Mitchell

309

Laatste reacties

Waar baseer je op dat Slot geen tactisch meesterbrein zoekt? Naar mijn idee analyseerde Pusic de meeste van de tegenstanders, waar je aardig tactisch voor moet zijn aangelegd.
Je weet dat deze boete aan letterlijk elke club wordt gegeven, he?
Toon eens een keer ballen en ga hier (ondanks dat het waarschijnlijk weinig zin heeft) een keer keihard tegenin. En anders maar gewoon het spandoek alsnog laten tonen, aangezien we hoe dan ook toch alle boetes krijgen.
We kunnen het er toch wel over eens zijn dat in ieder geval Sauer en Zechiel een stuk verder zijn nu, dan dat ze vorig jaar waren?
Mooi! Gaat dan klaarblijkelijk toch een stuk makkelijker wanneer jongens als Zechiel en Van Sas meedoen. Hopen dat Milambo (en misschien zelfs nog Sauer) ook grotendeels hier gaan meedraaien en ze dit jaar eindelijk potten kunnen breken.
@ron59 ik kan niet meer op je laatste bericht reageren, maar ik ben blij dat we het al met al toch volledig eens zijn met elkaar! : )
Tegen zoveel subjectiviteit valt niet op te discussieren. Op welke manier zou het eerste elftal van Feyenoord iets hebben aan positieve aandacht over de Feyenoord vrouwen? "Meer geld". Denk je dat het vrouwenvoetbal ook maar één euro oplevert? Sterker nog; dit kost alleen maar geld. Geld dat je ook in de O21 had kunnen stoppen om de doorstroom vanuit de jeugd naar de selectie te laten doorstromen. Dát zou pas daadwerkelijk een positieve uitwerking hebben op Feyenoord.
Ik denk dat Wellenreuther bij het verlengen (dan wel tekenen) van zijn contract heel goed wist hoe de verstandshouding was en nog steeds is. Vorig jaar was Bijlow namelijk al de absolute nummer één voor de staf en dat zal niet veranderd zijn.
Heb je daadwerkelijk het idee dat de prestaties van deze vrouwen invloed hebben op de uitstraling van Feyenoord?
Prima, eindelijk weer op naar het échte voetbal morgen!
Ik denk dat Feyenoord dit jaar de fout in is gegaan met het verhuren van spelers. Hadden zich vol op O21 moeten richten, met het risico dat sommige van de spelers zich dan maar niet maximaal ontwikkelen. Lijkt me voor het grotere geheel en continuiteit van de club verwaarloosbaar.
Dat je Feyenoord O21 en de Feyenoord vrouwen in hetzelfde rijtje qua prioriteit durft te plaatsen..
Hoe krijg je 11 punten als je maximaal 2 punten in 4 duels kan halen dan, Einstein?
Worst case scenario speel je met Paixao en Minteh op de flanken en vallen Alireza en Sauer in. Dilrosun gaan we dus waarschijnlijk niet meer zien in ons shirt.
Is juist een Rotterdammer die sinds kinds af aan al een fan van hunnie is
Man man man..
Pas op hoor, flink wat linkse rakkers hier
Denk dat ik je teleur moet stellen, geen hele actieve zondag vandaag. Maar krijg ik anders ook een nieuwsbericht hier?
Ik ben Feyenoord-supporter ja, daar heeft dit toch niks mee te maken
Lekker boeiend, als Geertruida maar niet geblesseerd is
Tuurlijk niet. Al die andere directeuren doen dit ook. In tegendeel; ik verwacht dat dit alleen maar positief effect gaat hebben op Feyenoord. Alleen maar extra bekendheid wat betreft de naam en kortere lijntjes vanuit Feyenoord naar de absolute top voor de toekomst in geval van bijvoorbeeld huurtransfers.
Begrijp ergens wel dat jullie een algemene site voor nieuws van Feyenoord willen zijn, maar ook gezien de vorige reacties of vaak het gebrek eraan is hier echt totaal niemand in geïnteresseerd
In deze heb je toch ook nog kamp-Geertruida. Als je 50M in zijn contract zet, is er de mogelijkheid dat deze niet wordt afgekocht en zit hij nog langer bij Feyenoord. Lijkt me dus onrealistisch dat hij dat in zijn contract laat opnemen.
Heb in eerste instantie niet het idee dat dit gaat gebeuren, maar als je hem nu ruim een half miljoen tot een miljoen extra geeft en afspreekt dat hij volgend jaar voor 30M weg mag, dan verdient hij dit jaar meer en gaat hij alsnog z'n stap maken. Feyenoord op z'n beurt pakt weer 10M+ extra ten opzichte van de situatie als hij niet bijtekent. Zou je als win-win kunnen zien.