Kevin-92

144

Laatste reacties

Er is hier vooral gemeld dat er geen officieel bod was neergelegd, wil niet zeggen dat je niet onderhandelt natuurlijk.. zoiets zal de uitleg wel zijn achteraf. Maar natuurlijk zijn ze niet pas sinds vandaag met de club in gesprek
Jaaa hij is er weer, de Praag meneer! Viel me al op dat ik je nog nergens in de comments had gezien bij alle Priske berichten ;) Hopelijk is de “inside information” uit Praag dit keer wel goed dan!!
Dat hangt toch af van de sterkte van je selectie? Dat is natuurlijk relatief aan de competitie waarin je speelt. Ligue 1 en Bundesliga zijn sterker dan eredivisie maar hebben laatste jaren bijna altijd dezelfde kampioen
Als er geen gravity is daar, zal de nieuwe trainer het hier wel zwaar gaan krijgen ;)
Raar he? We juichen allemaal toe dat de keuze weloverwogen op basis van data en dmv selectieproces gemaakt wordt, maar als we dan gaan voor de best mogelijke optie op basis van deze data, is dat niet goed, want ‘we kennen hem niet’ of hij speelt een verkeerd systeem.. Voor sommigen kunnen ze het echt nooit goed doen..
Toch echt grappig dat juist deze azijnzeiker iedereen hier om de oren slaat met het verwijt dat ze leven in de wereld van een computerspelletje, maar dus vervolgens zelf verwacht dat Feyenoord nog voor het openen van de transferwindow al met topspelers rond is :’)
Uiteenlopende berichten over de compensatie, waarheid vast ergens in het midden. Of er is alvast iets onder te tafel afgesproken m.b.t. een aankomende teansfer van bijv Geertruida. Wel ff in het achterhoofd houden dat 9/10 keer het je als club geld kost om van een trainer af te komen, dit is echt vrijwel uniek! Goed bezig, Feyenoord!!
Enigzins off topic, maar wat gebeurt er eigenlijk met de samenwerking met Dordrecht als zij zouden promoveren? Mag dat uberhaupt in de eredivisie? En als dat gebeurt, zou je hem daar laten spelen of toch een stapje hoger. Gae sowieso prima team ervoor!
Net als vorig seizoen?
Wat een reacties lees je dan gelijk weer.. ;) er is sowieso meer nieuws hierover anders lekken ze dit vanochtend toch niet!
Aangezien Feyenoord ook nog actief naar een Rechtsbuiten zoekt, zou het idee niet zijn om op termijn met een middeveld van Wieffer/Zerrouki op 6, Stengs op 8 en Ivanusec op 10 te spelen? Dan heb je wel weer het voetballend vermogen terug dat je met kökcü kwijt bent. Paixao dan links op de vleugel en rechts wellicht nog een aankoop als de huidige opties nog weggaan..
Ja, met zo’n reactie bewijs je echt heel goed mijn ongelijk ;)
Zo’n simpele die ergens online een gerucht zag dat ie naar Sporting zou gaan en zichzelf alweer een driedubbele depressie had aangepraat.. nu weer fantatisch want hij is er toch!! Wat is een gedeelte hier toch labiel zeg…
Dus dan vertraag je als club dagenlang een transfer zodat je je sterspeler er bij de CL wedstrijd bij hebt, en dan laat je hem niet spelen.. rare jongens, die Kroaten
Toch vreemd dit. Als het probleem is dat hij zich lastig aanpast in Europa, waarom dan meewerken aan een huurperiode in Zuid Amerika?
Ik zie het ja, denk dat ik hem verwar met die Rots van Twente.. nou dan idd hopen op een betere, als Q zou weggaan!
Wel een talent inderdaad, maar of hij er gelijk zal kunnen staan op ons niveau…
Op zich financieel gezien niet verkeerd mochten 2 PL clubs tegen elkaar gaan opbieden. Hoop toch wel dat hij blijft, persoonlijke favoriet binnen deze selectie.. 20mio wel al serieus geld natuurlijk. @FTM heb je al zicht op wie Feyenoord als mogelijke vervangers ziet?
Zakharyan naar Lazio schijnt ook ‘collapsed’ te zijn. Wellicht nog nieuwe poging? Of met Stengs klaar voor die positie?
Hopelijk verlengd hij zijn contract, daar waren ze eerder ook mee bezig toch? Als hij zich zo blijft door ontwikkelen, gaan er volgende zomer echt grote clubs komen!
Ik krijg altijd het idee dat die gast expres het tegenovergestelde zegt van wat iedereen verwacht.
Hahaha, wat een reactie weer.. jij ziet Feyenoord volgens mij nog graag degraderen zodat Slot er slecht op komt te staan, of niet? Je zou ook kunnen zeggen dat dit rechtvaardigt dat je niet al te veel ‘exotische talenten’ haalt omdat je altijd kans hebt dat ze niet (zo snel) aarden in een andere cultuur en dus meer focust op Nederlandse jongens. Ongetwijfeld had er meer gedaan kunnen worden om deze gast zich hier sneller thuis te laten voelen, al zijn wij hier allemaal natuurlijk niet bij geweest. ...
Zou je geen gunstige huurovereenkomst met Cercle Brugge kunnen proberen en dat betrekken in de deal voor Ueda?
Dilrosun die kant op met 5miljoen erbij! Dromen…