Edwoord

Edwoord

19

Laatste reacties

Marianne van Leeuwen (KNVB), Jan de Jong (Eredivisie CV) en Marc Boele (Coöperatie Eerste Divisie) hadden gister al meteen de koppen bij elkaar moeten steken. Dan was ook vandaag als datum voor uitspelen nog een optie. Maar blijkbaar is het niet belangrijk genoeg. Het gaat ten slotte maar over competitievervalsing...
Los van dat: Feyenoord heeft ook al aangegeven gister 'gewoon' de wedstrijd uit te willen spelen. Daar werkte Ajax niet aan mee. Feyenoord hoeft dan ook niet mee te werken als het voor ons ongunstig is. Dat is deze situatie namelijk sowieso al.
Veel te zware straf. Belachelijk. En dan ga ik er van uit dat de KNVB dit ook nog eens niet consequent gaat doen bij vergelijkbare rode kaarten. 1 wedstrijd gespeeld, direct al weer genaaid.
Klopt. Het zit 'm mij vooral in het woord 'voorlopig'. Hoop dat ze de belangstelling voor Idrissi definitief laten varen.
Sinisterra is welkom, zeker. Maar dan verwacht ik ook dat Idrissi van de baan is, Dilrosun en Jahanbakhsh moeten vertrekken én er nog steeds een probleem op het middenveld opgelost moet worden.
Dus hij kan hier moeilijk aarden en gaat met huur terug naar Argentinië. Hoe helpt hem dat hier beter aarden? Voor mij is hij een geval gewogen en te licht bevonden.