BartWillem

65

Laatste reacties

Hadden jullie liever Hercules geloot?
Bij Lazio waren er natuurlijk nog behoorlijk wat kaarten die zaterdag ervoor beschikbaar (vanwege geen uitvak) maar nu toch niet zou je zeggen?
Was gisteren in de kuip en dat eerste schot in 1e minuut vaan Timber is door de keeper aangetipt en daardoor tegen de paal Zag ik pas in herhaling Dus eigenlijk 2 schoten tussen de palen en 1 op de lat van inderdaad goed spelende Timberman
Leuke naam :)
Vraag me ook wel eens af over andere ex AZ en collega Stengs speler Myron Boadu Zou die bij Feyenoord ook niet (beter) kunnen renderen??? Zijn marktwaarde staat op 7 miljoen (volgens Transfermarkt)
Over het algemeen heb je meer of eerder last van een jetlag als je van west naar oost vliegt (Giminez) omdat je dan tijd verliest en je lichaam daarom minder tijd heeft om te herstellen
Je bedoelt de gelekte geheime oefenpot?
Ja, gisteren zei de ESPN commentator bij Ajax-AZ dat Ajax nog steeds hofleverancier was met 3 spelers, nou Feyenoord had er al 3 en nu dus 4 :)
Peter Houtman en Ove Kindvall beiden 30 in 1 seizoen
Geen Giminessen op het geld morgen
precies ik zei dat tegelijk met jou
je hoort hier en daar kritiek op Minteh dat die nog te wild is maar hoe rustig hij zijn eerste 2 goals binnenspeelt is gewoon pure klasse, wordt alleen maar beter!
Ahum, appeltje eitje woensdag.
Een Ajaxied is blijkbaar ingelogd en heeft een 9 gegeven want Santi staat nu op 9.9
haha iemand heeft minder dan een 10 gegeven bij Santi echt he
...voordat ze dan weer terug op de rails zijn is het wel april :) Denk dat een Pep Gardiola er wel wat van kan maken, maar zelfs die had ook wel een paar jaar nodig.
Ja vond ik ook en onze Ali speelde naar verkeerde kleur bij een van zijn eerste passes dat is nu best vaak gebeurd bij een invalbeurt, maar toch vind ik het een held met een aantal hele mooie goals vorig seizoen (vooral in de EL in het begin en tegen PSV thuis)
Alleen al de gedachte dat de F-side straks de boel wederom verziekt is allemaal in het nadeel van Feyenoord dat naast nog het voor niks in de bus zitten en de behoorlijke verstoring van het geplande training schema van Feyenoord. ik schat de kans dat de wedstrijd straks niet verder gespeeld word in op 90%.
Ja Timber speelde goed en met veel (meer) vertrouwen, En Gimi laat gisteren zien wie op dit moment de meest effciente en meeste dodelijke spits is van de eredivisie echt genoten van hem. Op Twitter schreef iemand door Gimi twijfel ik nu een beetje over mijn geaardheid, hahahaha En dan nog geweldige assist geven ipv van zelf voor de hatrick te gaan, respect! Had niet verwacht dat die de tegenstander zo ging uitdagen (dat hoeft niet per se van mij maar nu pakte dat wel lekker uit, wel een prent gepakt, ...
Dan zeg ik nu, we gaan voor plek 2 ! Of is dat naief?
Jazeker heb het niet zo op die Griezelman, ms wel een van de meest effectieve spitsen (zie Frankrijk - Nederland afgelopen maart 4-0 met belangrijke rol van hem) Dat wordt pas echt focussen voor Feyenoord, straks bij atletico uit....
afgelopen zaterdag speelde het hele team goed, gisteren maakte het hele team wel fouten (voornamelijk 1e helft) conclusie speel goed als een team :) a.s. zondag Ali voor Luka???
Wat mij betreft pakt Slot voor de wedstrijd een keer de microfoon en zegt die dat nog een keer tuurlijk is vuurwerk betoverend mooi om te zien maar als er dan (los van de boetes) lege vakken komen wie heeft daar wat aan? diegenen die het vuurwerk afsteken (blijven) vinden dat het moet kunnen en denken niet na over de consequentie(s).