Jozef_Borrelworst

155

Laatste reacties

Eens, een analyse is als je eens belt met 3 technisch directeuren uit de eredivisie of gerenommeerde onafhankelijke makelaars om te vragen wat hij nu echt waard is. Zomaar 80-100 mEUR roepen is makkelijk, maar dat ga je deze zomer/winter echt niet krijgen. Ik denk zelf dat 55-60 mEUR excl. bonus het maximale is dat er daadwerkelijk betaald gaat worden. Sluit ook niet uit dat er een afspraak gemaakt wordt met Gimenez dat als hij tot de zomer blijft dat die voor 50 mEUR naar Real Madrid mag.
Ik vind dit principieel verderfelijk. Je verdeelt supporters met een kleinere portemonnee van supporters die het er wel voor over hebben of het kunnen betalen. Bij Feyenoord als volksclub hoort iedereen zo veel mogelijk gelijk te zijn. Wat je achtergrond, financiële situatie, beroep of wat dan ook is. Ik hoop dat Feyenoord dit soort “experimenten” goed evalueert en zich beseft waar Feyenoord voor staat en waarom supporters van deze club houden. Dat een voetbalclub (ook) een commerciële o...
Huurvoorstel is waarschijnlijk het deel salaris dat Heerenveen niet betaald, zodat Feyenoord quitte speelt. Heerenveen is een prima club voor hem om zich te ontwikkelen.
Hoe goed is die nu echt? Aanpassingstijd nodig? 8 mEUR van Timber weggooien? Ben geen fan van Timber, maar geloof wel dat als je hem 5 wedstrijden de kans op 8 geeft met Ivanusec en een goede 10 voor zich dat hij zich gewoon weer in het elftal speelt.
Ik zou mits er niet meer weggaat, geen spelers meer halen. Concurrentie is goed, maar teveel gelijkwaardige spelers heb je ook weinig aan. Laten we deze gasten de kans geven en eventueel in de winterstop nog een (duurdere) gerichte aankoop.
Onzin. Stand op de ranglijst van 1 jaartje. En club is pas beter als ze het minimaal 2 jaar op rij laten zien en wekelijks dezelfde druk krijgen als Feyenoord. Tegen top 3 loopt elke tegenstander zich de ******. Tegen AZ en ploegen daaronder is de absolute wil om te winnen een stukje minder.
Over smaak valt te twisten. Ik vind het erg erg goedkoop uitzien. Zowel kleurstelling als plaklogo in secundaire kleuren. Het eerdere voorbeeld was strakker. Ik koop sowieso geen shirt met logo in secundaire kleuren, maar voor wie dat geen probleem vinden: schaf er lekker eentje aan!
Waarom als Feyenoord hem wil hebben, laten ze er op aankomen, dat hij al gekeurd zou gaan worden bij Zagreb?
Nogal voorbarige conclusie. Je kan pas oordelen op 1 september als de markt dicht is. Als bijvoorbeeld een “dure” 10 wil kopen moet je concessies doen op bijvoorbeeld je rechtsback. Voor iedere goede speler die blijft (oa Gimenez, Hancko, Hartman, Geertruida vooralsnog) hoef je geen topaankoop te doen. Kortom het is belangrijk dat je met een redelijke selectie de eerste 2/3 weken als de transfermarkt nog open is doorkomt en daarna kan je oordelen hoe geslaagd de transfer zomer is geweest. Al ...
Hoeveel hele wedstrijden heb je hem gezien in het laatste jaar in België?
Weinig doorverkooppotentie, heeft zich verder ontwikkeld tot hele degelijke verdediger. En alles beter dan Brenet. Die kan namelijk niet verdedigen, maakt lompe overtredingen en ja zal best af en toe een voorzet geven waar iemand tegenaan loopt.
