Maurinho

Maurinho

315

Laatste reacties

Elia zegt dit natuurlijk omdat hij zelf de stap naar Juve gemaakt heeft en daar niet is geslaagd. Echter heeft Santi al CL ervaring en is hij in de EL belangrijk geweest, dus schat ik hem hoger in dan Elia vroeger. Daarnaast is de mentaliteit van Santi anders, veel professioneler dan de jonge Elia.
Top nieuws. Liet gisteren weer zien dat hij een absolute topkeeper is voor ons! Hoopte stiekem op 2027. @crew “een overeenstemming” kan niet, het is overeenstemming, dus zonder het woord “een”.
Heel gek artikel dit!
In oktober? Hij is drie maanden out ongeveer.
De Gea
Bitello money?
Zo’n statement is weinig waard als het gezicht vd site voor het publiceren een paar negatieve reacties plaats op Twitter richting Slot en ook op deze site zijn gram probeert te halen in de reacties. Het statement wordt al helemaal niks waard als zelfs na het publiceren van bet statement FTM op Twitter zijn vastgepinde tweet veranderd naar zijn primeur over de komst van Slot, eind 2020 waarover FTM eerder op deze site aangaf daar Slot zijn wrok zat richting hem.
Komt er ook een stuk over wat hij zei over spelerd die volgens bepaalde websites verhuurd/verkocht mochten worden en op transferrroom staan?
Neehoor: Paixão is opgeroepen goor het olympisch elftal. Nino voor de echte eerste selectie.
“Nette winst” moet “netto winst” zijn, denk ik :)
En dan met één rechtsback achterblijven
Wat een geluk van je.
Prima. Met Ivanusec, Paixão en Sauer ook geen nieuwe linksbuiten nodig. Eerder een middenvelder. Zijn er nog ontwikkelingen rondom Bitello?
Lingr komt ondat we die pas volhend jaar hoeven te betalen, in tegenstelling tot Stojkovic. Hierdoor is er nu ook geld over voor Bitello. Zoiets, gok ik
Wat?!
Gaf ook aan dat dit sowieso invloed heeft op andere inkomende transfers. Waarom laten we Wellenreuther niet gewoon keepen en halen we desnoods Jansen terug van verhuur? Basisspelers zijn belangrijker dan back-ups. Kwaliteit hebben we nodig!
🥇 er bij zie ik nu. Wel erg jammer als dit consequenties heeft voor Ivanusec!
Heb liever Ivanusec omdat dat steeds je nummer 1 prioriteit was en deze speler toch een ander profiel lijkt te hebben, van wat ik er van gezien heb. Update Ivanusec incomming?
Gat me niet per se ok de speler Bitello, maar om iemand in dat profiel in het middenveld. Is al lang duidelijk dat we zerrouki en wieffer samen erg statisch is en dan heb je een veelzijdige en dominante speler nodig als Kokcu wegvalt. En dat hebben we tot nu toe verzaakt.
Klopt, alleen ben ik bang dat Bitello niet gaat komen en dan vind ik het wel matig.
Dus nu niet kunnen herinvesteren.. ***!
Poeh, heftige concurrentie dus! Financieel zijn zij enorm in het voordeel. Dus als Leeds niet openstaat voor verhuur, zijn we de sjaak.
Klinkt als een goede speler, maar ben wel erg benieuwd of hij gaat komen. Zeker als er eerst spelers moeten vertrekken, lijkt het me niet heel haalbaar voor nu.