1908-Rotterdam

64

Laatste reacties

Hij heeft zeker prijzen gewonnen, maar Slot heeft met zijn speelstijl er voor gezorgd dat er meer kapitaal op het veld kwam te staan en dan ook nog eens prijzen gepakt. De strategie van Feyenoord moet zijn om zo te blijven spelen, zodat er altijd geld in het laatje blijft om mee te blijven doen om de prijzen.
Ik ken hem niet goed genoeg, maar als deze jongen de juiste instelling heeft en bereid is om te spelen zoals Feyenoord het voor ogen heeft, dan lijkt het me dat Slot hem zeker een kans zou geven. Ik krijg nu het idee dat Te Kloese hem nog probeert te strikken om er in de toekomst nog wat aan te verdienen, maar dat hij niet als toekomstig basisspeler wordt gezien.
Als ze de terugkoopoptie van 3 miljoen pond laten vallen, is het best interessant. Dat ze in de toekomst dan nog 35% kunnen vangen is prima. Ik zie een keeper niet als een speler waar je op moet verdienen, maar liever als een vaste waarde voor een lange periode.
Prima analyse, kan me er wel in vinden
Echte makelaar, verkopen alleen maar onzin
Stewardessen zijn van alle markten thuis tegenwoordig
Volgens mij bedoelde Rutger altijd dat de interesse in Stojković los stond van Ivanušec, dus dat Feyenoord beide spelers wilden halen. Dat Zagreb zo heeft gereageerd, is een ander verhaal. Ik ben sowieso blij met al het nieuws wat hier langskomt.
Ueda scoorde als spits in de basis 22 goals, maar zal het nu als reserve-spits of op een andere positie moeten laten zien, dus de vergelijking gaat een beetje krom hier
Ik denk dat psv meer punten gaat pakken in de Europaleague, dus ik weet niet of het gunstiger voor Nederland is.
mooi nieuws, nu kunnen Slot en zijn mannen eindelijk gaan bouwen aan het elftal
Leuk filmpje, maar ik zie alleen maar intikkers die mijn oma nog zou maken
Als hij bij AEK zou spelen, dan wel ja
Mooi verhaal weer, ik had inderdaad hetzelfde gevoel in 26e minuut. Ik dacht serieus dat we al in de 43e minuut zaten.
Prima analyse en ook een leuk stukje voor alle Idrissi-haters: "Ivanusec heeft in zijn hele carrière een gemiddelde van 0.35 goals/assists per wedstrijd. Bij Idrissi staat dat op 0.56, dat is echt heel hoog. Idrissi heeft ook in betere competities gespeeld. Op papier levert Feyenoord dus in. De Kroatische competitie is gewoon een stuk minder dan de competities waar Idrissi al gespeeld heeft."
Wow JJ10, je hebt toch mooi 5 reacties gekregen op je vraag, met mij erbij 6 :-)
Volgens mij was het transferbudget 23 miljoen en kan je daar alle verkopen bij optellen die na de verkoop van Kokcu gedaan zijn.
Die eerste landstitel heeft hij meer vanaf de zijkant meegemaakt. Goed dat deze jongen behouden blijft voor de club
Die eerste deed me denken aan de doelpunten die Kokcu vaak maakte, niet hard maar wel geplaatst.
Ik ben geen fan van Van Hooijdonk, maar als stormram voor de laatste 20 minuten lijkt me dat een betere keuze dan Boadu
Welkom bij de mooiste club !
Welkom bij de mooiste club !
De zeikerds zijn ook weer terug, in de persoon van Kritisch
We gaan sowieso geen rol van betekenis spelen in de CL, en dat maakt ook niet uit. Zorgen dat we bij de eerste twee in de competitie eindigen en dan weer CL spelen met meer ervaring en meer geld. Het wordt een lang proces maar we maken stappen in de goede richting