Daveyjones

200

Laatste reacties

Als er 1 ding is waar wellenreuther beter in moet worden is het voetballen.. daar is Bijlow echt wel een paar klassen beter in.
Die was echt niet normaal goed
Ik denk dat je echt heel blij moet zijn dat we zonder blessures naar de bekerfinale gaan. Wat een zieke schop ploeg is dat Sittard hee de tandjes , en dan niet te spreken over Nijhuis blind paard..
David hancko moet echt wel een mega record bedrag opleveren wat een speler
Wat is wellereuter vandaag slecht zeg met zijn mee voetballen poeh..
Volledig met je eens bijzondere gozer echt waar..
Ik stel voor dat beardguy trainer word van Feyenoord volgend jaar deze kerel heeft het meeste verstand van voetbal😂
Tegen wie heb je het ?
Balgehakt ben jij zeg. Toen ik hem zag spelen bij Vitesse was ik al gecharmeerd van hem. We hebben geen echte buitenspelers die de actie opzoeken ja een minteh die gehuurd is , maar neem die nou als voorbeeld , pas 2 jaar prof en heeft constant dreiging. Mats wieffer was ook cheap Beelen ook? Wat is er mis met zulke jongens dan ? Je moet gewoon talent kunnen zien , jij hebt liever een 30 jarige met een salaris van 3-4 miljoen bruto ?
Ik ben wel fan van deze speler ! Met goede spelers om hem heen zal die nog veel beter worden. Dodelijk in de 1 op 1 en veel creativiteit ik zie deze jonge wel een topper worden.
Ik heb echt het idee dat die higler altijd tegen Feyenoord fluit. Goal onterecht afgekeurd ook naar mijn idee , is gewoon een nieuwe situatie.
Wat is dit verschrikkelijk slecht zeg niet normaal 😂. Wieffer speelt denk ik zijn slechtste wedstrijd die lopez hou alsjeblieft op wat een drama voetballer is dat zeg eerste 10 minuten 5 ballen ingeleverd .. Stengs mag van mij ook voorlopig banken totaal geen ruggengraat die gozer , loopt erbij alsof die 10kg extra moet sjouwen.
Wat ben jij een stumpert zeg bah bah
Beelen erg goed , en Timon wat een keeper zeg.. Minteh zou ik er wel uit halen en Ueda het liefst ook.
Ik ben er gewoon elke wedstrijd balgehakt , het is toch een feit dat we op dit moment versterking nodig hebben op de flanken ? Of mag je tegenwoordig niet meer kritisch zijn. Op het middenveld en achterin staat het allemaal prima naar mijn idee , alhoewel vond ik ook dat ze ten koste van allles Szymanski moesten aan trekken. Maar dilrosun was je best3 en meest gevaarlijke buitenspeler op het moment ? En wat haal je er voor terug dan ? Niks.
Haha feyenoord toch wel echt triest geval hoor op dit moment. Eigenlijk versterken de concurrenten zich behoorlijk , verkopen wij op dit moment ons best draaiende buitenspeler? En versterken we ons eigenlijk helemaal niet gewoon. Word wederom genieten geblazen met bart Nieuwkoop op rechts buiten , Thomas van de belt op 10 , en Paixao die soms een leuke opleving heeft maar daar houd het al gauw bij op.. Geef dan de jeugd de kans en zeg Sauer erin daar heb ik wel vertrouwen in.
slot mag dit zichzelf wel aanrekenen wat een kansloze wissels zeg..
Goed signaal ook van slot naar de supporters , dit is gewoon een wedstrijd waar miljoenen mee gepakt word. Haal je uitgerekend de twee best spelende spelers eruit timber en stengs voor van de belt en wieffer op 10🤣🤣🤣🤣
Geertruida speelt echt de laatste wedstrijden zo ongelofelijk slecht .. niet normaal
Stengs speelt een prima pot. Je mist echt een aanspeelpunt voorin. Voor de rest Celtic gewoon een pittig ploegje blijkt , lijkt wel alsof ze zenuwachtig zijn.
Dit is een geintje mag ik hopen ? Buiten stengs timber en wieffer hele goede pot. Ik mis bij stengs een beetje pit , ik denk dat je hem nog beter op rechtsbuiten kunt zetten deze pot
Prima loting !
Ja vooral ayase , goede loop acties ook
Timber uitstekende pot gespeeld , won veel Duels ook. Hadden ook 10-11 goals kunnen maken