Feyenoord2907

319

Laatste reacties

Absoluut. Je bent er op elke positie (m.u.v. de positie Orkun) op vooruit gegaan. Dan maakt het geen fluit uit of de namen kwamen uit de scouting of elders. Dat er recordaankopen op de bank belanden... ja, wat zegt dat? Dat er momenteel een big betere speler met een hogere waarde op die positie staat. Kwalitatief worden we in de breedte ook veel sterker dan de jaren daarvoor. Spelers die voor een hoge transfersom zijn gehaald en geen basis staan maken dit seizoen nog meer dan genoeg minuten. Het is ook e...
Wat maakt het dan zo slecht volgens jou?
En als Gimenez drie keer scoort in de CL dan moet hij voor minimaal 60 weg?
Scoorde in de champions league 4 keer en gaf 2 assits. En speelde een goed WK.
Alles heett een reden. Maar heb je er wellicht aan gedacht dat het een voorwaarde van Feyenoord kan zijn? Aandelen overnemen maar op de voorwaarde dat er een x-som aan kapitaal bij komt. De aandelen van de Vrienden van Feyenoord kunnen alleen door Feyenoord teruggekocht worden. Dus als hij aandelen kocht van de Vrienden van Feyenoord, zou dat zeker een eis van Feyenoord kunnen zijn.
Wanneer Feyenoord Szymanski in dezelfde constructie vastlegt is het normaal. Maar bij een uitgaande deal in dezelfde constructie is gek? Haha, supporters worden met de dag gekker.
Als hij minder dan 20 wedstrijden speelt, heeft Pedersen praktisch een seizoen op de bank gezeten.
Heeft een contract tot dec. 2025...
Is Sutalo al binnen dan? En een verdediging bestaat uit vier spelers niet één.
Gekeken naar data juist wel! Haha.
Hoezo pijnlijk. Van dit rijtje wist PSV toch ook alleen maar Lang te contracteren?
Als in ne verhaal zo lees heb jij alle wijsheid in pacht. Verwijt je men van alles wat hen niet weten. Maar in alle eerlijkheid, je vergeet nog den heleboel. Tot slot zou het fijn zijn als je gebruik maakt van leestekens.
Geertruida vertrekt denk ik nog. Timber wilt niet op RB spelen. En Kasanwirjo... mij nog niet overtuigd. De noodzaak om Pedersen te verkopen is er niet. Maar wat mee kan spelen is dat Feyenoord geld nodig heeft voor het kopen van een aanvallende middenvelder.
Klopt idd. Al hoop ik wel dat ook Kasanwirjo verkocht wordt.
Maar Pedersen is wel een hele goede back-up. Ik had eerder gegaan voor een verkoop van Kasanwirjo. Echter zien wij niet wat er allemaal achter de schermen speelt. Kunnen zoveel factoren zijn waardoor Feyenoord (en Pedersen) kiezen voor een verkoop.
Los van of de vraagprijs waar is, niet op elke speler hoeft geld te worden verdiend. Een Idrissi die drie jaar een grote sportieve waarde heeft is ook veel waard voor je club.
Ik snap niet waarom de champagne bij jou open knalt. Wie wordt dan de back-up achter Nieuwkoop? Kasanwirjo? Geertruida gaat nog vertrekken, zo niet dan speelt hij op zeker centraal achterin.
92 wedstrijden, 8 doelpunten en 11 assists. Geeft precies aan wat zijn speelstijl is en wat wij nog aan de rechterkant kunnen gebruiken.
Het is altijd zo negatief.
Nee vind hier niks opvallendste aan.
Omdat Feyenoord een goede rechtsback binnenhaalt?
'dort het leuk in Belgie'. Hoe vaak heb jij Union gekeken? Doet het niet leuk maar waanzinnig. Heeft daar een enorme sportieve groei doorgemaakt. Net zoals zijn club Union.
Wat maakt het opvallend dan? Je doet net of Feyenoord interesse heeft in centrale verdediger van 36 jaar
5 weken voorbereiding, twee-en-een-halve wedstrijd met elkaar gespeeld. Lekker met de kudde meehobbelen. Je zegt twee keer abradadabra en ze kunnen fantastisch met elkaar samenspelen en alle patronen perfect uitvoeren? Wat een onkunde.