Bratko

100

Laatste reacties

2 jaar ook echt, wat lekker zeg!
Dat zeg ik niet. We mogen ons extreem gelukkig prijzen met hoe Arne ons gereanimeerd heeft. Alleen is het afgelopen 3 jaar wel een structureel iets dat de buitenspelers minder renderen dan de rest van het elftal. Dat is gewoon een feit. En dat heeft naar alle waarschijnlijkheid met de tactiek van Slot te maken.
Misschien is de speelstijl van Slot bepalend voor het rendement van de buitenspelers. Dat ze te veel arbeid moeten leveren om vervolgens nog die explosieve 1 op 1 actie te maken. Afgelopen 3 jaar hebben we buiten Sinisterra om niet een buitenspeler gehad die constant kon leveren. Afgelopen weken stond Santi ook flink op een eiland voorin door een gebrek van aansluiting van deze buitenspelers. Slot moet ook hand in eigen boezem steken hier.
Vond hem inderdaad erg bedrijvig in het terug verdedigen. Echter was hij vervolgens wederom extreem slordig met zijn aannames en inspeelpasses, erg veel balverlies.
Dit team speelt zoveel beter dan U21. Veel energieker en veel vlotter lopende combinaties. v Persie weet dit goed over te brengen!
Gast lekker boeiend, de vernedering is nu net zo groot. Na al die heisa zoals dreigen met rechtzaken zo bizar zwak voor de dag komen is echt lachwekkend. We walsen gewoon door!
Zo lekker dit. Compleet afstraffen.
Het is toch allemaal te bizar voor woorden? We staan na 40 minuten 0-3 voor in die betonbak, wat bizarre euforie met zich mee moet brengen. Ik voel me nu eigenlijk alleen maar benadeeld nu onze overwinning zo van ons is afgepakt. En als kers op de taart krijgen de neusjes een zeer gunstig voorstel (lees: paar daagjes rust en tactisch heropbouwen) en dreigen ze in hoger beroep te gaan omdat ze een kansje ruiken het nog een maand uit te stellen in de hoop dat ze het wat beter op de rit hebben. Het zou prac...
Rondo (Ziggo) vanavond met Dennis Te Kloese! Laat NL horen wat we allemaal denken Dennis.
De KNVB gaat Feyenoord nooit hun zin geven. Ze gaan 100% zeker voor stellen het restant uit te spelen laat oktober / begin november, wat te triest voor woorden is. Dat Feyenoord hier zelf weer moeite in moest steken is echt te belachelijk voor woorden, aangezien WIJ onregelementair bestolen zijn van een prachtige uitoverwinning door een stelletje laftakken.
Dat zou ook een vorm van vervalsing zijn toch? Dus als jij niet meer goals om je oren wilt krjigen pleur je maar iets op het veld en is het klaar? Score verdubbelen en we praten nergens over.
Ik vind Wellenreuther aan de bal zo veel rustiger en voetballend sterker dan Bijlow. Bijlow is een topper, maar ik vind het toch jammer als Wellenreuther gelijk moet gaan banken als Bijlow weer fit is.
Henk heeft niet zo veel verstand van voetbal.
Dit is toch weer te bizar voor woorden. Ueda is letterlijk mede nu al gehaald om de eerste twee CL wedstrijden als volwaardige basis spits te fungeren. Nu mist hij juist die wedstrijden door een f*cking vriendschappelijke interland?
Het is letterlijk op die manier gecommuniceerd op Feyenoord.nl....
Dat zou echt geweldig zijn. Denk dat er dan wel een contract met een clausule op tafel komt. Als dat een vergelijkbaar bedrag wat ze nu voor hem in gedachten hadden, is dat natuurlijk helemaal prima.
Dat betekent dat je ze gewoon te hoog hebt ingeschat. Vooral Dilrosun. Die blijft met zijn hoge salaris lekker zitten natuurlijk.
Diallo. Wegens huidige blessure en overtal aan rechtsbuitens heeft Fey er voor gekozen hier niet op door te pakken.
Keurige reactie, kan niet anders zeggen.
Echt zware onzin. Het is een spelvertrager, maakt onlogische keuzes aan de bal en schakelt veel te traag om. Hij blijft zijn kansen krijgen, maar heeft ze nog geen enkele keer met beiden handen aangegrepen.
Ze ontvangen rond de 100m voor Kane en betalen 50m voor vd Ven Dan hoeven ze echt niet voor onder de 65m bij ons aan te kloppen.
Nieuwkoop, oke. Maar dan word ik echt gek. Ontsla dan heel de scouting en gebruik dat geld om te investeren in NL spelers die nog niet afgeserveerd zijn.
Voetballend ga je zo veel meer hebben aan Nieuwkoop dan aan Pedersen. Ja, je creeert er geen waarde mee. Maar voor dit lage bedrag kan je hem er prima bij hebben. Misschien betekent dit dat Geertruida toch niet weg gaat? En hij als cv toch blijft? Hij traint namelijk ook nog steeds mee.