Hearticall

40

Laatste reacties

Waar blijft eigenlijk Ivanusec. Komt hij er niet meer in ? En de wissels komen veels te laat in de wedstrijd, als het niet loopt mag slot wel eerder ingrijpen niet dan. Het was niet om aan te gluren vanavond pff.
Bavaria 100% beter en lekkerder dan Heineken
Wordt weer mooi niks denk ik. Zelfs sjefke uit sexbierum komt nie
Misschien loopt er in Begië nog een goeie rechtsbuiten rond. Komen ook wel goede spelers vandaan toch
Als ze zo graag willen dan nu met een delegatie op het vliegtuig en afronden die handel
Zou mooi zijn als hij kwam. Maar ik dacht dat we op zoek waren naar een flank speler. Maar goed, ik lees net dat Sydney van Hooijdonk ook weg mag bij Bologna is dat geen optie als extra aanvaller ?
Ja dat wordt wel.een lastige idd. Ben bang dat hij nog minder speeltijd krijgt bij het aantrekken van een nieuwe flankspeler
Die gedachte had ik ook, een prima buitenspeler en scoort ook makkelijk
Hancko is een klasse voetballer heeft ook echt een vechters mentaliteit, precies het type voetballer wat we bij Feyenoord nodig hebben en bij ons past. Zonde als hij zou vertrekken.
Ivanuséc is een hele goede voetballer en stond er ook gelijk. Na zijn blessure wel moeite om zijn zelfvertrouwen,vorm en ritme terug te krijgen, maar ben er zeker van als dat lukt we een top speler in huis hebben.
Manhoeff zou ook niet misstaan bij Feyenoord en voor niet veel op te halen
Bas. 073 ligt niet naast Eindhoven 😄 073 is Den Bosch
Boter bij de vis. Zodat we niet met lege handen staan. Of is er geen geld meer ?
Nee niet echt Willem maar er wordt zoveel naar buiten gebracht dat je niet meer weet wat echt of nep is.
Hoop de je gelijk hebt
De hoop is natuurlijk dat er snel gehandeld wordt omdat het helemaal nog niet zo zeker is dat Gimenez bij Feyenoord blijft. Als bij Bayern de deal met Kane op niets uitloopt hebben wij te vrezen. Dan zou het zomaar kunnen dat ze 60 miljoen neertellen voor Gimenez. Ik denk dat Dtk dan voor de munten gaat.
Geen sterke pot vond ik, maar wordt het niet eens tijd om door te pakken met de transfers ? Gaat weer veels te lang duren en nieuwe spelers moeten wedstrijdfit zijn. Dus hoop dat er nog snel iets goeds bijkomt anders vissen we kangs het net.