Nummer10

Nummer10

236

Laatste reacties

Alleen Hancko kan hem nog maken
Feyenoord kan het gewoon niet tegen tegenstanders van niveau, die het spel ontregelen. Leuk hoor je steek- en cross balletjes tegen excelsior, maar hier kom je gewoon tekort.
Dat is dan interpretatie denk ik. In mijn beleving ben je voetballend goed wanneer je ook kansen creëert.
"De meeste mensen waren nieuwsgierig of je zo gedurft en risicovol kon opbouwen, ook in een uitwedstijd. Nou, dat heb ik vandaag weer gezien. Ik vond echt dat we controle hadden over de wedstrijd doordat we zo goed aan het opbouwen." Slottie. We hebben er geen ene reet aan! Zou het wel verfrissend als Slot gewoon laat weten dat het voetballend ondermaats was, want dat hebben we allemaal gezien toch? Bühne verhaaltjes om de werkelijkheid mooier te maken ben ik nou wel zat. !
Voor straf een uurtje eerder melden op de Breakfast Club.
De wetten van het topvoetbal. Feyenoord heeft gewoon al weken niet geleverd. Ondanks de overwinning op RKC is het spel al weken niet om over naar huis te schrijven. Heb Slot heel erg hoog zitten hoor, maar verheug me nu al (not) over de pluspunten die hij vandaag heeft gezien in het spel van Feyenoord. Het is greoon waardeloos.
Over Trauner vandaag wel eens. Normaliter in de competitie ook wel, maar is in eerdere Europese ontmoetingen wel te licht gebleken.
Zo kan je iedereen goed laten lijken. Die raakten idd geen pepernoot. Maar 2x geen pepernoot is nog steeds geen hele pepernoot.
Welke wedstrijd heb jij dan zitten kijken? Je bent trots op het spel!?
Ali gratis wegbrengen. Dit kan toch niet man!?
Man wat spreek jij jezelf tegen.
Die Paixiao komt geen lantaarnpaal meer voorbij. Na Atletico uit is iedereen naast zijn schoenen gaan lopen, lijkt het wel.
Kleine fase aardig spel, maar je creëert geen ene reet. Over Bart helemaal eens.
Wat een verschrikkelijke kut pot wordt er weer op de mat gelegd. Kelere zeg
Ja joh! Hier moet toch iets anders voor komen?
Nieuwkoop het is weer zover
Dit kan je niet maken met deze tussenstand.
Kampioenschap kan je nu wel vergeten. Waardeloze pot met voetbal gezien vandaag.
Zeer matig Feyenoord. Je kan het hele team wel wisselen, maar begin maar maar met Nieuwkoop en Paixao
Na het seizoen!
De komkommertijd is weer aangebroken...
Dan zit er niks anders op hun zelf 2x over het knietje te leggen.
Minteh hopeloos figuur. Wisselen die handel.
Meer verdiend, kinderlijk goaltjes weggeven vlak en na de rust. Minteh 3x in de gelegenheid iets goeds te doen maar verziekt ieder moment. Zerrouki hele sterke pot gespeeld.