Ik verbaas mij best vaak over mensen die hun beroep gemaakt hebben van vragen stellen af en toe zulke slechte vragen stellen. - Vragen waarin het antwoord al door de journalist in de vraagstelling gegeven wordt - of de vraag beginnen met “je gaat hier waarschijnlijk niets over zeggen, maar…” (dan geef je een speler/trainer wel heel makkelijk de gelegenheid er niet op de reageren) - “Kom je ook naar Feyenoord om in de CL te spelen”? Wat verwacht je dat die gozer antwoord.. Gelukkig z...
Niet meer interviewen die gozer tot die fatsoenlijke antwoorden kan geven, waar zitten we naar te kijken?! Doodnormale vragen komt, niets zinnigs uit. Heeft niet met taalbarriere te maken, er zit een tolk naast die ook niet bijster goed is.
Zolang er geen handtekeningen staan kan de deal nog steeds gekaapt worden. Hopelijk heeft Feyenoord er een clausule in het principe-akkoord opgenomen; dat er 3 mEUR betaald moet worden als Zagreb er nog vanaf ziet. Speler kan overigens ook nog gewoon bij bijvoorbeeld Marseille tekenen. Ik verwacht het allemaal niet, maar er zijn gekkere dingen gebeurd op de transfermarkt. Neem alleen al Dessers die voordat die kwam op het vliegveld van ik meen iets van Vigo stond om daar te tekenen en toch naar Rotterdam...
Kan alleen niet verdedigen. Vrij essentieel als verdediger. En een paar pingels en rode kaarten tegen kan je ook vast incalculeren met hem.
Als daar 20% doorverkoopprrcwbrtage bijkomt kan ik er mee leven voor iemand met een 2 jarig contract.
Die willen het bedrag dat we er nu voor vragen toch niet betalen. Een speler voor 45 mEUR+ kopen, gaan ze niet doen. Dus stop maar gelijk met die jongen het hoofd op hol halen. Dokken wat gevraagd wordt of opdonderen!
Met een 2 jarig contract, volgend jaar dus nog maar een 1 jarig contract moet je afwegingen maken. Geertruida kan zowel centraal als rechtsback, international, dus 30 vast, 5 (haalbaar) variabel en 20% doorverkoop zou een realistisch en mooi bod zijn wat mij betreft.
Mijn punt is dat hij een keuze moet maken tussen snel veel geld pakken (omdat het mede door zijn blessureverleden zijn carrière ook zo over kan zijn) en een duurzame carrière opbouwen en het grote geld later pakken.
Dat is mijn punt ook.
Lijkt me een moeilijke beslissing voor Hartman. Logischerwijs zou je zeggen; speel nog 1 jaar Feyenoord, CL, in beeld NL11tal en ga dan naar een fatsoenlijke buitenlandse club die bovenin meedraait. Aan de andere kant met zijn blessure-verleden kan je ook een 5 jarig contact bij Burnley (Premier League = mooiste competitie) tekenen, voor pak ‘m beet 5 mEUR per jaar x 5 jaar = 25 mEUR… dat zijn best lastige keuzes. Ik zou: bijtekenen bij Feyenoord voor een sterk verbeterd salaris, 1 jaar b...
Er komt een middenweg.. koppen bij elkaar na Astana-uit, daar maken ze de deal ‘finaal’ en spreken af dat hij na AEK mag vertrekken.
Boadu is een counterspits. Heeft ruimte nodig om zijn goals te maken. Heeft geen verfijnde techniek en is ook geen koele afmaker. Kortom lekker in Frankrijk laten. Ueda daarentegen zou ik voor een miljoen of 7 (met 2 miljoen bonussen) best willen zien. Schiet ballen echt goed in.
Een team dat kampioen is geworden moet je verfrissen. Jahanbakhsh is zeker in zijn teamspirit van waarde geweest, maar kwam op PSV thuis en wellicht nog 1 of 2 wedstrijden na gewoon te kort. Hij heeft een goed salaris, want was voor een lage transfersom gekomen. Als we als club verder willen moet je spelers op de bank hebben die ook op het veld het verschil kunnen maken. Op CL of Europa League niveau (vanaf kwartfinale). Jahanbakhsh bij Madrid -thuis of Arsenal-uit in laten vallen omdat het zo’n ...