeven, op de uitspraken van Slot dat Feyenoord nog steeds lang niet alles kan herinvesteren door het gebrek aan inkomsten in de pre-Slot jaren, op dat zelfs Ajax vorig jaar niet meer dan de helft van het binnenkomende geld heeft geïnvesteerd en op dat FTM schreef dat ik er niet ver naast zat toen ik vroeg of Feyenoord rond de 20 miljoen nog kon besteden.
Nou ik hoop dat je blij bent met de nieuwe topic hahaha. toeval bestaat niet.
Klaar mee? Deze jongen heeft gewoon 14 goals alsnog gemaakt voor ons. Hoe kan je klaar zijn met hem? Ff serieus man
Echt jammer dat deze trainer niet te bewonderen is in de eredivisie volgend jaar.
Snap Hartjes wel. Lekker in Rotterdam blijven, nu PEC zo leegloopt
Of hij blijft en word basisspeler/opvolger van kokcu.
Het kan raar lopen in de voetballerij.
Lennard Hartjes zal nooit basisspeler worden in Feyenoord 1.
Dat is de reden waarom je nooit je selectie of opstelling volledig klaar moet hebben op de eerste training. Spelers kunnen je opeens verassen zoals Hartman bijvoorbeeld. Dan moet je ze ook de ruimte geven als dat kan. Je kan later in de voorbereiding altijd nog de markt op.