ElijahFR12

393

Laatste reacties

Gewoon een meer dan prima back up. Wel een beetje zelfde type als Minteh dus vraag me af of hij nog een jaar gehuurd gaat worden.
Zeggen dat je aan Rodriguez niks hebt gaat je veel dislikes opleveren maar je hebt wel gewoon gelijk.
Geldt dit hetzelfde voor Spertsyan?
Konstantinos Koulierakis zeg ik al weken. Groot talent van PAOK die ik wel Hancko zie opvolgen bij ons.
Antwerp en Salzburg zijn ook clubs die in dat plaatje passen.
Dit vind ik altijd zo moeilijk. Heeft Timber nou echt een transfer afgedwongen? Speelt pas één jaar in de basis bij ons nog geen debuut gemaakt bij het nationale team en heeft nog best wel wat foutjes gemaakt in de Champions League (Lazio en Madrid UIT). Vind dat we de lat wel erg laag voor ons zelf leggen als zo'n speler dus al te goed blijkt te zijn voor Feyenoord.
Neil El Aynaoui wordt ik heel erg blij van. Hou hem al een tijdje in de gaten echt een goede speler.
aanvallend prima. verdedigend super slecht. Moeten we niet aan beginne. Read de kans geven als back up volgend jaar.
Kan me nog herinneren dat hij helemaal uit zijn plaat ging na een goede tackle toen. Vol met passie die jongen en past perfect in het plaatje naar mijn mening.
@FeyenoordTM Wordt Laidouni nog gezien als optie? Volgens mij werden wij daar tijdens het WK nog lichtjes mee gelinkt echt een goede speler was dat.
Volgens mij staat hij onder contract bij Feyenoord en dan bepaalt de club wie er weg gaat. Zitten er zulke mietjes in het bestuur van Feyenoord die niet ergens een grens kunnen leggen dan? Feyenoord moet volgend jaar voor het kampioenschap spelen en dat gaat niet lukken met een geheel nieuwe selectie.
https://1908.nl/artikelen/eduard-spertsyan-aangeboden-bij-feyenoord @Feyenoord TM Is dit nog een speler die ze in de gaten houden? Gaat veel geld kosten maar als zo goed als al je sterspelers vertrekken in de zomer moet je misschien wel een paar grote namen proberen te halen.
Geloof dat ze bij Liverpool wel blij zijn met de ontwikkeling die hij nu doormaakt. Hebben daar weinig centrale verdedigers dus gaat daar volgend jaar gewoon een belangrijke rol spelen. Moeten we veel meer voor neerleggen dan we kunnen betalen vrees ik.
Zover jij kan weten geen thema of is het ontkent?
Hoe groot is Feyenoord daadwerkelijk in het buitenland. Zo'n RB Salzburg heeft geloof ik een uitstekende scouting. Is het hypothetisch mogelijk voor Feyenoord om daar iemand weg te halen of zouden die scouts op dat niveau liever daar blijven?
Het is maar wat je oud vindt je kan ook zeggen ervaren. En die kunnen we echt wel gebruiken. Het druk zetten lijkt nergens naar dit jaar. Waarom denk je dat Til zoveel speeltijd krijgt bij PSV niet omdat hij beter kan voetballen dan die andere 3 aanvallende middenvelders hoor.
Hardwerkende speler met enorm veel passie alleen heeft hij dat dan net te veel in mijn optiek. Maar dat is in principe wel een Feyenoord speler. Ook in het spel van Slot kan hij geweldig mee met het drukzetten en het zijn van een aanspeelpunt, waar Gimenez nog het nodige moeite mee heeft.
@FeyenoordTM Henry Martin of Wout Weghorst (weet dat hij hier niet heel populair is, maar wel een typische Feyenoord speler) in beeld bij eventueel vertrek van Gimenez? Beide spelers die bekend zijn binnen de staf (Te Kloese en Slot)
@FeyenoordTM Henry Martin of Wout Weghorst (weet dat hij hier niet heel populair is, maar wel een typische Feyenoord speler) in beeld bij eventueel vertrek van Gimenez? Beide spelers die bekend zijn binnen de staf (Te Kloese en Slot)
Dankjewel voor je antwoord. Het is wel echt een koopje voor 15 miljoen. Maar verwacht dat hij zelf ook wel toe is aan een stap buiten de Eredivisie.
@FeyenoordTM Pavlidis zijn vraagprijs is blijkbaar maar 15 miljoen. Zitten een beetje in hetzelfde schuitje als Feyenoord met Geertruida beide een aflopend contract. Ziet Feyenoord dat als een prijs en speler die ze graag willen binnen halen?
Ja ik had 2 zinnen in mijn hoofd die ik een beetje door elkaar haalde. Jammer dat je het niet kan aanpassen op 1908. Ik bedoelde in ieder geval te zeggen dat ik hem als spits liever niet zie komen.
is geen spits voor ons systeem. totaal niet zelfs. maar de mensen hier willen dat niet aanhoren.
Hoop niet dat het rondkomt alleen als het hij als rechtsbuiten komt.