Hargio

127

Laatste reacties

Wat een onzin, tandem met Aursnes functioneerde uitstekend, tm finale conference league aan toe. Alleen Kokcu - Timber was niet optimaal. Kokcu - Wieffer is juist wel weer complementair.
Dat is feitelijk onjuist. Er is ook een interview (en mogelijk meerdere) terug te vinden waarin hij expliciet aangeeft dat v Geel deze toezegging nooit gedaan heeft.
Haha blijf bij mn eerdere punt. Geef in m'n eerste reactie al aan dat het over de spelregel zelf gaat die als krom wordt gezien door Fraser. Toch iets met lezen..fijne dag verder.
Nogmaals, hij geeft juist aan de regel an sich krom te vinden en te zwaar. Slot was het overigens met hem eens. Dit is een veelgehoorde mening en dat dat heeft niets met een gebrek aan spelregelkennis te maken. Onthustend en tenenkrommend zijn kwalificaties die totaal niet op zijn plaats zijn in deze.
Hij kent de regel, maar vindt die dus krom en te zwaar. Een mening die je vaker hoort, mag hij vinden. Het is toch onthutsend en tenenkrommend hoe veel mensen niet begrijpelijk kunnen lezen maar wel een mening hebben.
Slot: Ik heb Read zondag nodig. Boel: ok, maar dan wil ik Zechiël, Sauer en vd Sas. Zo zal het wel gegaan zijn.
Deel je mening over Lopez niet. Ook op LB vind ik hem fysiek en qua snelheid tekort komen, los van 1 goede wedstrijd. Hij is absoluut een goede passer en redelijk goed met indribbelen, maar dat compenseert zijn verdedigende kwetsbaarheid mijn inziens niet. De kans dat er in de winterstop weinig gaat gebeuren is wel groot nu ik er wat langer over nadenk. Zeker omdat met Kasanwirjo en Read er al twee talentvolle backs zijn. En Benita in mindere mate. Op links idem met Tsoungui en wellicht Hendriks en Kleijn.
De tweede keus achterin is niet heel sterk. Met name verdedigend hou je je hart vast wanneer een buitenspeler op Nieuwkoop of Lopez afloopt. Snelheid/handigheid is een probleem voor beide en bij Lopez ook nog eens duelkracht. Voetballend is het beter, maar ook niet top. Benieuwd of daar iets gaat gebeuren in de winterstop. Kasanwirjo had in dit geval wel een goede oplossing kunnen zijn.
Excelsior speelde ook voor een groot deel met de tweede keus en de eerste helft staan er 3 a 4 basisspelers in. Niet echt een resultaat om van onder de indruk te zijn dus.
Zit vuur in deze speler, sluit aan tot in de 16, kan koppen, een goed schot en maakt veel goals. Of hij het op een hoger niveau kan laten zien, gaan we meemaken.
Oa de zwaarte vd competitie, speelwijze vh team, positie op het veld in die wedstrijden moet je ook meenemen. Iets te makkelijke vergelijking.
Topkeeper die je af en toe moet missen. Zonder blessures had die al lang niet meer bij ons gekeept en moet je het structureel met een mindere keeper doen. Het is ook een keuze alles negatief te bekijken.
Kunnen we er goed bijhebben, met Paixao en Stengs dan drie basisplaats waardige opties die er direct staan. Vermoed dat Ivanusec dan echt voor op 10 wordt gehaald, opererend in de linkerzone en Wieffer als 8 meer vanaf rechts. Doorselecteren met Jaha of Dilrosun en Walemark verhuren. Die Bitello erbij zou mooi zijn, lijkt een fijne voetballer met veel drive.
Sinisterra is altijd nodig, is direct je beste speler. Weet niet hoe Slot Ivanusec, Steng en eventueel Bitello ziet en wie dan op welke positie terecht zal komen. Ik denk dat het voor Slot zelf nu ook nog een puzzel is. Afgaande op de eerste potjes ziet hij in Stengs meer een LB of 10 en geen 8, wellicht ziet hij in Ivanusec dan weer meer een 10 die vooral in de zone links opduikt. Erg benieuwd hoe hij hier weer een voetballende machine van gaat maken.
Wanneer ze Bitello idd als 8 halen, ook wel een teken aan de wand voor iig Timber. En waarschijnlijk ook Zerrouki, als Wieffer naar 6 schuift. Dan nog de vraag wie op 10? Stengs en dan Stojkovic daarachter? Ivanusec lijkt het toch wel het beste te doen als LB. En wie gaat de diepgang verzorgen? Allemaal spelers die vooral de bal komen halen. Of te wel, benieuwd naar het plan, er vanuit gaande dat er een is.
Wel benieuwd wat nu de prioriteiten zijn mbt posities. Twee nr 10s en een linksbuiten? Al lijkt dit ook niet een pure tien, wel een handige en positief aggresieve speler. Mocht het allemaal lukken gaat er uitgaand ook nog wat gebeuren lijkt mij, vooral op de flanken.
We hebben nog drie weken, de rest vd selectie is rond, maak je niet druk. Goede kans dat je over twee weken er twee buitenspelers bij hebt en daarbij ook nog Minteh.
Stengs wordt onze nr. 10, kan ie prima.
Wat feitelijke onderbouwing, top. Zoiets ook wel eens gelezen op vi.nl, is dat toevallig je bron? Als je een andere hebt, benieuwd welke dat is.
Groningen is niet te vergelijken, iedere week een nieuw systeem of opstelling en stond daar aan het einde zelfs op het middenveld, niet echt een omgeving om stabiel te presteren voor een 20 jarige. Heeft in totaal misschien 6 wedstrijden gespeeld bij ons, vind je conclusie wat voorbarig.
Hij gaf ook aan bij Sevilla voor z'n kans te willen gaan, zijn goed recht natuurlijk. Dat ziet er blijkbaar niet goed uit, dus komt Feyenoord weer in de picture.
Kasanwirjo heeft nog nauwelijks speeltijd gekregen, hoe kun je hem nu goed beoordelen? Vind m in de weinige minuten die hij krijgt voerballend veel makkelijker meedraaien dan Pedersen, bv tegen Emmen eind vorig jaar.
Vooral sterk met grote ruimtes voor zich, dat heeft Feyenoord vaak niet. En gaat met de huidige concurrentie ook weinig minuten maken, zal een aardig bedrag moeten kosten..zoiets. Wel potentie, maar dan moet je ook gaan spelen.
Als de talenten beter zijn dan de basis op de training, verwacht je dan dat Slot ze niet op zou stellen? Dat vergelijken met leeftijden bij andere clubs is zo zinloos, de besten moeten gewoon spelen.